Christmas look met Sleek!

Het is behoorlijk lang geleden dat ik voor het laatst een fatsoenlijke ooglook heb geprobeerd te maken. Nu heb ik ook niet zoveel talent als bijvoorbeeld Wies of Anneloes, maar het is natuurlijk zonde om helemaal niets te doen met de prachtige palettes die in mijn make-up la liggen te verstoffen. Ik besloot weer eens wat Sleek palettes erbij te pakken en een groene look te maken!Hiervoor gebruikte ik wat kleurtjes uit het Sleek Storm palette en de lichtgroene tint uit het Sleek Original palette. Van dat laatste palette zag ik laatst namelijk een review (en toen bedacht ik me dat ik die ook nog ergens heb. Best een mooi palette blijft het, al ben ik meer fan van het Storm palette!

In de binnenste ooghoek gebruikte ik de gouden kleur uit het Storm palette, op het deel tussen ooghoek en midden van het ooglid de lichtgroene kleur uit het Original palette. Richting de buitenste ooghoek gebruikte ik de donkergroene kleur uit het Storm palette. In de crease ging ik voor een mix van de shimmery en de matte donkerbruine kleur uit het Storm palette. Als highlighter gebruikte ik vooral de MAC MSF Natural, maar ook een beetje van de lichte shimmery highlighter uit het Storm palette. Onder het oog gebruikte ik de shimmery bruine kleur uit Storm en de lichtgroene kleur uit Original.Verder gebruikte ik:
> Bobbi Brown Long-Wear Cream Shadow in Bone als basis
> Liquid Liner waterproof van Catrice
> Maybelline The Rocket Volume Express mascara
> Artistry Signature Lipstick Havana Rose
> Collection Lasting Perfection concealer
> MaxFactor CC Cream
> MAC Mineralize Skinfinish Natural
> Babor Duo Blush Rose


De Sleek palettes blijven toch best wel fijn en mooi, zeker voor de prijs. Zowel Storm als Original is nog steeds te koop (hier bijvoorbeeld, maar tegenwoordig ook bij een aantal V&D winkels). Wat vind jij van de look?

Verder Bericht

Vorige Bericht

22 Reacties

 1. Lotte 18 december 2014

  Moooooooooooooooi! Ik hou van dit soort looks, zeker met groentinten! Staat trouwens ook heel mooi bij je pretty hairrrr.

 2. Laura Steenks 18 december 2014

  Ja groen! Zelf heb ik het Storm palet ook (alleen het original palet niet), dus deze look ga ik zeker onthouden en maken! Of in ieder geval iets vergelijkbaars. 😉

 3. Marloes 18 december 2014

  Wat een mooie look heb je gemaakt. Erg mooi met die groene tinten <3

 4. Denise 18 december 2014

  Ah wat een mooie look! <3

 5. Dionne 18 december 2014

  Je hebt er een hele mooie look van gemaakt!

 6. Sophie 18 december 2014

  Heel erg mooi! Ik ben echt dol op groentinten in een ooglook, dus ik kan me er helemaal in vinden. En je hebt prachtige foto’s gemaakt 🙂

 7. Selina 18 december 2014

  Mooie look! Ik hou wel van groen 🙂

 8. femketje 18 december 2014

  mooie donkere vampy look 😀

 9. anna 18 december 2014

  Wat een prachtige look! Groen staat je super mooi.

 10. Anneloes 18 december 2014

  Mooie kleuren heb je gebruikt ♥! Ik moet mijn Sleek palettes echt eens vaker uit de kast trekken, die liggen stiekem veel te veel te verstoffen terwijl ze zo mooi zijn!

 11. Maaike 18 december 2014

  Wauw wat een mooie ooglook! Staat je ook zeker heel erg leuk!

 12. Kimberly 18 december 2014

  Wat een mooie look! Ik vind groentinten in ooglooks altijd heel tof, en zeker in deze 😀

 13. Manon 18 december 2014

  Wat een mooie kleuren heb je gebruikt! Ziet er heel goed uit.

 14. Lotje 18 december 2014

  Mooie look! De groentinten staan je heel mooi! X

 15. Karlien - Polished Cats 18 december 2014

  oh wow prachtige look!
  staat je trouwnes ook super goed deze tinten

  liefs
  Karlien

 16. Amy-Denise 18 december 2014

  Mooie look! Zulke kleuren staan altijd mooi. 🙂

 17. Tania 18 december 2014

  mooie ooglook heb je gemaakt

 18. Svenja 19 december 2014

  Echt een perfecte kerstlook! Groene tinten staan je erg mooi <3

 19. husnapolat 19 december 2014

  Wauw! dit is echt een hele mooie look!

 20. Lies 19 december 2014

  Hele mooie look heb je gemaakt! De kleur van de lipstick vind ik ook erg leuk.

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén