Christmas look met Sleek!

Het is behoorlijk lang geleden dat ik voor het laatst een fatsoenlijke ooglook heb geprobeerd te maken. Nu heb ik ook niet zoveel talent als bijvoorbeeld Wies of Anneloes, maar het is natuurlijk zonde om helemaal niets te doen met de prachtige palettes die in mijn make-up la liggen te verstoffen. Ik besloot weer eens wat Sleek palettes erbij te pakken en een groene look te maken!Hiervoor gebruikte ik wat kleurtjes uit het Sleek Storm palette en de lichtgroene tint uit het Sleek Original palette. Van dat laatste palette zag ik laatst namelijk een review (en toen bedacht ik me dat ik die ook nog ergens heb. Best een mooi palette blijft het, al ben ik meer fan van het Storm palette!

In de binnenste ooghoek gebruikte ik de gouden kleur uit het Storm palette, op het deel tussen ooghoek en midden van het ooglid de lichtgroene kleur uit het Original palette. Richting de buitenste ooghoek gebruikte ik de donkergroene kleur uit het Storm palette. In de crease ging ik voor een mix van de shimmery en de matte donkerbruine kleur uit het Storm palette. Als highlighter gebruikte ik vooral de MAC MSF Natural, maar ook een beetje van de lichte shimmery highlighter uit het Storm palette. Onder het oog gebruikte ik de shimmery bruine kleur uit Storm en de lichtgroene kleur uit Original.Verder gebruikte ik:
> Bobbi Brown Long-Wear Cream Shadow in Bone als basis
> Liquid Liner waterproof van Catrice
> Maybelline The Rocket Volume Express mascara
> Artistry Signature Lipstick Havana Rose
> Collection Lasting Perfection concealer
> MaxFactor CC Cream
> MAC Mineralize Skinfinish Natural
> Babor Duo Blush Rose


De Sleek palettes blijven toch best wel fijn en mooi, zeker voor de prijs. Zowel Storm als Original is nog steeds te koop (hier bijvoorbeeld, maar tegenwoordig ook bij een aantal V&D winkels). Wat vind jij van de look?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *