Een bezoekje aan een hele nieuwe Primark

En een zo goed als lege! Afgelopen donderdag ging ik samen met leuke Lara naar de opening van de nieuwe Primark in Rotterdam Zuidplein. Voor mij eindelijk eens lekker dichtbij en Lara mocht mij gelukkig meenemen als haar +1. Rond 9 uur stonden we dan ook al voor de deur – als pers mochten we om 9 uur naar binnen, de officiële opening was om 11 uur – en mochten we 2 uurtjes vertoeven in een heerlijk opgeruimde en lekker rustige Primark! Ik maakte tussendoor lekker veel foto’s en die zie je in deze blogpost.De Primark in Zuidplein is aardig wat ruimer dan die bij Alexandrium en dat vind ik toch wel wat fijner. Ook deze heeft twee verdiepingen en niet alleen kleding, maar ook onder andere make-up en accessoires voor in huis. En natuurlijk lekker veel sieraden, schoenen en tassen! Ik ben zelf sowieso fan van de broeken en schoenen van Primark (lekker cheap en ze zitten fijn), maar ze hebben ook de heerlijkste pyjama’s en toffe sieraden. En inmiddels ook al wat items voor Kerst, zoals super schattige shirts en mooie jurkjes!


Ik ging zelf met Lara maar natuurlijk waren er nog veel meer medebloggers. Zo kwamen we al snel Emilia en Iris tegen, maar ook onder andere Marije, Suzanne, Aranka, Lisanne, Edith en nog veel meer leuke mensen! Dat vind ik toch altijd het leukste aan dit soort events, en bovendien geeft het me weer wat motivatie om zelf te bloggen!


De rest van de dag heb ik met Lara nog heel hard geshopt in Rotterdam (eigenlijk vooral veel gezeten en gegeten, stt). Ik zal nog wel een losse post maken met mijn geshopte items en wat foto’s van de rest van de dag! Ik vond het in ieder geval heel tof om bij de opening te zijn en om eens in zo’n lege Primark te kunnen shoppen! En mocht je in Rotterdam zijn binnenkort – in winkelcentrum Zuidplein is deze nieuwe Primark te vinden. Niet in het centrum, maar je kunt er met de metro gelukkig heel makkelijk heen gaan. Wanneer ben jij voor het laatst bij Primark geweest?

  1. Wat een heerlijke foto’s heb je gemaakt. Ik was zo stom om mijn SD kaart te vergeten en met een samsung schiet je echt geen mooie foto’s. Ik vind het altijd heerlijk om in zo’n lekker opgeruimde primark rond te kijken. Zodra hij open is kom ik er liever niet meer ;P haha

  2. Wat een weelde hè, shoppen in een rustige Primark! Ik ben blij dat ik dat ook een keertje heb mee gemaakt, haha. Was leuk om jou en Lara en al die andere bloggers te ontmoeten! Valt me trouwens wel een beetje tegen dat we beide niet zijn flauw gevallen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *