Note to self: ga wat vaker naar de kapper!

Ik denk eerlijk gezegd dat ik m’n tandarts vaker zie dan de kapper. En nee, ik heb geen grootse tandproblemen! Maar naar de kapper gaan staat me op een of andere manier gewoon ontzettend tegen. Het awkwardly sociaal doen, de angst dat het ineens heel scheef of veel te kort wordt. Muh. Maar als het wel gewoon goed lukt is het toch zo fijn..

En ja, het was echt weer eens nodig dat ik erheen ging. Mijn haar was namelijk behoorlijk lang, behoorlijk dood en behoorlijk onhandelbaar. Dat laatste is niet zo goed op te lossen haha, want mijn haar is nou eenmaal krullerig en fluffig. Maar het scheelt wel een hoop als er een goed model in zit! En dus werd het echt tijd om toch maar te gaan.

En.. chopchop! Ik besloot de magische woorden “het mag wel lekker kort” uit te spreken, ondanks dat ik oprecht bang ben voor te kort haar bij mezelf. Maar het was nodig, en het is wel lekker fris en even wat anders. Ik wilde trouwens eigenlijk iets vergelijkbaars als Alix, maar mijn kapster gaf aan dat het met mijn haarstructuur niet handig is om het echt flink kort te knippen. Beter dus iets langer, maar wel met lange lagen om hetzelfde effect te creรซren. Ik ben er wonderlijk genoeg blijer mee dan ik had verwacht, en ben ook wel benieuwd hoe het eruit gaat zien als ik het weer eens stijl of krul. En een dikke note to self.. Ga nou eens wat vaker naar de kapper!

Ben jij net als ik niet echt fan van een bezoekje aan de kapper, of ga je braaf om de 6 weken erheen?

  1. Het staat je leuk! Lekker veel volume ook, heerlijk is dat he! Ik ben voor het laatst 5 maanden geleden geweest kwam ik net achter. Oeps. Maar het is nog steeds niet dood sinds ik het kort heb geknipt!

  2. Het ziet er goed uit Marjolein! Toen ik nog lang haar had ging ik 1x per jaar maar toen ik mijn haar half afschoor elke 2 weken. Nu ben ik het weer aan het laten groeien en is het weer even geleden dat ik ben geweest.

  3. ik ga zelf 1 keer in het half jaar. mijn haar gaat nou eenmaal niet dood ๐Ÿ™‚ ik zeg dan alleen de puntjes. kort haar staat me niet en half lang ook niet. maar jou wel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *