Ciaté advent kalender 2014 – dag 1 tot en met 5

Elk jaar brengt Ciaté een adventkalender uit, vol met schattige kleine nagellakflesjes. Vorig jaar kreeg ik ‘m voor kerst en dit jaar scoorde ik ‘m in de sale met 50% korting. Eigenlijk wilde ik hem niet kopen want ik heb echt teveel nagellak, maar hij blijft zo leuk! En aangezien je de meeste kleuren ook los kunt kopen ga ik jullie een paar keer swatches laten zien van de verschillende kleurtjes.



Te beginnen met dag 1 t/m 5! Ik maak braaf elke dag een vakje open ook al is het natuurlijk allang kerst geweest. Maar dat vind ik leuker dan in 1x alles open trekken, haha! De eerste 5 dagen leverde me 4 kleurtjes en een potje met pareltjes op.



Pepperminty is een minty kleur – licht en een beetje tussen blauw en groen in. Niet de meest makkelijke kleur om mooi egaal te krijgen, al is de dekking gelukkig wel prima in orde. Bij mezelf vind ik dit soort kleuren altijd wat te flets en licht, maar voor de zomer is het wel een leuke tint!



De pareltjes in Girl With a Pearl zijn natuurlijk bedoeld om lekker mee te nail-arten. Ik maakte een hele beperkte met 3 pareltjes op de ringvingernagel. Je kunt ze trouwens prima vastplakken in de nagellak of je topcoat, of plak het vast met nagellijm als je wilt dat het extra goed blijft zitten!



Op dag 3 trof ik Main Stage aan in het vakje en daarmee lakte ik eigenlijk gelijk m’n nagels, want ik vind ‘m leuk! Lekker roze en opvallend en ook goed dekkend, wat niet altijd zo is bij roze helaas. Deze kleur heb ik een paar dagen op gehad en Ciaté blijft bij mij altijd best lang en goed zitten!



De vierde dag vond ik Chalkboard en daar was ik blij mee, want creamy zwart draag ik best vaak! Maar bij het swatchen kwam ik er dus pas achter dat hij helemaal niet creamy is, hij droogt namelijk mat op! En stiekem.. Vind ik dat misschien nog wel toffer. Zeker bij korte nagels ziet het er heel stoer uit!



Op dag 5 kreeg ik een glitter lak met van die smalle strookjes erin, genaamd Need for Tweed. Best een leuke mix van kleuren en dekkender dan ik had verwacht! Denk dat je hem met 2-3 laagjes wel helemaal dekkend kunt krijgen zelfs. Ik combineerde ‘m met de zwarte lak die door de glitterlak weer glanzend werd.

De eerste 5 dagen vallen me zeker niet tegen! Vooral de roze en zwarte vind ik tof en op dit moment heb ik de blauwe op. Ik ben dan ook heel benieuwd naar de rest! Oké, op de achterkant van de kalender staat welke kleuren erin zitten maar daar heb ik bewust niet naar gekeken ;). Ik weet niet of je ‘m nog kunt vinden bij Bijenkorf (of de losse Ciaté lakken, want daarop kreeg je ook 50% korting), anders kun je wellicht losse kleurtjes bij Ici Paris XL of Big Bazar vinden! Wat vind jij van deze eerste 5 kleuren?

Verder Bericht

Vorige Bericht

17 Reacties

 1. Sophie 25 januari 2015

  Wat een leuke allemaal! Ik ben normaal echt niet van dit soort ‘kalenders’ omdat er altijd kleuren in zitten die ik echt niet tof vind. Maar deze! Ik vind ze allemaal (behalve dan de strookjeslak) heel erg leuk!

 2. Dionne 25 januari 2015

  Prachtige foto’s van gemaakt! Leuk!

 3. Yaklam 25 januari 2015

  waaauw, dat zwarte lakje is echt mooi!

 4. femketje 25 januari 2015

  ook leuk dat ze pareltjes e.d. in een flesje doen 😀

 5. Maaike 25 januari 2015

  Die pareltjes zijn leuk zeg! <3

 6. Tania 25 januari 2015

  Mooie kleurtjes, dat zwart vind ik wel speciaal

 7. Elle 25 januari 2015

  Ik heb net zolang op de Bijenkorf website zitten kijken tot deze 50% korting was en ‘m toen gelijk besteld, want ik moest en zou ‘m hebben! Jammer alleen dat sommige kleurtjes (zoals Pepperminty) ook al in de kalender van vorig jaar zaten…

 8. lonneke 25 januari 2015

  Oehh Marjolein, wat maak je me jaloers haha!
  Ik vind dit zo’n toffe kalender zeg.
  Die zwarte is heel gaaf vooral met dat matte effect.
  Liefs Lonneke

 9. Tedje 25 januari 2015

  oh pretty kleurtjes allemaal zeg! Vooral die minty kleur vind ik mooi!

 10. Vera 25 januari 2015

  Heb hem zelf ook in de sale gekocht! De zwarte heb ik zelf nog niet geprobeerd, wist niet eens dat hij mat is! Maar nu ik het weet ga ik hem snel uit proberen.

 11. Kelly 25 januari 2015

  Mooie kleurtjes! Ik had deze kalenders ook altijd, maar aangezien ik er toch niets mee doe heb ik alle lakjes uiteindelijk weggedaan haha.

 12. Teddy 25 januari 2015

  Ik vind vooral de blauwe variant heel gaaf!

 13. Linda / Oh My Beauty 25 januari 2015

  Wat een leuke lakjes. Het is ook fijn dat er zoveel variatie in zit!

 14. Eline 26 januari 2015

  Ze zijn echt super mooi!

 15. Larissa 27 januari 2015

  Aah heel tof, ben ook vooral fan van die mat zwarte die staat heel cool!

 16. Evelien 28 januari 2015

  DIE ZWARTE MATTE! Woeee, die is echt vreselijk mooi. De rest ook trouwens!

 17. Carola 28 januari 2015

  Wauw wat zien Pepperminty en Chalkboard er mooi uit!!

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén