Current favorites

Ik koop niet zo vaak wat van Lush, maar als er dan weer eens iets van in de badkamer ligt ben ik weer fan! Laatst kocht ik Jumping Juniper (shampoobar voor je haar) en Bohemian (zeepje voor je lichaam) en beide producten vind ik top! Jumping Juniper maakt mijn haar heel goed schoon en die gebruik ik graag om de 2-3 dagen voor een goede cleanse. Bohemian ruikt heel sterk naar frisse citroen en dat vind ik ’s ochtends echt heerlijk!


Het was vorige week ineens mega koud! Geen idee waar dat ineens vandaan komt, maar gelukkig was ik deze keer wat beter voorbereid haha. Mijn zwarte H&M boots met fluffy voering zijn echt perfect voor deze temperaturen en lopen ook nog eens heerlijk, echt een hele goede aankoop was dat. En begin dit jaar kocht ik bij de Bijenkorf een muts van het merk Rella in de sale.. en die is zooo lekker warm. Oké ik zie eruit als een blije knikker met dat ding op, maar dat boeit me even helemaal niets! 😉

Door een weekje flinke stress en onzekerheid ben ik wat puistig geworden en dat is dus gewoon ontzettend stom. En toen bedacht ik me dat ik ergens nog een flesje Tea Tree olie van The Body Shop had! En eerlijk is eerlijk – het lijkt toch wel echt te werken. Het droogt het puistje uit en maakt ‘m een stuk minder rood waardoor hij in ieder geval minder opvallend wordt. Heel fijn!


Ben ik de enige die echt blij kan worden van lichtjes en kerstversiering? Het ziet er allemaal zo mooi en gezellig uit! In mijn eigen kamer heb ik nu wat losse lampjes en een mini kerstboom (allemaal van de Action want cheap), maar ik vind het ook leuk om bijvoorbeeld in de Rotterdamse binnenstad al overal lichtjes te zien!

Heel vaak lak ik m’n nagels op dit moment niet (en gelukkig blijft het met een goede base- en topcoat bij mij wel aardig wat dagen zitten) en eigenlijk pak ik ook steeds wel een beetje dezelfde kleuren. Vaak zwart en dan vind ik die van Sally Hansen het beste, maar soms ook nude. En op dit moment heb ik het groene kleurtje van het Essence setje op die ik best tof vind!

Verder zijn dingen zoals uitslapen (kan bijna nooit), mijn Chromecast en dat Kerst steeds dichter bij begint te komen zeker weten ook favoriet! En is het al bijna vakantie..?

Verder Bericht

Vorige Bericht

12 Reacties

 1. Dina 8 december 2014

  Ooh heerlijk, die warme schoenen en muts (mutsen met bolletjes er op zijn de leukste).

 2. Denise 8 december 2014

  Aaaah die muts is super pretty! <3

 3. Nicole 8 december 2014

  Wat een leuke favorieten. De schoenen en de muts zijn super leuk!

 4. Marloes 8 december 2014

  Ah dat OPI lakje is super mooi! De muts is ook erg leuk!

 5. Sophie 8 december 2014

  Die muts! Echt suuuperleuk 😀 Ik draag ook graag dat soort mutsen. Ziet er wellicht niet uit, maar zit oh zo lekker! En je Lush producten zijn ook een hele goede keuze hihi 🙂

 6. Wies 8 december 2014

  Ik word zelf ook altijd heel vrolijk van kerst versiering, ik heb ook allemaal lampjes boven mijn bed. En die Lush dingetjes lijken me ook lekker! Ik ben momenteel gek op de Showerjelly en Snowfairy van Lush. Ik ga trouwens ook nergens heen zonder mijn zwarte Dr martens nu het zo koud is.

 7. Manon 8 december 2014

  Wat een mooie favos. die muts is heel leuk

 8. femketje 8 december 2014

  die muts is awesome 😀

 9. Bo 8 december 2014

  Wat een leuke favorieten!
  xoxo

 10. Eline 8 december 2014

  Ja, lichtjes, zo chill! Ik ben ook echt fan van de Shampoo Bars van Lush, ze zijn zo lekker!

 11. Kelly 8 december 2014

  Leuke favorieten! 🙂

 12. Rachel 8 december 2014

  erg leuke favorieten ik ben ook gek van Lush! ik heb twee nieuwe zeepjes liggen en een snow fairy sopje in een fles!

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén