Current favorites

Voor de verandering heb ik weer eens een nieuw hoesje voor m’n telefoon. Of eigenlijk een paar omdat ik gelijk 5 stuks had besteld op eBay, maar dit galaxy print hoesje vind ik toch echt het leukst! Ik bestelde ‘m hier voor mijn Samsung S4 mini voor nog geen €1,50.


En het nagellakje wat je op de eerste foto al kunt zien is ook zeker weten favoriet. Dit is Steady As She Rose van OPI, van een oude Pirates of the Carribean collectie. Ik ben sowieso fan van donker en van glitter als het om nagellak gaat, maar soms heb ik zin in iets lichts (of past het beter bij wat ik op m’n werk moet doen). Dit kleurtje vind ik echt pure perfectie – dekt in 2 laagjes en de kleur is roze genoeg om mooi bij mijn huidskleur te passen. Love it!

Kneipp heeft weer eens iets nieuws en deze keer is het een scrub in de al bestaande Mint-Eucalyptus geur. Ik vind die geur echt heerlijk om mee wakker te worden als ik eigenlijk nog een paar uur langer in bed had willen blijven liggen. Als scrub vind ik ‘m ook fijn, al vind ik het stiekem jammer dat ik ‘m nu niet elke dag kan gebruiken haha. Gelukkig kan ik op de andere dagen Warm Cinnamon Nights van Treaclemoon erbij pakken. Deze douchegel ruikt – zoals de naam al doet suggereren – naar kaneel, maar dan niet echt de warme variant. Hij ruikt namelijk heel zoet, naar lolly’s en marshmallows en zuurstokken. En kaneel. Mjam!


Deze Samsung compactcamera (ST150F) is wonderlijk genoeg op dit moment ook best wel favoriet. Natuurlijk heb ik betere camera’s, maar deze camera zit eigenlijk standaard in m’n tas. Hij is namelijk aanzienlijk beter dan de camera van mijn telefoon en ik kwam er laatst ook achter dat er een prima modus op zat voor nachtfoto’s. En dat er wifi op zit vind ik mega handig, want dan kan ik onderweg alsnog even snel een foto naar m’n telefoon sturen en dan instagrammen! Het is geen wonderding, maar voor de €60 die ik er ooit eens voor betaald heb ben ik zeker weten tevreden.

Evergreen van Jil Sander is nog altijd een geur die ik heerlijk vind, al past hij misschien niet zo heel erg bij dit seizoen. Maar ik ben altijd dol op frisse en wat meer sportieve geuren. En hij blijft bij mij heel lang hangen wat ik ook een grote plus vind!

Verder ben ik op dit moment verslaafd aan de serie Luther (echt een aanrader!), geniet ik nog steeds van het album van Taylor Swift en blijft het concept weekend ook zeker favoriet haha. Welke dingen zijn bij jou op dit moment favoriet?

  1. Dat nagellakje; wat een beauty! Echt heel erg mooi! Voor die 60 euro heb je echt prachtige foto’s gemaakt! Heb je zelf nog instellingen veranderd tijdens het fotograferen, of full auto?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *