Hoe ik mijn MacBook een winters thema gaf

Een hele tijd geleden liet ik jullie mijn MacBook skin zien die ik via CaseApp had besteld. Maar ik besloot een jaartje later zo’n hardcase te bestellen voor m’n MacBook en de skin er maar af te halen.. En ik heb nog altijd spijt ervan, want hij zat er nog steeds perfect op. Gelukkig mocht ik van CaseApp opnieuw een skin maken en deze keer ging ik voor een winters tintje!


De foto maakte ik niet zelf, maar is hier te vinden op Flickr. Ik had ‘m een tijd als wallpaper op m’n MacBook. En nu zit hij op de achterkant! En ik ben er wel blij mee, want ik vind lichte foto’s toch het mooist als skin. Het erop plakken ging wederom moeiteloos. Ik begin altijd bij het Apple logo en dat werkte ook deze keer goed. En ik vind het mooi dat je een randje overhoudt rondom de skin. Dat moet ook wel omdat de rand van je MacBook wat ronder is, maar het staat ook wel mooi strak.


Het bestellen vind ik trouwens ook super makkelijk – je kiest het apparaat waarvoor de skin bedoeld is, en daarna kun je een foto uploaden en zo plaatsen als jij hem erop wilt hebben. Je kunt ook nog tekst of vormen toevoegen. En als je geen leuke eigen foto hebt dan kun je ook een van de beschikbare designs kiezen!

Mijn MacBook ziet er in ieder geval weer very pretty uit. Ik hoop niet dat ik de skin zat ga zijn zodra het weer hartje zomer is haha, maar dat zien we dan wel weer! Een MacBook skin kost bij CaseApp €29 en er zijn ook customizable skins en hoesjes te verkrijgen voor heel veel andere soorten MacBooks, telefoons en tablets. Ik had ‘m zelf binnen een week binnen, dus dat was best snel. Misschien een tof cadeau voor de Kerst?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *