Note to self: ga wat vaker naar de kapper!

Ik denk eerlijk gezegd dat ik m’n tandarts vaker zie dan de kapper. En nee, ik heb geen grootse tandproblemen! Maar naar de kapper gaan staat me op een of andere manier gewoon ontzettend tegen. Het awkwardly sociaal doen, de angst dat het ineens heel scheef of veel te kort wordt. Muh. Maar als het wel gewoon goed lukt is het toch zo fijn..

En ja, het was echt weer eens nodig dat ik erheen ging. Mijn haar was namelijk behoorlijk lang, behoorlijk dood en behoorlijk onhandelbaar. Dat laatste is niet zo goed op te lossen haha, want mijn haar is nou eenmaal krullerig en fluffig. Maar het scheelt wel een hoop als er een goed model in zit! En dus werd het echt tijd om toch maar te gaan.

En.. chopchop! Ik besloot de magische woorden “het mag wel lekker kort” uit te spreken, ondanks dat ik oprecht bang ben voor te kort haar bij mezelf. Maar het was nodig, en het is wel lekker fris en even wat anders. Ik wilde trouwens eigenlijk iets vergelijkbaars als Alix, maar mijn kapster gaf aan dat het met mijn haarstructuur niet handig is om het echt flink kort te knippen. Beter dus iets langer, maar wel met lange lagen om hetzelfde effect te creΓ«ren. Ik ben er wonderlijk genoeg blijer mee dan ik had verwacht, en ben ook wel benieuwd hoe het eruit gaat zien als ik het weer eens stijl of krul. En een dikke note to self.. Ga nou eens wat vaker naar de kapper!

Ben jij net als ik niet echt fan van een bezoekje aan de kapper, of ga je braaf om de 6 weken erheen?

Verder Bericht

Vorige Bericht

20 Reacties

 1. Eveline 3 december 2014

  Ga zelf om de 4 maanden.

 2. Sonja 3 december 2014

  Ziet er weer verzorgd uit! Het frist op!

 3. Beautydagboek 3 december 2014

  Ik ben net zoals jou! Ik ga misschien 1 keer in het half jaar of knip het zelf bij :). Het resultaat mag er bij jou zeker wezen, staat lekker fris!

 4. Marije 3 december 2014

  You hot sexy mumma! Staat je goed!

 5. Sophie 3 december 2014

  Het staat je leuk! Lekker veel volume ook, heerlijk is dat he! Ik ben voor het laatst 5 maanden geleden geweest kwam ik net achter. Oeps. Maar het is nog steeds niet dood sinds ik het kort heb geknipt!

 6. Denise 3 december 2014

  Wat staat het je leuk! <3

 7. robin 3 december 2014

  ziet er mooi uit! πŸ˜€ ik ga pas wanneer het echt niet meer om aan te zien is XD

 8. Suzanne 3 december 2014

  Het ziet er goed uit Marjolein! Toen ik nog lang haar had ging ik 1x per jaar maar toen ik mijn haar half afschoor elke 2 weken. Nu ben ik het weer aan het laten groeien en is het weer even geleden dat ik ben geweest.

 9. Lotje 3 december 2014

  Ziet er super goed uit! Ik ga ook echt niet on de 6weken naar de kapper hoor, als ik heel veel geld zou hebben dan zou ik dat wel doen hihi! XXX

 10. Marion 3 december 2014

  Erg herkenbaar, loop ook al enkele weken te zeggen dat het echt tijd wordt voor een bezoekje. Vind je nieuwe kapsel erg mooi staan!

 11. femketje 3 december 2014

  Ik knip mijn eigen haar zo om de 3 maanden πŸ™‚

 12. Manon 3 december 2014

  Ziet er goed uit!

 13. Mariska 3 december 2014

  Ik ga zo goed als nooit naar de kapper. Als er puntjes geknipt moeten worden doet mijn zusje dat, verven ook trouwens πŸ™‚

 14. Dina 3 december 2014

  Dat je dat durft zeg! Heel stoer! En het staat je heel mooi zo, je haar.

 15. Rachel 3 december 2014

  is nu weer helemaal gezond ik knip het zelf bij de onderkant!

 16. Lenneke 3 december 2014

  Ik HAAT de kapper. Ik heb gewoon het geduld niet om zo lang stil te zitten… ik vind je coupe wel mooi! πŸ™‚

 17. Wies 3 december 2014

  Oeh pretty! Ik moet ook weer naar de kapper maar ik haat het pff

 18. Roxanne 5 december 2014

  Ik ga zelf elke ongeveer 6 weken naar de kapper, moet ook wel met mijn korte haar.

 19. laura 6 december 2014

  ik ga zelf 1 keer in het half jaar. mijn haar gaat nou eenmaal niet dood πŸ™‚ ik zeg dan alleen de puntjes. kort haar staat me niet en half lang ook niet. maar jou wel

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén