Essence Come to Town nail polish set

Echt goed op de hoogte van de kerstcollecties die nu in de winkels liggen ben ik niet. En misschien maar beter ook, want ik word er altijd heel erg hebberig van haha! Uiteraard komt Essence ook met een speciale collectie voor de kerst, namelijk de Come to Town LE. Ik kwam ‘m laatst tegen bij Kruidvat en vond een van de twee nail polish sets er wel erg leuk uit zien!



Dit setje heet Got My List? en bevat drie flesjes nagellak van elk 6ml. Super schattige, kleine flesjes zijn het dus! Er zit een roze en groen crรจme lakje en een topcoat met zilveren glitters. Op de bovenkant kun je schrijven van wie en voor wie het setje is. Ideaal dus om cadeau te geven!


Het roze lakje vind ik eigenlijk leuker dan ik had verwacht. Hij neigt meer naar framboos dan echt roze en is wellicht meer geschikt voor de zomer, maar daardoor word ik er denk ik juist wel vrolijk van! Hij dekt prima na twee laagjes en is ook erg leuk met de zilverkleurige topcoat erover. Die topcoat bevat gewone glitters en van die hexagons, wat een leuke mix is. En het doet me een beetje denken aan sneeuw!


Het groene kleurtje vind ik ook tof! Een best bijzonder kleurtje ook nog, want hij zit een beetje tussen groen en grijs in. Hij dekt perfect na twee laagjes en ook dit kleurtje vind ik leuk met de glitter topcoat erover. De topcoat is overigens misschien niet het meest bijzonder, maar er komen wel genoeg glitters vanaf na een laagje en valt voor een glitterlak van Essence zeker niet tegen!

Ik zou wel blij worden als ik dit setje cadeau had gekregen! Ik vind de kleurtjes leuk en de topcoat ook. Er is trouwens nog een setje met een rood en paars lakje en een gouden glitter topcoat, dat setje heet Naughty or Nice?. De Come to Town LE van Essence ligt op dit moment in de winkels en de setjes kosten โ‚ฌ3,59 per stuk.

  1. Wauw wat een prachtige foto’s maak jij! Echt een feestje om naar te kijken, haha ๐Ÿ˜‰ Ik zag dit setje toevallig vandaag ook staan bij Kruidvat, zag er wel leuk uit moet ik zeggen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *