Give me cosy

Het wordt steeds kouder, ik ga met het donker weg en kom in het donker weer thuis, regen.. Eerlijk is eerlijk, ik kan er maar niet aan wennen en uit bed komen wordt steeds lastiger. En dat terwijl ik kou niet eens zo erg vind (regen wel, grrr). Misschien toch een groeiend winterdipje? Wat het in ieder geval al wat beter kan maken is het warme gevoel van je dekbed vervangen met het warme gevoel van cosy, fluffige en warme items! Een lekkere warme jas, goede sjaal, heel veel truien en fluffige boots doen al wonderen. Nog wat inspiratie nodig?

Ik wil echt alles, haha. Maar vooral de laarsjes met zachte voering en de winterjas, want dat zijn twee items die ik nog heel goed kan gebruiken. En de sterrentrui vind ik ook super leuk! Ik weet nog niet helemaal zeker wat ik van de paarse parka vind trouwens. Aan de ene kant heeft het wel wat, aan de andere kant doet het me denken aan een lerares van de middelbare school die altijd in dat soort dingen liep haha. Maar het ziet er wel heel warm en cosy uit, en ik zie ook best vaak mensen zoiets dragen als soort van jas. Gecombineerd met een warme sjaal en de boots heeft het denk ik wel een leuke uitstraling!

Ik raad je overigens echt aan om nu al wat warme inkopen te gaan doen, want ik lijk elk jaar wel te laat te zijn en dan te moeten kiezen tussen wat er nog over is.. Misschien zelfs wel leuk om een wat prijziger item voor Sinterklaas of Kerst te gaan vragen? De items komen trouwens allemaal van Esprit, die je hier kunt bekijken en shoppen. En gewoon lekker online bestellen hè, dan hoef je tenminste niet je warme bedje uit! 😉 Welke items kun jij nog goed in je wintergarderobe gebruiken?

Verder Bericht

Vorige Bericht

4 Reacties

 1. Dina 29 november 2014

  Pfoei. Ik merk dat het ineens ook veel kouder is! Leuke dingen allemaal op het lijstje. Ik heb echt nog een thermo legging nodig.

 2. Kelly 29 november 2014

  Yeahhh voor de boots en de sterrentrui! <3

 3. Svenja 29 november 2014

  De trui met sterretjes vind ik echt ontzettend schattig <3

 4. Manon 29 november 2014

  Ah die sterrentrui vind ik leuk!<3

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén