Let It Glitter – Tree of Life

Bij de Swan Market in Rotterdam kocht ik een glitterlakje van Let It Glitter. Eigenlijk de Etsy shop van Suzanne, maar het leuke van Swan Market is dat er veel van dat soort online shops staan en je dus de producten eerst even kunt bekijken en vasthouden (“touch all the glitter polish!!1!”) voordat je het koopt. Ik wilde eigenlijk alle nagellakjes meenemen maar ging uiteindelijk voor een groenige glitter topcoat genaamd Tree Of Life.


And it’s awesome! Suzanne mengt de nagellakjes zelf en het is dan ook wat men “indie polish” noemt. Let It Glitter heeft, zoals de naam al suggereert, vooral glitternagellak in de meest bijzondere en toffe combinaties. Het kleurtje wat ik koos bestaat uit verschillende groene glitters en hologram-achtige glitters. Het is wel echt een topcoat en om ‘m dekkend te krijgen zal je aardig wat laagjes nodig hebben. Dat vind ik geen probleem aangezien ik glitters sowieso mooier vind over een ander kleurtje heen!


Ik combineerde ‘m als eerste over Vested Interest van Essie, een donker olijfgroen kleurtje. Hierbij zijn de glitters niet mega opvallend aangezien die ook groen zijn en dat vind ik daardoor best een leuke combinatie! Hierbij heb ik trouwens 1 laagje van de glitterlak aangebracht en er komt dan al zeker voldoende glitter vanaf.


Over zwart vind ik Tree of Life wel nog veel toffer, aangezien je dan de verschillende glitters echt goed ziet. Hierbij heb ik ‘m aangebracht over Essie Licorice, wederom 1 laagje. Hij is trouwens misschien wel een beetje kerstig en ik was tijdens het kopen dan ook zwaar beïnvloed door kerstmuziek, haha. Maar ik vind dat hij ook buiten de kerst prima kan!


Mijn eerste ervaring met de Let It Glitter nagellak is zeker weten positief! Het kleurtje vind ik heel leuk en ik wil nog veel meer, haha. De nagellak kun je kopen in de Etsy shop en ze kosten tussen de €5 en €8 per stuk. Suzanne heeft trouwens ook een Instragram en blog waar je mooie swatches en behind the scènes foto’s kunt vinden!

Verder Bericht

Vorige Bericht

17 Reacties

 1. loesblogt 27 december 2014

  Waauw wat een prachtige kleuren en glitters! Ik vind petrol zo’n mooie kleur <3

 2. Alyssa 27 december 2014

  Wat een prachtige lak zeg! Staat vooral heel mooi over de zwarte nagellak <3

 3. Rachel 27 december 2014

  wauw heel erg gaaf liefs

 4. NailTalk 27 december 2014

  Op beide lakjes ERG mooi zeg, wauw!

 5. Kelly 27 december 2014

  Wat een prachtige lak!

 6. Kelly 27 december 2014

  Wauw wat een prachtige glitters! Staat echt perfect op een zwart lakje!

 7. Dionne 27 december 2014

  Ik vind beide combinaties heel mooi!

 8. Linda / Oh My Beauty 27 december 2014

  Wauw, wat een mooie lakjes!

 9. Caroline 27 december 2014

  Prachtige lakken maakt Suzanne!

  Deze staat van de zomer ook mooi op lichter blauw of groen lijkt me 😀 Met de zon er op is het helemaal gaaf.

 10. Marloes 27 december 2014

  Oeh wat een prachtig lakje. Vooral over het zwartje lakje heen is het glitter effect erg mooi. Love it!

 11. Suzanne 27 december 2014

  Wat super leuk dat je er zo blij mee bent! Je hebt een goede keuze gemaakt, de glitters staan je erg goed 😀

  Liefs,

  Suzanne
  Let it glitter!

 12. Dagmar 27 december 2014

  Wauw wat een mooie kleuren en prachtige foto’s heb je gemaakt! Heerlijk artikel!

 13. Bianca 28 december 2014

  Wauw mooi, echt een prachtig kerst lakje 🙂

 14. Selina 28 december 2014

  Wat een mooi lakje! Echt iets voor mij 🙂

 15. wies 29 december 2014

  Wauw, vooral over een zwarte basis is hij prachtig.

 16. robin 30 december 2014

  OMG so perf 😀 jij maakt altijd de meest perfecte foto’s en swatches <3

 17. Lotte 7 januari 2015

  dat staat zo mooi op die essie lakjes! wauw 🙂

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén