Essie – Naughty Nautical & Licorice

Van Sinterklaas kreeg ik twee Essie lakjes, die ik stiekem wel zelf uitgezocht had. Essie vind ik een van de fijnste nagellakmerken en nieuwe kleurtjes zijn altijd welkom! Het blijft bij mij namelijk super goed zitten en bovendien vind ik dat Essie vaak best toffe kleurtjes heeft, maar ook goede versies van de wat meer standaard tinten.Naughty Nautical komt uit de zomercollectie van 2013 en is dus al wat ouder, maar zeker nog steeds heel mooi! Deze kleur wilde ik destijds al kopen en gelukkig heb ik ‘m nu alsnog! En ik hou van zwarte nagellak, dat draag ik behoorlijk vaak en zeker in de winter. En daarbij zie je het behoorlijk snel als de nagellak chipt of slijt, dus een goede zwart is altijd welkom. Vandaar dat Licorice ook zeker mee mocht komen!


Naughty Nautical is het beste te omschrijven als een tealblauwe kleur met nauwelijks opvallende, zilveren shimmer erin. Best een zomers kleurtje, maar ik vind ‘m ook nu heel tof en lekker opvallend! Dekking is na 2 laagjes perfect en de shimmer maakt hem net wat levendiger, ook al zie je die niet direct. Jup, ik ben verliefd!


Maar ook Licorice vind ik geweldig. Zwart zoals het hoort – donker en perfect dekkend. Eigenlijk was 1 laagje al voldoende, maar ik vind 2 laagjes toch altijd net wat mooier. Zeker een aanrader als je nog op zoek bent naar een mooie, creamy zwarte kleur!


Licorice kun je nog gewoon kopen, die zit namelijk in het vaste assortiment van Essie. Naughty Nautical is helaas wel een ander verhaal, al vond ik er nog wel een paar op eBay (deze bijvoorbeeld, bij mijn favo verkoper!). Ik vond ze zelf trouwens in een bak met sale items bij de Bijenkorf met fikse korting. De normale prijs van Essie nagellak is €9,99 en je kunt het onder andere bij Etos en DA kopen, en online bij o.a. Bol.com.

Verder Bericht

Vorige Bericht

20 Reacties

 1. Lotte 9 december 2014

  Ik vind ze allebei mooi! Zwarte nagellak vind ik trouwens ook tof staan soms, al draag ik het zelf niet zo vaak.

 2. Dagmar 9 december 2014

  Waaauw ondanks dat ik zwart niet vaak draag zou ik die zo op doen, wat een beauty! Net als de andere trouwens, ooh wat superleuk deze review 😀

 3. Dionne 9 december 2014

  Ik vind vooral dat groenige lakje erg mooi!

 4. Denise 9 december 2014

  Wat een toffe groenige kleur! Zwart is helaas geen kleur wat ik zou dragen.

 5. Sophie 9 december 2014

  Oh beide echte prachtige kleuren! Vooral Licorice zou ik wel dragen met een leuke glitter topcoat 🙂

 6. Manon 9 december 2014

  Wat een mooie kleuren!

 7. Rachel 9 december 2014

  wauw ten eerste breng jij heel mooi je nagellak op de zwarte is ook heel gaaf liefs

 8. mariëlle 9 december 2014

  Ooh die eerste is mooi zeg!

 9. Laura 9 december 2014

  Mooie kleurtjes! Zwart vind ik altijd erg mooi staan.

 10. Lotje 9 december 2014

  Wauw ik vind ze heel mooi!

 11. Julie 9 december 2014

  Wauw, die zwarte lak is super intens! 🙂
  En de lichte shimmer in het blauwe lakje maakt hem erg speciaal!

 12. Karlien - Polished Cats 9 december 2014

  oh wow die zwarte is zo flawless
  prachtige nagellakjes

  liefs
  Karlien

 13. Daphne 9 december 2014

  Normaal ben ik helemaal niet zo van de zwarte nagellak maar deze vind ik zooo pretty!

 14. femketje 9 december 2014

  mooie tinten 😀

 15. Esmée 9 december 2014

  Wat heb je je nagels mooi gelakt zeg, prachtig! Ik ben helemaal fan van het blauwe kleurtje. x

 16. Linda / Oh My Beauty 9 december 2014

  Naughty Nautical heb ik ook! Mooi lakje!

 17. Roxanne 10 december 2014

  Na je Instagram foto was ik weer verliefd op Naughty Nautical en toevallig liep ik m in Duitsland tegen het lijf. Ik kocht m voor 7,95
  Licorice zou ik ook nog wel willen kopen, ik heb 1 zwarte nagellak en die wordt nu toch wel wat dik en lastig met lakken

 18. Andrea 10 december 2014

  Wow, die zwarte ziet er echt perfect uit op je nagels!

 19. Mariska 11 december 2014

  Beide vind ik heel erg mooi! Die blauw / groene heb ik ook 🙂

 20. beautyforgirls 11 december 2014

  Die blauwe is echt prachtig en zo winters.
  Liefs, xxx

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén