New in – statement necklace & earrings

Laatst kreeg ik een mailtje van Lana, die naast een leuke blog ook een sieraden webshop heeft. Ze vroeg of ik het leuk zou vinden om wat sieraden te ontvangen. Ja, zeker met het oog op de feestdagen! Want eerlijk gezegd ben ik nog totaal niet voorbereid – ik heb geen fab glitterjurkje klaar hangen en had ook nog geen mooie sieraden en andere accessoires bij elkaar verzameld. Gelukkig heb ik nu in ieder geval al een hele toffe statement ketting en opvallende oorbellen.


En laten we beginnen met de ketting. Ik vind hem echt prachtig! Het is een statement ketting maar alsnog niet zo groot en opvallend als dat ik bij bijvoorbeeld Primark heb zien hangen, wat ik zelf wel wat mooier vind. Hij heeft een donker zilveren tint en mooie, opvallende steentjes. Hij doet me op een of andere manier echt heel erg denken aan winter en ijs.. Misschien wel een perfecte ketting voor een ijskoningin! Of gewoon om te combineren met een mooi jurkje ;).


De oorbellen zijn ook best opvallend en toch ook weer heel chique en mooi. Normaal draag ik nooit dit soort oorbellen.. Maar het heeft toch wel wat! Ook deze oorbellen zijn zilver, met zwarte steentjes erin. En ondanks dat ze best groot zijn, zijn ze niet super zwaar. Dat is wel fijn, aangezien ik er anders nogal snel hoofdpijn van krijg. Ik zou niet de ketting en de oorbellen tegelijk dragen want dan wordt het toch wel too much denk ik. Maar op zichzelf kunnen ze een outfit al helemaal af maken!

Ik vind de sieraden echt heel tof. Het is wel even iets anders dan ik normaal zou dragen, maar juist daarom leuk voor de feestdagen! Ze komen van de webshop Lana’s Sieraden en helaas is de ketting al uitverkocht. De oorbellen kun je wel nog hier vinden. En gelukkig zijn er nog veel meer statement kettingen en statement oorbellen (en nog veel meer accessoires) te vinden! Heb jij je Kerstoutfit al bij elkaar?

Verder Bericht

Vorige Bericht

14 Reacties

 1. Dagmar 15 december 2014

  Waaauw wat een onwijs mooie sieraden! Die oorbellen zijn ook ongelooflijk mooi, prachtig!

 2. Maaike 15 december 2014

  Ik vind vooral je oorbellen super mooi! <3

 3. Svenja 15 december 2014

  Prachtige en chique uitziende sieraden, helemaal perfect voor de feestdagen <3

 4. Rachel 15 december 2014

  wauw heel chique ziet er goed uit!

 5. Citlali 15 december 2014

  Echt super mooi, vooral de ketting!!!

 6. Manon 15 december 2014

  Ziet er heel chique uit!! Vooral de statement ketting vind ik mooi

 7. Lotje 15 december 2014

  Ah ik vind de oorbellen echt geweldig!! X

 8. Emily 15 december 2014

  Prachtig! Het staat je erg mooi 🙂

 9. femketje 15 december 2014

  awesome oorbellen 😀

 10. Karlien - Polished Cats 15 december 2014

  oh wow hele mooie sieraden!

  liefs
  Karlien

 11. Silke 15 december 2014

  Die oorbellen zijn prachtig!

 12. alexa 17 december 2014

  Die ketting vind ik erg mooi!

 13. Carola 18 december 2014

  Wauw, wat een gave ketting!!

 14. Simone 27 december 2014

  Allebei echt mooi!

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén