Essence Come to Town nail polish set

Echt goed op de hoogte van de kerstcollecties die nu in de winkels liggen ben ik niet. En misschien maar beter ook, want ik word er altijd heel erg hebberig van haha! Uiteraard komt Essence ook met een speciale collectie voor de kerst, namelijk de Come to Town LE. Ik kwam ‘m laatst tegen bij Kruidvat en vond een van de twee nail polish sets er wel erg leuk uit zien!Dit setje heet Got My List? en bevat drie flesjes nagellak van elk 6ml. Super schattige, kleine flesjes zijn het dus! Er zit een roze en groen crème lakje en een topcoat met zilveren glitters. Op de bovenkant kun je schrijven van wie en voor wie het setje is. Ideaal dus om cadeau te geven!


Het roze lakje vind ik eigenlijk leuker dan ik had verwacht. Hij neigt meer naar framboos dan echt roze en is wellicht meer geschikt voor de zomer, maar daardoor word ik er denk ik juist wel vrolijk van! Hij dekt prima na twee laagjes en is ook erg leuk met de zilverkleurige topcoat erover. Die topcoat bevat gewone glitters en van die hexagons, wat een leuke mix is. En het doet me een beetje denken aan sneeuw!


Het groene kleurtje vind ik ook tof! Een best bijzonder kleurtje ook nog, want hij zit een beetje tussen groen en grijs in. Hij dekt perfect na twee laagjes en ook dit kleurtje vind ik leuk met de glitter topcoat erover. De topcoat is overigens misschien niet het meest bijzonder, maar er komen wel genoeg glitters vanaf na een laagje en valt voor een glitterlak van Essence zeker niet tegen!

Ik zou wel blij worden als ik dit setje cadeau had gekregen! Ik vind de kleurtjes leuk en de topcoat ook. Er is trouwens nog een setje met een rood en paars lakje en een gouden glitter topcoat, dat setje heet Naughty or Nice?. De Come to Town LE van Essence ligt op dit moment in de winkels en de setjes kosten €3,59 per stuk.

Verder Bericht

Vorige Bericht

24 Reacties

 1. Manon 1 december 2014

  Wat een prachtige kleuren, vooral de glitter vind ik erg leuk!

 2. Marloes 1 december 2014

  Wat een leuk setje zo! Mooie kleurtjes!

 3. Denise 1 december 2014

  Wat een perfecte swatches weer. Mooi setje!

 4. Esmee 1 december 2014

  Leuk setje!
  XOXO esmee

 5. Svenja 1 december 2014

  Wat een leuk feestelijk setje <3 Vooral het groene lakje in combinatie metde glitter lak vind ik er heel mooi uitzien!

 6. Mandy 1 december 2014

  Het is een mooi setje, helaas hier nog niet gezien…

 7. Ellis 1 december 2014

  Vrolijk setje. Ik had ze al zien liggen indd hier bij kruidvat. πŸ™‚ Misschien leuk voor mijn kleine nichtje!

 8. Maaike 1 december 2014

  Die donkergroene is zo leuk!<3

 9. anna 1 december 2014

  Wat een prachtig setje en geweldig mooie foto’s <3

 10. Dionne 1 december 2014

  Wat een leuk setje!

 11. Miranda 1 december 2014

  Wat een mooie lakjes. Leuk om te geven met de feestdagen.

 12. femketje 1 december 2014

  die roze kleur is gorgeous, draag hem nu al een dag of 6!

 13. Lotje 1 december 2014

  Ah wat een leuk setje! Ik vind het roze kleurtje is echt mooi! XOXO

 14. Nathalie Eline 1 december 2014

  Wat een leuke set, allemaal hele feestelijke kleurtjes! πŸ™‚

 15. Wies 1 december 2014

  leuk cadeau setje! Mooie foto’s ook!

 16. Wendy (MissPinkyNails) 1 december 2014

  Lekker vrolijk de kerst door met dit setje!

 17. Merel 1 december 2014

  wauw, wat een mooie nagellak. Hele schone foto’s ook!

 18. Bianca 1 december 2014

  Mooi setje, zou zeker onder m’n kerstboom mogen belanden ^^

 19. Karlien - Polished Cats 1 december 2014

  oh wow echt een prachtige setje

  liefs
  Karlien

 20. Melissa 1 december 2014

  Wat een leuke kleuren! De groene kleur zou ik los niet snel kopen, maar met de glitter topcoat ziet het er heel leuk uit!

 21. Linda / Oh My Beauty 1 december 2014

  Wat een prachtig setje! Echt perfect!

 22. Kimberly 2 december 2014

  Dat roze lakje vind ik echt heel erg leuk zeg! Vooral die combinatie met de topcoat πŸ˜€

 23. Melissa 2 december 2014

  Wauw wat een prachtige foto’s maak jij! Echt een feestje om naar te kijken, haha πŸ˜‰ Ik zag dit setje toevallig vandaag ook staan bij Kruidvat, zag er wel leuk uit moet ik zeggen!

 24. Roxanne 5 december 2014

  Leuk, die setjes uit deze LE!

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén