2014 favorites

Het nieuwe jaar gaat nu alweer sneller dan verwacht en een beetje laat ben ik ook wel met mijn 2014 favorites. Maar ik vind de blogposts en filmpjes van andere mensen echt leuk om te zien! Je merkt dat mensen er echt even goed over nadenken en items laten zien die langer favoriet waren dan een maandje. Mijn favorieten van 2014 zijn…

Canon EOS 70D & Canon Speedlite 430ex II

Allereerst mijn nieuwe camera en flitser! Ik kocht ze in de zomer, als upgrade van m’n Canon 550D en craptastic oude flitser. En het was het zeker weten waard! De foto’s zijn op zich niet extreem beter aangezien de 550D al een prima camera is (de twee foto’s hierboven heb ik er mee gemaakt), maar de 70D en nieuwe flitser vind ik vooral veel handiger in gebruik. Door het kantelbare schermpje in de camera vooral, maar ook omdat er Wi-Fi in zit. En die oude flitser vertrouwde ik niet genoeg om op m’n nieuwe camera te gebruiken, haha.

OPI Steady As She Rose, OPI Nein Nein Nein OK Fine, OPI My Private Jet, Essie Licorice & Chanel Orage

Qua nagellak ging ik vooral voor donker dit jaar, regelmatig zelfs zwart. Ik vind donkere nagellak bij mijn nagels het mooist staan en zeker bij korte nagels staat het wel tof! En mijn favoriete nagellakmerk kun je misschien ook wel halen uit bovenstaande foto, dat is toch wel OPI. Al vind ik Essie ook nog steeds heel fijn! En als ik geen zin had in donker of echt niet kon kiezen dan werd het vaak de perfecte nude lak van OPI, Steady As She Rose.

Neutral Face Cream, Philosophy Purity Made Simple & Philosophy The Microdelivery Exfoliating Facial Wash

Qua skincare was Philosophy dit jaar bij mij zeker weten een favoriet! Helaas is het wel best prijzig en de echte favorieten, zoals Hope In a Jar, heb ik nadat ze op waren toch maar even niet opnieuw gekocht. Maar gelukkig heb ik nog wel wat producten en daarvan zijn Purity Made Simple en de scrub favoriet! Fijne cleansers die je huid goed schoon en zacht maken, en de scrub gebruik ik om de 3-4 dagen. Maar ook de crème van Neutral blijf ik fijn vinden, ondanks dat hij voor mijn droge winterhuidje nu net niet voedend genoeg is (maar daar hebben we serum voor). Hij is fijn omdat er geen vervelende stoffen, zoals parfum en parabenen, in zitten!

Jil Sander Evergreen, See by Chloé & CK One Red

Parfum gebruikte ik afgelopen jaar meer dan ooit en dat is zeker bij mijn favoriete geuren ook wel goed te zien. Half lege flesjes, snik. De absolute favoriet is toch wel See by Chloé – een lief en licht zoetig maar toch ook bloemig parfum. Maar ook Jil Sander Evergreen (fris en sportief) en CK One Red (zoetig maar ook bijna mannelijk) pakte ik vaak!

MaxFactor CC Cream, MAC MSF Star Wonder, MAC MSF Natural, RealTechniques Expert Face Brush & Essence Stay All Day concealer

Wat betreft make-up heb ik vooral favoriete basics. Zoals de MaxFactor CC Cream die licht genoeg is voor mijn huid en niet te droog, en de RealTechniques Expert Face brush die ik daar het liefst voor gebruik. Ook de Essence concealer vind ik nog altijd fijn en gebruik ik ook best vaak in plaats van foundation. De MAC MSF in Star Wonder gebruikte ik echt bijna dagelijks en dat al een paar jaar – en hij nog steeds niet op. Super! De MAC MSF Natural gaat wel wat sneller, maar ook die is favoriet. Lekker poederig, maar dan op een positieve manier. Vooral met een wat vetter zomerhuidje ideaal!

Bobbi Brown Long Wear Cream Shadow in Bone, MAC Fluidline in Dipdown, MAX Waterproof mascara & Maybelline The Rocket Volume mascara

Verder heb ik de Bobbi Brown Cream Shadow behoorlijk veel gebruikt als oogschaduwbasis (en gelukkig is hij, gezien de prijs, nog niet op!). Licht en dekkend, en daardoor voor mij de perfecte basis. Bruine eyeliner vind ik bij mezelf een stuk beter staan dan zwart en ook die gebruikte ik dus veel. De MAX mascara is super cheap maar blijft bij mij, in tegenstelling tot alle andere waterproof mascara’s, wel goed zitten. Hij doet echter verder niet zoveel voor m’n wimpers en dus gebruik ik het graag in combinatie met een volume mascara!

Nike Air Safari Team Red

Een wat meer random ding zijn deze sneakers. De laatste tijd draag ik ze niet zo heel veel meer, maar de maanden na aankoop heb ik ze super vaak aangehad! Al was het maar omdat ze heerlijk zitten. Inmiddels zien ze er niet zo top meer uit.. Al hoort dat er misschien wel een beetje bij ;).

iPod Nano & Kensington

De laatste twee favorieten zijn m’n iPod en de band Kensington. Die iPod kocht ik ergens in de zomer en is echt heel fijn. Super klein en licht en toch een handig touchscreen. Ik luister heel veel muziek, vooral onderweg, en dan is het ideaal. En ik denk dat ik Kensington wel het meest heb geluisterd in 2014. Lekkere muziek met goede teksten! Al kan ik het nu al bijna niet meer aanhoren omdat ik het zo veel geluisterd heb, haha.

Behoorlijk wat favorieten zijn het bij elkaar, waarvoor mijn excuses ;). Ik hoop dat jullie het alsnog leuk vonden om te zien! En wat is jouw ultieme favoriet van 2014 geweest?

Verder Bericht

Vorige Bericht

23 Reacties

 1. Manon 7 januari 2015

  Al die OPI lakken, wauw! ziet er erg mooi uit. IK wil zelf ook nog iets van Purity uitproberen, lijkt me een fijn merk

 2. Anneloes 7 januari 2015

  Star Wonder is echt to die for, zo jammer dat ik die destijds niet gekocht heb! Veel mooie producten zitten hiertussen <3

 3. Tineke 7 januari 2015

  Prachtige favorieten, al die nagellakjes zijn zo mooi!
  Liefs

 4. Eline 7 januari 2015

  Wat een leuke favorieten! Kensington luister ik ook erg graag ^^

 5. Denise 7 januari 2015

  Wat heb je een fantastisch mooie camera, je maakt natuurlijk ook geweldige foto’s dus dat verklaart een hoop 🙂

 6. Milou 7 januari 2015

  Oeh dat zijn er een hoop! Als ik die producten van MAC zo zie heb ik nog steeds een zwak voor poedertjes met een mooi printje. <3 ik duik zo gelijk m'n eigen stash in, haha!

 7. Frances 7 januari 2015

  Die OPI lakjes zijn echt prachtig!

 8. Dhini 7 januari 2015

  Prachtig producten. Die camera woow

 9. Sophie 7 januari 2015

  Wat een prachtige favorieten en foto’s! Star Wonder vind ik ook waanzinnig, zo jammer dat ik die gemist heb! Ik wil ook een SLR met kantelschermpje, maar me has no moneyz :’) De flitser heb ik ook, maar ik heb niet de ruimte om hem goed te kunnen gebruiken. Geeft niets, komt ooit nog wel! 😀

 10. Amelie 7 januari 2015

  Mooie favorieten!!

 11. lonneke 7 januari 2015

  Wat maak je toch prachtige foto’s, wauw!
  Ben dol op je nikes.
  Liefs lonneke

 12. Daphne 7 januari 2015

  Wat een schitterende favorieten, ik hou van dit soort posts!

 13. Jana 7 januari 2015

  Hele mooie favorieten heb je allemaal, vooral die cc cream klinkt goed en die MAC msf gebruik ook bijna iedere dag. Ik vind hem zo een mooie kleur + glans geven aan je gezicht 😀 x

 14. Esmay 7 januari 2015

  Wow, wat is jouw ck One parfum al leeg! Hahaha.
  Die MSF is trouwens echt vet mooi. <3

 15. milou | Shimmer-pie 7 januari 2015

  Leuk om te lezen die favorieten!
  Ik hb sinds kort ook de Philosofy producten alleen ben ik voor Purity made simple allergische 🙁 de scrub vind ik wel heel fijn! 🙂

 16. Lies 7 januari 2015

  Heel erg leuk om je favorieten te zien! De Essence Stay All Day concealer blijft voor mij ook zeker een favoriet.

 17. Maaike 7 januari 2015

  Sowieso die mascara van Maybelline was ook mijn favoriet van 2014! En ik denk ook van 2015, haha!

 18. charile 7 januari 2015

  Leuk artikel 😀

 19. PinkFairy 7 januari 2015

  Ah die camera, zo cool! Ik heb zelf al een tijdje een Nikon, maar vraag me soms af of een Canon niet beter was geweest. Wie weet, over een paar jaar misschien 😛

 20. Tania 7 januari 2015

  Leuke favorieten!

 21. femketje 7 januari 2015

  awesome camera ;D

 22. Wendy 7 januari 2015

  Oehh wat een mooie nagellakjes! Ik vind jouw swatchfoto’s (op Instagram bijv.) altijd zó mooi.

 23. Mariel 11 januari 2015

  Leuke favorieten! Kensington is ook mijn meest beluisterde band afgelopen jaar haha!

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén