New in – statement necklace & earrings

Laatst kreeg ik een mailtje van Lana, die naast een leuke blog ook een sieraden webshop heeft. Ze vroeg of ik het leuk zou vinden om wat sieraden te ontvangen. Ja, zeker met het oog op de feestdagen! Want eerlijk gezegd ben ik nog totaal niet voorbereid – ik heb geen fab glitterjurkje klaar hangen en had ook nog geen mooie sieraden en andere accessoires bij elkaar verzameld. Gelukkig heb ik nu in ieder geval al een hele toffe statement ketting en opvallende oorbellen.


En laten we beginnen met de ketting. Ik vind hem echt prachtig! Het is een statement ketting maar alsnog niet zo groot en opvallend als dat ik bij bijvoorbeeld Primark heb zien hangen, wat ik zelf wel wat mooier vind. Hij heeft een donker zilveren tint en mooie, opvallende steentjes. Hij doet me op een of andere manier echt heel erg denken aan winter en ijs.. Misschien wel een perfecte ketting voor een ijskoningin! Of gewoon om te combineren met een mooi jurkje ;).


De oorbellen zijn ook best opvallend en toch ook weer heel chique en mooi. Normaal draag ik nooit dit soort oorbellen.. Maar het heeft toch wel wat! Ook deze oorbellen zijn zilver, met zwarte steentjes erin. En ondanks dat ze best groot zijn, zijn ze niet super zwaar. Dat is wel fijn, aangezien ik er anders nogal snel hoofdpijn van krijg. Ik zou niet de ketting en de oorbellen tegelijk dragen want dan wordt het toch wel too much denk ik. Maar op zichzelf kunnen ze een outfit al helemaal af maken!

Ik vind de sieraden echt heel tof. Het is wel even iets anders dan ik normaal zou dragen, maar juist daarom leuk voor de feestdagen! Ze komen van de webshop Lana’s Sieraden en helaas is de ketting al uitverkocht. De oorbellen kun je wel nog hier vinden. En gelukkig zijn er nog veel meer statement kettingen en statement oorbellen (en nog veel meer accessoires) te vinden! Heb jij je Kerstoutfit al bij elkaar?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *