Essie – Sittin’ Pretty

Hoewel mijn liefde voor donkere nagellak groots is, ben ik ook niet vies van lieve lila kleurtjes. Perfect voor als je eens geen hard kleurtje wilt maar geen zin hebt in roze. Misschien is het meer iets voor de lente.. Maar met de immer groeiende winterdepressie kan een beetje kleur geen kwaad ;). Ik kocht laatst dan ook een lief lila kleurtje van Essie genaamd Sittin’ Pretty.En ik vind ‘m heel mooi! Eerlijk is eerlijk, de dekking had nog wel wat beter gekund. Hij is minder creamy dan ik had verwacht en na twee laagjes is het bij mij net aan. Maar dat mag de pret niet drukken, want Sittin’ Pretty is pretty. Hij komt trouwens uit de Too Taboo collectie (2014) waar eigenlijk allemaal neon kleuren in zitten, maar zo neon vind ik ‘m niet eens. Ik vond ‘m met 50% korting bij Etos (awyeah!), al denk ik dat hij dus niet zo makkelijk meer te vinden is. Wel op eBay overigens, hier bijvoorbeeld! Wat vind jij van lila nagellak?

  1. Wat een mooi kleurtje! Vroeger was ik niet zo fan van lila nagellak, maar nu begin ik ’t steeds meer te waarderen. Inderdaad jammer van de dekking, maar het valt niet zo erg op! 🙂

  2. Dit lakje wil ik nog zoooo graag. Ik ben de laatste tijd echt gek op paars en helaas is hij hier nergens meer te bekennen. Ik ga meteen eventjes op Ebay kijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *