YSL Prune Minimale

Als je eenmaal belachelijk veel nagellak hebt, dan is het meeste eigenlijk al snel saai of anderzijds niet goed genoeg. Totaal niet opschepperig bedoeld overigens – maar ik merk dat ik steeds minder vaak zomaar nagellak koop en steeds vaker bijzondere kleurtjes van wat duurdere en voor mij onbekende merken wil kopen. Zo kocht ik laatst voor het eerst een nagellakje van Yves Saint Laurent!


Dit kleurtje heet Prune Minimale en ik ben verliefd erop. Diep donker rood/paars met een bijna niet zichtbare shimmer erin, die na twee laagjes perfect dekt en heerlijk vampy is. Zulke kleuren draag ik veel en daarom vind ik het leuk om ‘m van een luxe merk te hebben, aangezien ik ‘m dan ook echt vaak zal dragen. Hij lakt heerlijk, al is de nagellak wat dun en moet je oppassen dat je niet teveel aanbrengt. Dan gaat het namelijk nogal snel naar je nagelriemen toe lopen.

Waar ik vooral benieuwd naar was is hoe dit lakje het zou doen in vergelijking met Chanel. Qua prijs schelen ze namelijk niet veel, maar Chanel chipt bij mij ontzettend snel en vind ik bijna vergelijkbaar met de nagellak van Catrice wat dat betreft. Die van YSL doet het gelukkig stukken beter! De foto hierboven maakte ik na een dag of 3-4 en je ziet wat slijtage, maar geen erge chips. Yup, YSL verslaat Chanel zeker weten!

Nu had ik het geluk dat ik dit kleurtje in de sale kon kopen bij Ici Paris XL, waarbij hij nog maar €10 was in plaats van de normale prijs van €25. Hij komt trouwens volgens mij niet uit een speciale collectie of iets. Maar ik denk/vrees wel dat hij inmiddels niet meer te koop is. Ik ga in ieder geval zeker nog weleens een ander kleurtje uitproberen van dit merk! YSL nagellak kun je onder andere bij Ici Paris XL, Douglas en de Bijenkorf kopen.

  1. Heel erg mooi! Ik ben de laatste tijd helemaal in to mijn donkergroene nagellak van OPI (jij hebt ‘m ook geloof ik; Nein, Nein, Nein, Ok Fine geloof ik hihi). Paars draag ik iets minder 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *