All I want for Christmas..

En all I won’t get for Christmas, tenzij ik het zelf koop haha! Maar dat geeft niet, wat ik vind het juist leuk om ergens voor te sparen of lang voor te zoeken en het dan eindelijk te kunnen kopen. Op de wishlist op het moment staat:

> Urban Decay Vice 3 palette – sinds 3 jaar brengt Urban Decay elk jaar met kerst een Vice palette uit. Ik heb 1 en 2 al en die vind ik echt tof, en stiekem wil ik de derde dus ook wel erg graag. Nadeel? De prijs, want je legt er al snel €50 voor neer. Daarvoor krijg je dan wel een heel awesome palette (check bijvoorbeeld deze review), maar veel geld is het wel..

> IPhone 6 – maar het kan altijd duurder. Stiekem wil ik heel graag een iPhone 6 om twee redenen: een hele goede camera en om eens te ervaren hoe het is om een iPhone te hebben. Ik heb namelijk altijd Android toestellen gehad (op dit moment een Samsung S4 mini) en het lijkt me wel fijn werken. Maar duurder dan duur, en als ik een goede camera wil..

> Panasonic GF6 – .. kan ik misschien beter m’n Panasonic GF5 upgraden naar de nieuwere versie. Met Wifi en kantelbaar schermpje, oeh! En die kost 1/3e van de prijs van een iPhone. Maybe, maybe.

> Girl Online – Zoe van Zoella heeft een boek uitgebracht en ik wil ‘m graag lezen! Ik dacht wel eerst dat het een autobiografie was, maar dat is het niet helemaal. Het bevat wel elementen van Zoe’s leven, maar de hoofdpersoon heet Penny en het is echt een verhaal (fictie). De reviews zijn wisselend, maar ik ben daardoor juist heel benieuwd!

> RealTechniques Nic’s Picks – je hebt nou eenmaal nooit genoeg kwasten (toch?) en de RealTechniques kwasten vind ik zelf een heel goede prijs-kwaliteitsverhouding hebben! En deze set lijkt me wel fijn, een goede mix van gezichtskwasten en oogschaduwkwasten.

> Een parka met fluffy voering – want het wordt steeds ineens koud en ik heb dit nodig, haha. Dit model van Dorothy Perkins vind ik wel leuk, maar heb nog niet de ultieme fluffy parka gevonden!

> Dr. Martens in het zwart – het is een haat/liefde dingetje hier, maar misschien dat ik ze toch wel wil. Omdat ze lekker stoer en lekker warm zijn, al is het inlopen volgens mij wel een aardige klus..

Wat staat er op jouw wishlist?

Verder Bericht

Vorige Bericht

13 Reacties

 1. Denise 12 december 2014

  Ik snap helemaal dat je de nieuwe iPhone 6 wilt, ik heb hem nu al eventjes en hij is echt héél fijn!

 2. Dionne 12 december 2014

  Ik vind de jas echt super leuk!

 3. Anneloes 12 december 2014

  Vice 3 is echt absoluut de moeite waard ♥. Sowieso mijn favoriete palette van dit jaar!

 4. Sophie 12 december 2014

  Oh ik zou zo bijna alles over kunnen nemen! Vice 3 wil ik nog dolgraag <3 Maar hij staat niet meer op BB, zo jammer! En het boek van Zoe ben ik ook heel benieuwd naar 🙂

 5. Svenja 12 december 2014

  Het setje met de RT kwasten staat ook op mijn wishlist, ze lijken mij echt ontzettend fijn!

 6. anna 12 december 2014

  Oeh wat een fijne items allemaal! Ik wil ook dat palette van UD <3

 7. Manon 12 december 2014

  Mooie wishlist, vooral de Iphone 6, want die wil ik ook!

 8. femketje 12 december 2014

  oehh dat palette 😀

 9. anne -gowk- 12 december 2014

  Oh de schooner en de camera aaaa

 10. Nicole 12 december 2014

  Erg leuke items. Die jas is zo leuk!

 11. Elle 12 december 2014

  Er is momenteel nogal veel drama gaande over het boek van Zoella. Er is namelijk uitgekomen dat ze ‘m niet zelf heeft geschreven; Zoe zegt zelf dat ze ‘hulp heeft gehad’ maar hoogst waarschijnlijk is het boek geschreven door een ghostwriter. Het viel mij in ieder geval erg van haar tegen dat ze er niet eerlijk over geweest is! Het verhaal zelf is trouwens erg fluffy en een beetje meer gericht op jonge meisjes maar wel vermakelijk.

 12. Kimberly 12 december 2014

  Het Vice 3 palette ziet er ZO mooi uit <3

 13. Lotje 12 december 2014

  Wat een mooie wishlist! Het Vice palette is echt prachtig!! X

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén