Some blogging favorites + spam je blog!

Tweede kerstdag staat bij mij dit jaar in het teken van.. helemaal niets doen, haha! Of nou ja, lekker rustig aan doen en waarschijnlijk een serie kijken en een beetje bloggen. En zo’n dag is ook perfect om wat nieuwe blogs te gaan ontdekken! In dit artikel deel ik dan ook graag wat toffe blogs met jullie én mag je zelf je bloglink achterlaten in een reactie. Go go go!

Mints & Mangos
XWiesX

De blog van Sophie, Mints & Mangos, vind ik zo mooi! Haar layout is mooi en haar foto’s zijn prachtig, en daarnaast vind ik haar artikelen vaak heel leuk en interessant om te lezen. Hetzelfde geldt eigenlijk voor de blog van Wies, al springt zij er voor mij ook nog uit vanwege haar prachtige looks. Ook zeker weten een aanrader om te bekijken als je haar blog nog niet kende!


Blushing Beauty
Simply Emily

Leonie kende ik eerst eigenlijk alleen maar van haar instagram account, maar ze heeft ook een leuke blog! Ze maakt redelijk veel video’s die ik leuk vind om te bekijken (schattig accent, haha) en schrijft fijne reviews. Daarnaast vind ik de lifestyle blog van Emily erg leuk! Meer fashion en lifestyle dan beauty

Laat in een reactie de link naar je blog achter en vertel ons waarom we zeker een bezoekje moeten brengen! Of deel jouw favoriete blogs als je er zelf geen een hebt. Ik ben benieuwd! 😀

 1. Ik ben zelf niet zo’n beautyblog-bezoeker, maar Emily gaat zeker in mijn Bloglovin’ account 🙂

  Zelf heb ik twee blogs waar ik erg druk mee ben. Like & Love (it!), http://www.likeandlove.nl, een online magazine voor vrouwen met musthaves, toffe websites en meer. En sinds kort (en ben er zo trots op): http://www.blogaholic.nl. Een blog over bloggen, met laagdrempelige tips vanuit mijn 12 jaar ervaring in de online media.

 2. Leuk, ik kende er mar 1. De rest ga ik zo checkn.
  En ook ik wil graag mijn blog delen 🙂
  http://www.pinkfairytale.net is een blog over mooie producten en bijzondere merken, looks, YouTube filmpjes (waaronder hauls, want ja, shopverslaafd :P). En dan alles met en persoonlijk tintje. Zou het leuk vinden als je daar ook eens komt kijken!

 3. Wauw superlief dat je deze geweldige bloggers in het zonnetje zet <3 Ik kijk ook dagelijks op hun blogs! Ook superleuk en lief dat we mogen spammen! Ik schrijf dagelijks op mijn persoonlijke blog http://www.bydagmarvalerie.nl over beauty, fashion, travel én happiness. Wellicht heb je #ProjectPositief voorbij zien komen, ik heb deze in het leven geroepen om anderen te besmetten met positiviteit. Doe je mee? See you on the blog! Liefs, Dagmar

 4. http://www.diolifestyle.nl is mijn persoonlijke fashion blog waar ik mijn passie voor mode deel. Ik laat regelmatig outfits zien, vertel alles over de laatste fashion trends en laat mijn eigen kledingstijl (een combinatie tussen een vrouwelijke- en een stoere kledingstijl) zien. Om zo hopelijk andere mensen te inspireren.

  Daarnaast schrijf ik over allerlei dingen die ik tegen kom in mijn leven en geef ik jullie graag een kijkje in mijn studentenleven.
  Kom je snel kijken? http://www.diolifestyle.nl

 5. Wat leuk om te lezen. Ik volg ze toevallig zelf ook allemaal! En lief dat we ook mogen spammen.
  Ik ben Marloes, 26 jaar en blog op http://www.thebeautyassistant.nl voornamelijk over beauty, maar ook fashion en healthy lifestyle en recepten. Ook maar ik regelmatig video’s! Kom gezellig een kijkje nemen.

  Fijne 2e kerstdag!

  Liefs, Marloes

 6. Deze bloggers vind ik ook allemaal erg leuk!! Ik blog voornamelijk over beauty (budget producten), lifestyle en fashion maar in mijn archief kan je nog veel meer onderwerpen vinden. Niet iedereen kan zich immers chanel veroorloven en ik ook niet dus ik vind het leuk om reviewen te schrijven over producten die betaalbaar en van goede kwaliteit zijn. Tegenwoordig review ik ook steeds meer over wat duurdere producten, ook dit vind ik leuk om te doen, want wie wilt zich nou niet een keer verwennen met een wat duurder product? Alsnog blijf ik een grote budget liefhebber. http://www.inspiiredbylife.nl

 7. Leuk lijstje 🙂 Ik ken enkel Mints & Mangos. Dit is zo’n leuke blog 😀 Mijn blog beautytwist is een belgische beautyblog die gaat over beauty met een twist! 😀

 8. Wat ontzettend lief dat we mogen spammen, thanks! Op http://www.beautyjuf.nl schrijf ik over alle ins&outs rondom beauty, make-up en nagellak. Ook geef ik je een kijkje in mijn leventje. Sinds een aantal weken heb ik een nieuwe lay-out waar ik heel trots op ben. Nieuwsgierig geworden? Kom gerust een kijkje nemen! Liefs Marloes p.s. in de maand januari verschijnen er dagelijks 2 artikelen op mijn blog.

 9. Awh yeay! Lief dat je mij erbij hebt gezet! Ik lees Sophie haar blog zelf ook veel. En de jouwes natuurlijk want ik ben gek op jouw foto’s en artikelen:) ik ga mijn eigen blog niet spammen want dat heb jij al gedaan voor me! Xxx

 10. Lekker hoor, de hele tweede kerstdag blogs lezen.
  Ik blog iedere dag met veel liefde op mijn lifestyleblog http://withoutelephants.com/ met onderwerpen van makeup en beauty tot aan interieur en persoonlijke artikelen probeer ik mensen te inspireren en een glimlach op hun gezicht te toveren. Ik zou het superleuk vinden als je een kijkje nam op Without Elephants. Laat maar weten wat je ervan vind!

 11. Ik kende er drie van de vier al, zijn zeker hele toffe blogs! Mijn blog is loesblogt.wordpress.com mijn blog is de moeite waard om een kijkje op te nemen omdat ik heel veel zorg steek in mijn artikelen en met name in de foto’s. Ik ben pas begonnen maar ik ben wel trots op de artikelen die ik tot nu toe heb 🙂

 12. Leukje blogjes heb je in the spotlights gezet. 🙂 Ook ik bezoek deze blogs allemaal.
  Mijn blog is te vinden op http://lovelowbudget.nl Hier verschijnt vrijwel iedere dag een beauty/fashion/lifestyle gerelateerd artikel met betrekking tot budget artikelen. Af en toe wil ik ook nog wel eens een kritisch artikel in de vorm van een column plaatsen op mijn blog. Kortom: genoeg te lezen. 🙂

 13. Ik ken ze bijna allemaal die blogs!

  Ik heb zelf een stukje internet op: http://curvyandgorgeous.nl Ik schrijf over alles wat mij bezig houd en wat mij interesseert. Dit kan Fashion,lifestyle,recepten, of beauty zijn. Ook een vleugje Plus-size fashion komt voorbij. Maar voornamelijk geef ik jullie een kijkje in mijn dagelijks leven met veel humor en gezelligheid. Neem gerust een kijkje! 🙂

  Liefs

  Gineke

 14. Hi! Neem zeker eens een kijkje op http://aabeautyaddicts.wordpress.com , waar wij met zijn tweeen bloggen over beauty. Het grootste deel is reviews, van heel budget tot high end, maar er is ook ruimte voor favorieten, tags, persoonlijke verhaaltjes. We zijn twee enthousiaste make-up verslaafde meiden die graag hun (uitgebreide!) mening delen over alle make-upjes. Ook vinden we het fijn om tips te krijgen, dus laat die vooral achter in de comments, dan kunnen we onze blog nog leuker en beter maken! X

 15. Hee!

  Ik vind het superlief dat ik mag spammen… Dus dan begin ik maar hè!;
  Op mijn blog http://www.diysforyouandme.weebly.com, plaats ik anoniem berichtjes die vooral te maken hebben met DIY’s, inspiratie, dingen die je kan doen, tips, mijn glutenallergie en natuurlijk komt er af en toe een TAG ofzo voorbij. Het doel van mijn blog is dan ook om je bezig te houden, je op ideeën te brengen, waarop je anders misschien nooit kwam. Het is een blog voor iedereen; als je creatief bent, kom je op heel veel nieuwe ideeën, als je niet zo creatief bent, krijg je tóch de wil om alsnog leuke dingen te maken, als je van berichtjes lezen houdt, kan je die opzoeken want er staan genoeg berichtjes op en ga zo maar door!

  Ik zal het heel leuk vinden als je een kijkje neemt op mijn blog!

  Liefs ♥

 16. Hoi! Samen met mijn zusje heb ik een blog waar we schrijven over vanalles maar voornamelijk over lifestyle en nagels. http://www.ourpieces.nl bestaat nog maar sinds deze maand, maar we hebben hiervoor allebei al een paar jaar geblogd. We zouden het leuk vinden als je eens een kijkje neemt!

 17. Wat een leuke tips!
  Een aantal blogs kende ik al, maar zeker leuk om zo ook andere blogs te leren kennen.
  Mijn blog: http://liefsvanlieke.com is sinds kerstavond online. Daarvoor had ik een wordpress.com site en ik vind het bloggen zo leuk, dat ik mezelfeen eigen domein cadeau heb gedaan. Ik ga hier verder met schrijven over vriendschap, dagjes weg en mindstyle. Tot blogs!

 18. Wat lief van je dat je deze mogelijkheid biedt! Ook leuk die blogs, daar ga ik eens naar kijken! Ik ben sinds een maandje begonnen met bloggen, dus dit is super. Mijn blog is geschreven in het engels zodat hij internationaal bereikbaar is. Ik wil graag schrijven over “beauty” en daar bedoel ik niet alleen makeup mee. Ik zie graag de “beauty” in alles. Ook probeer ik mijn mening over producten te geven en andere daarmee te helpen. Dus neem leuk een kijkje op mijn blog: http://www.beautywithmaxime.blogspot.com en houd me in de gaten!

 19. Hoi! Ik ben Evy en ik schrijf op http://www.mbfl.blogspot.nl over make-up, beauty, fashion & lifestyle. Ik dans veel, ik doe ook mee aan wedstrijden, ik heb in een rockbandje gezongen en ik acteer weleens. Ik ben heel creatief en ik heb mijn eigen stijl. Ik heb zo ook mijn eigen beautytips. Ik plaats verder nog veel reviews en shoplogs, omdat ik nou eenmaal een shopaholic ben. Ik zou het tof vinden als je een kijkje neemt! xxx

 20. Hoi! Ik ben Ashley en ben pas net begonnen met bloggen. Het spookte al veel langer in mijn hoofd, maar mijn perfectionisme zat mij behoorlijk in de weg. Uiteindelijk ben ik toch redelijk tevreden met het resultaat en na 2 weken blanco te hebben gedraaid, durf ik nu eindelijk mijn blog openbaar te maken.
  Mijn blog is te vinden onder: http://www.duurzaamgeluk.blogspot.nl. Ik ontvang graag tips!

  Liefs Ashley

 21. Hi Marjolein! Dit is mijn blog: isafashionebella.blogspot.com. Ik schrijf vooral over mode, nieuwe trends, beauty reviews en tips en over mijn dagelijkse leven. Vind jouw blog trouwens super leuk!! Je artikelen zijn erg interessant en leuk om te lezen. 🙂 Isabella x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *