Catrice Fuchsiarama

Catrice nagellak koop ik over het algemeen op twee momenten: als er een toffe LE uit komt of als het schap op de schop gaat en je 50% korting krijgt op veel producten. En aangezien het voorjaar eraan komt gaat Catrice dat tweede doen! Check hier bijvoorbeeld de nieuwe producten die eraan zullen komen. Toen ik zondag in Rotterdam was nam ik dan ook een roze kleurtje mee met 50% korting.
Dit kleurtje heet Fuchsiarama en dat is natuurlijk niet voor niets – de kleur is nou eenmaal fuchsia. En heel tof! In eerste instantie leek hij me niet eens zo bijzonder, maar hij heeft toch wel wat. Niet echt roze, niet echt rood, niet echt framboos. Ook voor een roze kleur niet eens zo opvallend en dat vind ik zelf ook wel wat handiger voor werk enzo. Hij dekt perfect in 2 laagjes en ik vind de kwastjes van Catrice nagellak altijd erg fijn! Iets minder vind ik hoe goed ze op je nagels blijven zitten en ook bij dit kleurtje verwacht ik dat hij na 2-3 dagen wel aan vervanging toe is. Tot die tijd geniet ik in ieder geval van het leuke en misschien al een beetje lente-achtige kleurtje!

  1. Niet heel bijzonder, maar toch vind ik dit een heel leuk kleurtje. Ik draag graag dit soort tinten, eigenlijk. Het hoeft niet altijd glitterig, superfel of op een andere manier speciaal te zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *