Let It Glitter – Tree of Life

Bij de Swan Market in Rotterdam kocht ik een glitterlakje van Let It Glitter. Eigenlijk de Etsy shop van Suzanne, maar het leuke van Swan Market is dat er veel van dat soort online shops staan en je dus de producten eerst even kunt bekijken en vasthouden (“touch all the glitter polish!!1!”) voordat je het koopt. Ik wilde eigenlijk alle nagellakjes meenemen maar ging uiteindelijk voor een groenige glitter topcoat genaamd Tree Of Life.


And it’s awesome! Suzanne mengt de nagellakjes zelf en het is dan ook wat men “indie polish” noemt. Let It Glitter heeft, zoals de naam al suggereert, vooral glitternagellak in de meest bijzondere en toffe combinaties. Het kleurtje wat ik koos bestaat uit verschillende groene glitters en hologram-achtige glitters. Het is wel echt een topcoat en om ‘m dekkend te krijgen zal je aardig wat laagjes nodig hebben. Dat vind ik geen probleem aangezien ik glitters sowieso mooier vind over een ander kleurtje heen!


Ik combineerde ‘m als eerste over Vested Interest van Essie, een donker olijfgroen kleurtje. Hierbij zijn de glitters niet mega opvallend aangezien die ook groen zijn en dat vind ik daardoor best een leuke combinatie! Hierbij heb ik trouwens 1 laagje van de glitterlak aangebracht en er komt dan al zeker voldoende glitter vanaf.


Over zwart vind ik Tree of Life wel nog veel toffer, aangezien je dan de verschillende glitters echt goed ziet. Hierbij heb ik ‘m aangebracht over Essie Licorice, wederom 1 laagje. Hij is trouwens misschien wel een beetje kerstig en ik was tijdens het kopen dan ook zwaar beïnvloed door kerstmuziek, haha. Maar ik vind dat hij ook buiten de kerst prima kan!


Mijn eerste ervaring met de Let It Glitter nagellak is zeker weten positief! Het kleurtje vind ik heel leuk en ik wil nog veel meer, haha. De nagellak kun je kopen in de Etsy shop en ze kosten tussen de €5 en €8 per stuk. Suzanne heeft trouwens ook een Instragram en blog waar je mooie swatches en behind the scènes foto’s kunt vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *