Dank u Sinterklaasje!

Eigenlijk hadden we hier thuis collectief besloten dat Sinterklaas dit jaar geskipt werd en we volledig voor Kerst zouden gaan. Maar stiekem vind ik Sinterklaas nog steeds veel leuker en gezelliger en werd ik door alle andere mensen die wel Sinterklaas gingen vieren juist alleen maar enthousiaster gemaakt. En dus kondigden m’n broer en ik op donderdag aan dat we het toch wilden vieren en werden er snel wat cadeautjes geregeld. En tsja, de Sinterklaas hier thuis (hoi mam) kon het ook niet laten om wat dingetjes te kopen. Benieuwd wat ik heb gekregen van de goede, oude Sint?Heel veel leuks! Een paar dingen had ik zelf uitgekozen en een paar dingen waren echt een verrassing. Zoals de Kruidvat giftcard (dat komt altijd goed van pas!) en al het lekkere eten! En ik ben heel blij met de Glazed Apple douchegel van The Body Shop, want ik heb al super vaak in m’n handen gestaan met de producten van deze lijn. Hij is nieuw toegevoegd aan de kerstcollectie en ik vind de lijn echt heerlijk! En natuurlijk is Essie nagellak altijd goed. Ik kreeg een zwarte (Licorice) en een blauw/groenige met mooie shimmer (Naughty Nautical). Daar komen denk ik nog wel swatches van want ze zijn awesome! Het doosje met Sinterklaas smoeltjes is stiekem al op haha, dat is echt zo’n jeugdsentiment-dingetje. Ze blijven lekker!

Heb jij nog leuke cadeautjes gekregen van Sinterklaas?

  1. Wat leuk om te zien! Fijn ook dat je zo’n leuke Sinterklaasavond hebt gehad. Ik had op 5 december een kitten in mijn schoen (ook echt een tof cadeau van de Sint).

  2. Hartstikke leuk, last minute toch besluiten om Sinterklaas te vieren! Ik koop standaard een chocolade letter voor mijn vriend en mij, en mijn moeder koopt vaak een kleinigheidje en wat lekkers.
    Ik ben benieuwd naar de Essie lakjes, ze zijn erg mooi! En Smoeltjes, mmmm! Lang geleden dat ik die at, jeugd sentiment!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *