Deborah Lippmann – Don’t Tell Mama

Deborah Lippmann is zo’n merk waar ik vaak een kijkje bij neem maar eigenlijk nooit iets van koop. Waarom? Duur! Maar ook wel weer een interessant en bijzonder merk. En toen ik zag dat alle nagellak van dit merk bij de Bijenkorf nu met 50% korting was, wilde ik toch wel eens een flesje meenemen. Ik ging voor Don’t Tell Mama!

Don’t Tell Mama is een behoorlijk donkere kleur. Bijna zwart, maar met een groene shimmer erin. Hij ziet er in het flesje wat spectaculairder uit dan uiteindelijk op je nagels, wat wel jammer is. Maar alsnog vind ik het een mooi en lekker vampy kleurtje! Hij dekt perfect na twee laagjes en lakt ook ontzettend fjin. Minder tevreden ben ik over hoe lang hij blijft zitten. Normaal redt nagellak het zeker wel 2-3 dagen onbeschadigd bij mij, maar met dit kleurtje had ik na een halve dag en een douchebeurt al chips! Misschien dat een andere basecoat of topcoat dit op kan lossen, maar ik had toch wel wat beters verwacht. Zeker voor een nagellak die normaal zo’n €22 kost..

  1. Wauw, bijzonder kleurtje zeg, echt onwijs mooi! Heel classy, zo’n donkere kleur, maar toch nog wel met een speelse twist door de lichte groene shimmertjes. Wel balen dat de houdbaarheid zo slecht is, jammer van die 22 euro inderdaad.. Wel mooie foto’s trouwens!

  2. Wow, dit is wat mij betreft een tegenvaller… In het flesje ziet hij er prachtig uit, maar op de nagel zie je er weinig van terug! En dan die houdbaarheid en voor die prijs? Nee bedankt! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *