Dank u Sinterklaasje!

Eigenlijk hadden we hier thuis collectief besloten dat Sinterklaas dit jaar geskipt werd en we volledig voor Kerst zouden gaan. Maar stiekem vind ik Sinterklaas nog steeds veel leuker en gezelliger en werd ik door alle andere mensen die wel Sinterklaas gingen vieren juist alleen maar enthousiaster gemaakt. En dus kondigden m’n broer en ik op donderdag aan dat we het toch wilden vieren en werden er snel wat cadeautjes geregeld. En tsja, de Sinterklaas hier thuis (hoi mam) kon het ook niet laten om wat dingetjes te kopen. Benieuwd wat ik heb gekregen van de goede, oude Sint?Heel veel leuks! Een paar dingen had ik zelf uitgekozen en een paar dingen waren echt een verrassing. Zoals de Kruidvat giftcard (dat komt altijd goed van pas!) en al het lekkere eten! En ik ben heel blij met de Glazed Apple douchegel van The Body Shop, want ik heb al super vaak in m’n handen gestaan met de producten van deze lijn. Hij is nieuw toegevoegd aan de kerstcollectie en ik vind de lijn echt heerlijk! En natuurlijk is Essie nagellak altijd goed. Ik kreeg een zwarte (Licorice) en een blauw/groenige met mooie shimmer (Naughty Nautical). Daar komen denk ik nog wel swatches van want ze zijn awesome! Het doosje met Sinterklaas smoeltjes is stiekem al op haha, dat is echt zo’n jeugdsentiment-dingetje. Ze blijven lekker!

Heb jij nog leuke cadeautjes gekregen van Sinterklaas?