Did I fall in love with you in time?

Vandaag was het volgens mij wel ongeveer de beste herfstdag van het jaar. En wat heb ik gedaan? Juist, niet zoveel haha. Wel eigenlijk eens een paar herfstige foto’s gemaakt, want daar heb ik me nog steeds niet aan gewaagd. Niet dat ik niet wil hoor, maar het vinden van tijd is meer het probleem.

Alhoewel, vandaag had ik tijd maar stiekem weer geen zin haha. Ik maakte wel een paar foto’s bij de grote kastanjeboom die voor het huis staat waarvan je het resultaat hierboven ziet. En ik ging naar de Action voor wattenschijfjes en kwam thuis met allemaal dingen die ik niet nodig heb, waaronder lichtjes en nagellak en nepplantjes. Zoals altijd, haha. De titel van deze post komt trouwens van dit nummer. David Benjamin heeft inmiddels een EP uit waar onder andere dat nummer op staat en die heb ik al heel wat keer geluisterd. Een beetje passend is hij wel – ik hou ontzettend veel van de herfst maar heb er nou nog niet echt van kunnen genieten. En voordat je het weet is het weer over.. Heb jij vandaag wel goed gebruik gemaakt van het mooie weer?

  1. Wat mooie foto’s! Die derde foto met die blaadjes vind ik echt prachtig. Het is trouwens zo herkenbaar om naar de Action te gaan voor een dingetje en met zoveel dan terug thuis komen haha.

  2. Gisteren wel even lekker genoten van het weer! Helaas staat er vandaag zo veel op de planning dat ik geen tijd heb even een rondje te gaan wandelen…. Mooie foto’s (:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *