Sunday snapshots

Afgelopen zondag, en eigenlijk het hele weekend, deed ik niet zoveel. En met niet zoveel bedoel ik dan dat ik niet echt veel buiten ben geweest of met andere mensen had afgesproken. Uiteindelijk doe ik tijdens zo’n weekend namelijk nog best veel, maar dan vooral voor m’n blog. Oké en lekker veel films en series op Netflix kijken, dat ook haha.En eens even wat dingen opruimen, want dat was hard nodig! Zoals mijn make-up stash en everyday bakje. Dat bakje stroomt regelmatig over en dan is het weer tijd om wat spullen terug te leggen in mijn make-up lades. Tijdens het opruimen kwam ik ook weer Urban Decay Vice 1 en 2 tegen. En dat blijven toch prachtige palettes! Stiekem wil ik Vice 3 ook nog wel graag.. Maar eerlijk is eerlijk, ik heb echt meer make-up dan ik ooit van mijn leven op kan maken, haha.


Vanuit mijn raam kijk ik uit op een groot grasveld en op bomen die inmiddels niet zoveel blad meer hebben. Maar het heeft wel wat, zeker met een mooie zonsondergang of een hele grote maan. Die grote maan op de foto krijgen lukte niet echt wegens gebrek aan super duper zoom lens, maar ik kon het toch niet laten om het wel te proberen. En het resultaat vond ik zo slecht nog niet! Maar ook overdag zijn er soms best mooie plaatjes, zoals de combinatie van twee rode bomen en mooi gekleurde wolken erachter,


Oh en hoe tof, ik heb een Primark giftcard gewonnen! En wel met deze foto, haha. Dat vind ik echt heel tof en het komt heel goed uit, want ik wil nog wel wat items bij Primark gaan scoren. Sowieso meer fluffy pyjamabroeken, maar misschien ook nog een winterjas. Binnenkort maar eens langs gaan dus. En ik besloot dat ik wel graag een mooie, grote glazen pot wilde om al het los slingerende snoep in te doen. Gelukkig biedt de Action dan uitkomst en volgens mij betaalde ik nog geen €4 voor de pot. En stiekem kocht ik ook de inhoud erbij, haha. Er zat trouwens wel een stomme print op de pot, maar die was snel verdwenen met een beetje nagellakremover!

Kijk jij ook alweer heel erg uit naar het weekend?

Verder Bericht

Vorige Bericht

7 Reacties

 1. Mariska 11 december 2014

  Vind jouw foto’s altijd zo mooi om te zien, echt gewoon precies de goede belichting lijkt wel met je externe flitser 🙂

 2. Priscilla 11 december 2014

  Slim om de print te verwijderen met nagellakremover! En die Vice palettes <3

 3. Rachel 11 december 2014

  oeh die vice paletten geweldig! ik heb vorige week de drie ontvangen!

 4. Manon 11 december 2014

  Jij maakt altijd echt van die geweldige , prahtige scherpe fotos!

 5. Maaike 11 december 2014

  Wat een leuke foto’s! Vooral die van je make-up <3

 6. anna 11 december 2014

  Wat een heerlijke foto’s, wauw!

 7. Marloes 11 december 2014

  Wat een leuke en mooie foto’s! Die foto waat je de Primark giftcard mee hebt gewonnen is super, haha!

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén