Shoplog Primark & Rotterdam

Dat ik afgelopen donderdag naar de nieuwe Primark in Rotterdam Zuidplein heb je hier al kunnen lezen en zien, maar natuurlijk kon ik het niet laten om ook wat dingen te kopen! Niet alleen bij Primark trouwens, want Lara en ik gingen daarna naar het centrum van Rotterdam om nog meer te shoppen. En te eten en bij te kletsen, dat ook heel veel haha. Kijk verder voor m’n shoplog!Bij Primark kocht ik niet eens zo veel, maar wel een paar heerlijke items. Zo kocht ik de schoenen waar Lara al eens iets over geschreven had, maar in het zwart omdat ik echt nog zwarte schoenen nodig had. En ja, ze zitten echt heel lekker! En ze zijn van echt leer wat ik nog best knap vind voor de prijs (€22). Ook kocht ik een pyjamabroek met rendierenprint (€8) en een super fluffige trui met een beer erop (€8). Die logischerwijs niet om mee naar buiten te gaan maar om keihard mee te chillen als ik thuis ben! En ik kocht een trui met uilen erop (€15) die ik terwijl ik dit schrijf al een dagje aan heb.. En ohh, hij zit ook echt zo lekker! Echt een aanrader als je binnenkort bij Primark komt.


Bij H&M kocht ik wederom zwarte schoenen, maar dan Timberland knock-offs (die heel erg lijken op de echte Timberlands die ik al heb). Ik wilde namelijk wel echte in het zwart kopen, maar toen ik zag dat die €160 waren haakte ik toch echt af haha. Dit paar was €30 en heeft gelukkig ook zo’n fluffige binnenkant. En ik kocht een basic shirtje met strepen van de LOGG lijn (€15), leuk voor onder een vestje!


Voor het eerst sinds tijden wilde ik weer eens naar Lush. Uit zelfbescherming doe ik dat zo min mogelijk haha, maar soms wil ik mezelf wel een lekker zeepje cadeau doen. Deze keer ging ik voor Bohemian – een naar citroen ruikend geel zeepje. Leek me heerlijk om ’s ochtends mee wakker te worden! Deze was €6 voor een blokje van 100 gram. En ik kocht Jumping Juniper, een shampoo bar voor je haar (€8,95). Deze heb ik al eens gehad en hij maakt mijn haar altijd heel schoon, fris en luchtig. Ik wissel ‘m zelf graag af met een andere gewone shampoo en gebruik die van Lush dan om de 2-3 dagen om het even echt goed schoon te maken.


Lara is echt die hard Inglot fan en wilde dan ook even langs de Inglot winkel. En tsja, van zo’n tafel vol oogschaduws word ik ook best wel hebberig. Ik besloot ik een shimmery bruine tint te kopen voor in mijn toch al best perfecte palette, zodat hij nog perfecter wordt. Dit is #458 en deze was €7. Ik ben vooral heel blij met het 2 paar nieuwe schoenen want dat had ik echt even nodig! Maar ook met de warme truien en heerlijke Lush spulletjes. En thanks again Lara voor de leuke en gezellige dag!

  1. Leuke blog! Ik vind die zwarte nep-timberlands en die berentrui echt super leuk! Het wordt tijd dat ik ook weer eens naar de Primark ga. Ben er al heel lang niet meer geweest (oeps!).

  2. Die fluffy berentruiiiii! Echt te leuk, haha! Superleuke aankopen, Lush is altijd goed hihi 😀 Hoe lang doe jij ongeveer met die solid shampoobar? In de winkel zeggen ze iedere keer tot 80 wasbeurten, for real? 8)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *