Some shots in Rotterdam & mini shoplog


Afgelopen weekend was het heerlijk weer en hoewel ik er op zaterdag niet zoveel van genoten had (op het maken van een paar foto’s in de straat na), besloot ik er zondag beter gebruik van te maken. Door, jawel, te gaan shoppen haha. En door wat foto’s te maken in Rotterdam aangezien ik m’n Panasonic GF5 camera weer eens moest gebruiken van mezelf. En dus heb ik voor jullie wat foto’s en een mini shoplog!


De foto’s waren mwah, al heb ik er ook niet echt veel moeite voor gedaan. Ik vond het wel leuk om weer eens foto’s te maken bij Rotterdam Centraal. Het blijft een best bijzondere plek door alle verschillende gebouwen en de drukte van alle mensen! En ik liep nog een rondje door het centrum waar ik nog wat foto’s maakte. Ik wilde trouwens misschien een nieuwe lens kopen voor m’n camera (een Panasonic 20mm F1.7 pancake) maar ik denk dat het niet echt de moeite waard gaat zijn. Ik heb deze foto’s namelijk met de 19m F2.8 Sigma lens gemaakt.. En ik vind ze eigenlijk wel prima, haha. Geen nieuwe lens nodig dus, aangezien die niet extreem veel beter zal zijn!


Ik wilde sowieso even naar de nieuwe, grote H&M die in de Koopgoot geopend is. En eerlijk gezegd.. Vond ik ‘m niet zo boeiend. Groot ja en net even wat ruimer ingedeeld (dat is zeker een plus), maar het assortiment was niet echt anders. Gelukkig vond ik er wel de super schattige blush die ik graag wilde hebben (€4,99) en een palette wat ik er ook wel mooi uit vond zien (€5,99). Ook kocht ik twee setjes met oorbellen (elk €4,99) aangezien ik oorbellen echt altijd kwijt raak en er dus ook niet zoveel meer over had haha. Vooral het setje met de geometrische vormen vind ik wel tof!

Verder stapte ik eindelijk eens binnen bij Skins Cosmetics (ik vind die winkel er altijd maar eng leeg en te netjes uit zien, haha). Hier verkopen ze onder andere producten van merken als Laura Mercier, Rodial, Ren en Diptyque. Ik was niet zo in de mood om echt veel geld uit te geven dus ben ik maar snel langs al die mooie producten gelopen, maar ik zag wel dat ze er ook de Rosebud Salve producten verkochten. Dit schijnt een geweldige lipbalsem te zijn en aangezien mijn lippen op dit moment ernstig aan het verschrompelen zijn, wilde ik ‘m wel proberen! Ik nam eentje met een licht roze kleur (€9,95) in een schattig blauw blikje.

Wat vind jij van m’n aankoopjes en de foto’s?

Verder Bericht

Vorige Bericht

17 Reacties

 1. Emily 5 november 2014

  Wat een prachtige foto’s zeg! Ziet er naar uit dat het een mooie dag was. De oorbellen van H&M zien er fijn uit, ik ben gestopt met oorbellen dragen en ik heb eigenlijk geen idee waarom haha. Misschien moet ik mezelf ook maar eens zo’n setje aanschaffen.

 2. Svenja 5 november 2014

  Prachtige foto’s! En mooie make-upjes heb je gekocht. Vooral de blush van de H&M vind ik te schattig!

 3. Mariska 5 november 2014

  Wat een supermooie foto’s!

 4. Denise 5 november 2014

  Wat een prachtige foto’s maak je toch! Ik ben jaloers op je hartjes blush!

 5. Dionne 5 november 2014

  Wat een prachtige foto’s!

 6. Laura 5 november 2014

  Mooie foto’s! Leuke spulletjes heb je gekocht. Die lippenbalsem lijkt me erg fijn.

 7. Janniek 5 november 2014

  Wat een leuk artikel!! Mooie foto’s heb je gemaakt!

 8. Linda 5 november 2014

  Ik was laatst ook bij de vernieuwde H&M wezen kijken, maar ik vond het veels te groot en was gehaast, dus ik ben er maar meteen weggegaan toen ik niks kon vinden wat ik zocht haha..

 9. Manon 5 november 2014

  Prachtige foto’s heb je gemaakt!

 10. beautyforgirls 5 november 2014

  Wat een prachtige foto’s.
  Liefs, xxx

 11. Maaike 5 november 2014

  Heerlijke producten heb je gescoord!

 12. Kimberly 5 november 2014

  Ik vind jouw foto’s altijd zo mooi! <3 Die hartjes blush vind ik trouwens ook heel mooi zeg!

 13. theonlymrsjo 5 november 2014

  Ken jij de verhalenbundel Hier blijf ik van Sanneke van Hassel (de Bezige Bij)? Zij heeft verhalen geschreven aan de hand van een aantal foto’s van Rotterdam, foto’s uit het project De Kracht van Rotterdam 2012 en 2014. Ander soort foto’s, maar leuk gedaan.

 14. femketje 5 november 2014

  super leuke oorbelletjes 😀

 15. Esther 7 november 2014

  Wat een mooie foto’s van het prachtige Rotterdam! Ik vind je Timberlands zo leuk (:

 16. Mieke 8 november 2014

  Mooie foto’s! Ik heb net 2 dagen doorgebracht in Rotterdam, wat is dat toch een mooie stad! Je aankopen zijn ook leuk.

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén