YSL Prune Minimale

Als je eenmaal belachelijk veel nagellak hebt, dan is het meeste eigenlijk al snel saai of anderzijds niet goed genoeg. Totaal niet opschepperig bedoeld overigens – maar ik merk dat ik steeds minder vaak zomaar nagellak koop en steeds vaker bijzondere kleurtjes van wat duurdere en voor mij onbekende merken wil kopen. Zo kocht ik laatst voor het eerst een nagellakje van Yves Saint Laurent!


Dit kleurtje heet Prune Minimale en ik ben verliefd erop. Diep donker rood/paars met een bijna niet zichtbare shimmer erin, die na twee laagjes perfect dekt en heerlijk vampy is. Zulke kleuren draag ik veel en daarom vind ik het leuk om ‘m van een luxe merk te hebben, aangezien ik ‘m dan ook echt vaak zal dragen. Hij lakt heerlijk, al is de nagellak wat dun en moet je oppassen dat je niet teveel aanbrengt. Dan gaat het namelijk nogal snel naar je nagelriemen toe lopen.

Waar ik vooral benieuwd naar was is hoe dit lakje het zou doen in vergelijking met Chanel. Qua prijs schelen ze namelijk niet veel, maar Chanel chipt bij mij ontzettend snel en vind ik bijna vergelijkbaar met de nagellak van Catrice wat dat betreft. Die van YSL doet het gelukkig stukken beter! De foto hierboven maakte ik na een dag of 3-4 en je ziet wat slijtage, maar geen erge chips. Yup, YSL verslaat Chanel zeker weten!

Nu had ik het geluk dat ik dit kleurtje in de sale kon kopen bij Ici Paris XL, waarbij hij nog maar €10 was in plaats van de normale prijs van €25. Hij komt trouwens volgens mij niet uit een speciale collectie of iets. Maar ik denk/vrees wel dat hij inmiddels niet meer te koop is. Ik ga in ieder geval zeker nog weleens een ander kleurtje uitproberen van dit merk! YSL nagellak kun je onder andere bij Ici Paris XL, Douglas en de Bijenkorf kopen.

Verder Bericht

Vorige Bericht

15 Reacties

 1. Eline 3 november 2014

  Wat een prachtige kleur, hij is echt heel erg mooi! Ik hou echt van YSL!

 2. Bo 3 november 2014

  Wauw, mooi lakje! En wat een mooie nagels heb je!

 3. Svenja 3 november 2014

  Wauw, prachtige chique kleur. En ook nog eens helemaal perfect voor de herfst <3

 4. Sophie 3 november 2014

  Heel erg mooi! Ik ben de laatste tijd helemaal in to mijn donkergroene nagellak van OPI (jij hebt ‘m ook geloof ik; Nein, Nein, Nein, Ok Fine geloof ik hihi). Paars draag ik iets minder 🙂

 5. beautyforgirls 3 november 2014

  Prachtig kleurtje.
  Liefs, xxx

 6. Denise 3 november 2014

  Prachtige swatches en een hele mooie herfstkleur!

 7. Manon 3 november 2014

  Wow wat een geweldige kleuren!

 8. Karlien - Polished Cats 3 november 2014

  oh wow wat een prachtige kleur!

  liefs
  Karlien

 9. femketje 3 november 2014

  wauw mooie foto’s 😀

 10. Manon 3 november 2014

  Wauw! Ik hou van bordeaux rood en matte nagellak, en dit heeft het beide! <3

 11. Emily 3 november 2014

  Wat een prachtig herfst lakje! De kleur is heel erg mooi, ik zou het mezelf ook direct aanschaffen. Zeker als het ‘maar’ 10 euro was!

 12. Kelly 3 november 2014

  Ik vind dit wel echt een heel erg mooi kleurtje. Ik vind de laatste tijd nog maar weinig lakjes écht heel erg leuk. Ik heb alles voor mijn gevoel wel gezien!

 13. Eline 4 november 2014

  Super mooie kleur!

 14. Evelien 5 november 2014

  Damn, 10 euro maar? Ik vind hem echt prachtig. In het flesje lijkt hij erg bruin maar op je nagels is hij al veel mooier. Lovely kleur, zeker voor het najaar!

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén