Current favorites

Voor de verandering heb ik weer eens een nieuw hoesje voor m’n telefoon. Of eigenlijk een paar omdat ik gelijk 5 stuks had besteld op eBay, maar dit galaxy print hoesje vind ik toch echt het leukst! Ik bestelde ‘m hier voor mijn Samsung S4 mini voor nog geen €1,50.


En het nagellakje wat je op de eerste foto al kunt zien is ook zeker weten favoriet. Dit is Steady As She Rose van OPI, van een oude Pirates of the Carribean collectie. Ik ben sowieso fan van donker en van glitter als het om nagellak gaat, maar soms heb ik zin in iets lichts (of past het beter bij wat ik op m’n werk moet doen). Dit kleurtje vind ik echt pure perfectie – dekt in 2 laagjes en de kleur is roze genoeg om mooi bij mijn huidskleur te passen. Love it!

Kneipp heeft weer eens iets nieuws en deze keer is het een scrub in de al bestaande Mint-Eucalyptus geur. Ik vind die geur echt heerlijk om mee wakker te worden als ik eigenlijk nog een paar uur langer in bed had willen blijven liggen. Als scrub vind ik ‘m ook fijn, al vind ik het stiekem jammer dat ik ‘m nu niet elke dag kan gebruiken haha. Gelukkig kan ik op de andere dagen Warm Cinnamon Nights van Treaclemoon erbij pakken. Deze douchegel ruikt – zoals de naam al doet suggereren – naar kaneel, maar dan niet echt de warme variant. Hij ruikt namelijk heel zoet, naar lolly’s en marshmallows en zuurstokken. En kaneel. Mjam!


Deze Samsung compactcamera (ST150F) is wonderlijk genoeg op dit moment ook best wel favoriet. Natuurlijk heb ik betere camera’s, maar deze camera zit eigenlijk standaard in m’n tas. Hij is namelijk aanzienlijk beter dan de camera van mijn telefoon en ik kwam er laatst ook achter dat er een prima modus op zat voor nachtfoto’s. En dat er wifi op zit vind ik mega handig, want dan kan ik onderweg alsnog even snel een foto naar m’n telefoon sturen en dan instagrammen! Het is geen wonderding, maar voor de €60 die ik er ooit eens voor betaald heb ben ik zeker weten tevreden.

Evergreen van Jil Sander is nog altijd een geur die ik heerlijk vind, al past hij misschien niet zo heel erg bij dit seizoen. Maar ik ben altijd dol op frisse en wat meer sportieve geuren. En hij blijft bij mij heel lang hangen wat ik ook een grote plus vind!

Verder ben ik op dit moment verslaafd aan de serie Luther (echt een aanrader!), geniet ik nog steeds van het album van Taylor Swift en blijft het concept weekend ook zeker favoriet haha. Welke dingen zijn bij jou op dit moment favoriet?

Verder Bericht

Vorige Bericht

17 Reacties

 1. Anneloes 10 november 2014

  Prachtige producten! Ik heb zo’n zelfde kleur nagellak van Ciate en dit soort tinten vind ik echt de perfecte nudekleuren!

 2. Dagmar 10 november 2014

  Wauw wat een mooie producten en geweldige foto’s heb je gemaakt!

 3. Sophie 10 november 2014

  Dat nagellakje; wat een beauty! Echt heel erg mooi! Voor die 60 euro heb je echt prachtige foto’s gemaakt! Heb je zelf nog instellingen veranderd tijdens het fotograferen, of full auto?

 4. beautyforgirls 10 november 2014

  De douche scrub van Kneipp lijkt mij heerlijk.
  Liefs, xxx

 5. Svenja 10 november 2014

  Mooie items laat je zien. Ik ben vooral verliefd op het lakje, wat een lief zacht kleurtje <3

 6. Lynn 10 november 2014

  Ik ben gek op je foto’s! Nachtfoto’s zijn heel interessant.
  En ik wil graag eens dat parfum proberen.
  Leuke post.

 7. Maaike 10 november 2014

  Mooie foto’s maakt die camera zeg!

 8. Denise 10 november 2014

  Mooie favorieten ! Het lakje is echt prachtig ! X

 9. Danielle 10 november 2014

  Die camera van Samsung lijkt me echt super handig en ook totaal niet duur! Hmm, misschien is dat wel een leuk extraatje.

 10. Jana 10 november 2014

  Heel erg mooi lakje, en die foto’s met je camera zijn ook mooi 😀

 11. Manon 10 november 2014

  Mooie favorieten, vooral dat lakje, die is zo schattig <3

 12. femketje 10 november 2014

  geweldige nagellak 😀

 13. Lonneke 10 november 2014

  Wat een ontzettend mega prachtige foto’s toch weer!
  Die nagellak is geweldig <3
  Liefs Lonneke

 14. Lisa's Beautybabbels 10 november 2014

  Wat is dat lakje van OPI prachtig zeg!

 15. merle 10 november 2014

  Super mooi lakjes van OPI.
  Je telefoonhoesje is ook erg leuk.

 16. Monique | WritingMonique 11 november 2014

  Leuke favorieten! De nagellakkleur is prachtig zeg!

 17. Rachel 13 november 2014

  wauw ik ga je volgen je hebt een erg mooie en overzichtelijke blog! mooie foto’s en mooie items!

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén