Maybelline Color Tattoos – On and On Bronze & Pink Gold

De Color Tattoos van Maybelline bestaan al een flink tijdje, maar ik moet zeggen dat ik nu pas echt door begin te krijgen hoe fijn ze eigenlijk zijn. Het zijn weliswaar crème oogschaduws en dat geeft me altijd flashbacks naar vieze, vettige en creasende producten. Maar niets is minder waar, want dat zijn ze dus niet! Ik had er al een paar en kocht laatst twee nieuwe kleuren die nu zeker weten favoriet zijn.En dat zijn On and On Bronze en Pink Gold. Twee shimmery, warme kleuren die mooi zijn voor het bewegend ooglid en prima bij een alledaagse look kunnen. De Color Tattoos zijn gel-cream oogschaduws in glazen potjes die eenmaal opgedroogd eigenlijk niet anders aanvoelen dan gewone oogschaduw! Ik vind ze zelf vooral handig omdat het zo lekker snel is – even opsmeren, laten drogen (dat gaat super snel!) en eigenlijk kan je dan al klaar zijn.


Op de swatchfoto zie je links Pink Gold en rechts On and On Bronze. De kleuren zien eruit zoals je verwacht bij de namen en ook zoals ze eruit zien in de potjes. En voor een crème oogschaduw geven ze behoorlijk wat kleur af! Zelf draag ik ze het liefst als een “wash of color” op het bewegend ooglid. Ik breng dan een lichte en matte crème oogschaduw van Bobbi Brown (Long-Wear Cream Shadow in de kleur Bone) aan op het bewegend ooglid en met een synthetische, platte oogschaduwkwast dan de Maybelline Color Tattoo op het bewegend ooglid. Eyeliner en mascara erbij en klaar! Op de ooglidfoto’s zie je trouwens On and On Bronze in actie. Deze kleur is vrij warm en staat heel mooi bij groene of bruine ogen. Pink Gold lijkt er overigens eigenlijk best op, alleen dan wat meer roze.

Ik vind ze echt mega fijn werken en zeker aanraders! Niet alleen omdat het snel werkt, maar ook omdat ze bij mij net zo goed blijven zitten als oogschaduw met een goede oogschaduwbasis. Een (werk)dag haal ik er dus prima mee. Voor maximaal effect kun je er trouwens ook prima nog gewone oogschaduw overheen aanbrengen, maar het hoeft zeker niet. De Maybelline Color Tattoo oogschaduws kosten €10,49 per stuk maar zijn gelukkig regelmatig in de aanbieding. Heb jij deze oogschaduws al eens geprobeerd?

  1. Mooie subtiele look heb je ermee gemaakt! Ik heb er twee, maar wel echt twee mega opvallende kleuren. Die pak ik er niet heel gauw bij, maar deze twee kleueren staan nog op de lijst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *