Essie – Naughty Nautical & Licorice

Van Sinterklaas kreeg ik twee Essie lakjes, die ik stiekem wel zelf uitgezocht had. Essie vind ik een van de fijnste nagellakmerken en nieuwe kleurtjes zijn altijd welkom! Het blijft bij mij namelijk super goed zitten en bovendien vind ik dat Essie vaak best toffe kleurtjes heeft, maar ook goede versies van de wat meer standaard tinten.Naughty Nautical komt uit de zomercollectie van 2013 en is dus al wat ouder, maar zeker nog steeds heel mooi! Deze kleur wilde ik destijds al kopen en gelukkig heb ik ‘m nu alsnog! En ik hou van zwarte nagellak, dat draag ik behoorlijk vaak en zeker in de winter. En daarbij zie je het behoorlijk snel als de nagellak chipt of slijt, dus een goede zwart is altijd welkom. Vandaar dat Licorice ook zeker mee mocht komen!


Naughty Nautical is het beste te omschrijven als een tealblauwe kleur met nauwelijks opvallende, zilveren shimmer erin. Best een zomers kleurtje, maar ik vind ‘m ook nu heel tof en lekker opvallend! Dekking is na 2 laagjes perfect en de shimmer maakt hem net wat levendiger, ook al zie je die niet direct. Jup, ik ben verliefd!


Maar ook Licorice vind ik geweldig. Zwart zoals het hoort – donker en perfect dekkend. Eigenlijk was 1 laagje al voldoende, maar ik vind 2 laagjes toch altijd net wat mooier. Zeker een aanrader als je nog op zoek bent naar een mooie, creamy zwarte kleur!


Licorice kun je nog gewoon kopen, die zit namelijk in het vaste assortiment van Essie. Naughty Nautical is helaas wel een ander verhaal, al vond ik er nog wel een paar op eBay (deze bijvoorbeeld, bij mijn favo verkoper!). Ik vond ze zelf trouwens in een bak met sale items bij de Bijenkorf met fikse korting. De normale prijs van Essie nagellak is €9,99 en je kunt het onder andere bij Etos en DA kopen, en online bij o.a. Bol.com.

  1. Na je Instagram foto was ik weer verliefd op Naughty Nautical en toevallig liep ik m in Duitsland tegen het lijf. Ik kocht m voor 7,95
    Licorice zou ik ook nog wel willen kopen, ik heb 1 zwarte nagellak en die wordt nu toch wel wat dik en lastig met lakken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *