Some hair care favorites

Zacht haar is fijn, zelfs als het de vorm heeft van een verwilderd schaap. En dus vind ik het belangrijk om goede producten te gebruiken voor mijn haar, zodat het in ieder geval lekker zacht en happy is. Ik gebruik misschien ook wel best veel verschillende producten en ik vind het leuk om vaak te wisselen van in ieder geval conditioner en spray. Benieuwd wat ik nu allemaal gebruik? Read on!

> Lush – Jumping Juniper shampoo: De shampoo bars van Lush zijn klein maar fijn. Je doet er heel lang mee en deze shampoo bar maakt mijn haar super clean. Daardoor valt het gelijk een stuk luchtiger!

> Aussie – Miracle Moist shampoo: Toch gebruik ik de Lush shampoo bar niet elke dag, zodat het effect tenminste een beetje speciaal blijft. De overige dagen gebruik ik de Miracle Moist shampoo van Aussie. Stiekem vooral vanwege de geur, maar ook omdat mijn haar er lekker zacht van wordt.

> Dove – Split Ends Rescue conditioner: Ik koop vaak random conditioners bij de Action, maar deze heb ik er al een paar keer gekocht. Deze conditioner doet het naar mijn idee beter dan de meeste conditioners en maakt mijn haar heerlijk zacht!

> Herbal Essences – Hello Hydration conditioner: Ook deze kocht ik bij Action maar eigenlijk vooral vanwege jeugdsentiment. Deze gebruikte ik vroeger heel vaak! Ik vind ‘m best oké, maar heb het idee dat hij niet echt voedend is. Hij ruikt wel lekker!

> Keune – Intensive Hair Repair masker: Dit masker gebruik ik echt maar heel af en toe aangezien hij best verzwarend is. Het is wel een perfecte oppepper voor mijn haar en omdat ik ‘m niet zo vaak gebruik, doe ik er al heel lang mee. Fijn, want hij is best prijzig..

> Aussie – Miracle Recharge Moisture conditioner spray: Niet zo fijn als de shampoo, maar zeker niet verkeerd. Grootste nadeel vind ik dat het product er niet bepaald als een lichte mist uit komt. De geur is daarentegen wel weer heerlijk!

> Dove – Nourishing Oil Care conditioner spray: Zoals je kunt zien is deze inmiddels bijna op en hij is fijn! Een stuk fijner dan die van Aussie en perfect voor zacht maar niet vet haar.

> L’oréal – Elvive Extraordinary Oil spray: Van deze spray variant ben ik niet zo’n fan.. De gewone variant (die je hieronder ziet) is al jaren favoriet, maar deze spray voelt op een of andere manier juist veel vettiger. En de sprayverpakking vind ik niet zo nuttig, want ik spray het alsnog op m’n handen om het daarna te verdelen!

> L’oréal – Elvive Extraordinary Oil: Deze vind ik dus wel echt super fijn! Helaas is dit flesje op en ik probeer mezelf te dwingen om de spray versie op te maken.

> Kruidvat – Heat Protection spray: Deze kocht ik nadat ik steeds fanatieker in de weer ging met de stijltang. Lekker goedkoop en een handige verpakking! Tot ik las dat een serum eigenlijk een betere optie is om je haar te beschermen..

> Elgon – Light Drops serum: En dus kocht ik maar een serum. Dit serum komt van Haarimport, een winkel met webshop waar ik in Schiedam weleens naar binnen stap. Ze verkopen er namelijk heel veel fijne merken! Maar ik ging deze keer voor hun eigen merk en dit serum bevalt me heel goed. Hij maakt m’n haar zacht en glad zonder het te vet te maken en ook tijdens het stijlen lijkt het z’n werk prima te doen.


Dat stijlen doe ik trouwens met de Remington Shine Therapy stijltang. Een fijn ding, al vind ik wel dat hij m’n haar snel statisch maakt. Of het ligt aan een van de producten die ik erbij gebruik, dan kan wellicht ook. Maar hij doet z’n werk wel goed en werkt lekker snel! Welke producten gebruik jij om je haar te verzorgen en te stylen?

Verder Bericht

Vorige Bericht

4 Reacties

 1. Svenja 30 december 2014

  Fijne producten gebruik je! <3 Ik zou heel graag nog eens een shampoo van Lush willen gebruiken, ben zo benieuwd hoe dat werkt!

 2. Manon 30 december 2014

  Oh je gebruikt echt hele fijne haarproducten!

 3. Lotte 30 december 2014

  Ik vind de geur van Aussie ook zo lekker! Maar tegen de shampoos kan ik niet, ik krab mijn hele hoofdhuid ervan open, helaas. Herbal Essences en Keune vind ik ook hele fijne merken.

 4. femketje 30 december 2014

  wat is je haar gaaf zo stijl 😀

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén