Artistry Signature lipsticks

Laatst kreeg ik een mailtje van het persbureau dat het merk Artistry vertegenwoordigt. Eerlijk is eerlijk – ik had nog nooit van het merk gehoord. Maar het zag er wel erg mooi en luxe uit en ik was direct heel erg benieuwd! Ik kreeg wat verschillende producten opgestuurd, waaronder drie prachtige lipsticks. En die ga ik vandaag voor jullie reviewen!
De verpakkingen van de Artistry Signature Lipsticks zien er in ieder geval super fancy uit. Een beetje Chanel-achtig! En ook de lipsticks en kleuren zelf zien er prachtig uit. Ik kreeg de kleuren Beige Peach, Havana Rose en Velvet. Bij het swatchen op m’n hand viel het me gelijk al op dat ze lekker romig en bijna balsem-achtig zijn. Dat vind ik zelf heel fijn, want ik ben niet zo heel erg van de lipproducten en zeker niet als ze aanvoelen als droge concealer haha.

Tijd voor wat full face foto’s! Op de foto’s hierboven draag ik niets op mijn lippen.Hier draag ik #1 Beige Peach. Ik ben altijd een beetje huiverig voor nude kleurtjes, maar deze vind ik juist heel mooi! Eigenlijk een my lips but better kleurtje met een mooie subtiele shimmer erin. Hij staat juist mooi zacht in plaats van erg koel. En hij brengt – net als de andere kleuren – heel fijn aan door de romige substantie.#9 Havana Rose doet me op een of andere manier heel erg denken aan zomer, en aan de Rose Gold blush van Sleek haha. Een roze tint met licht gouden glans. Ook dit kleurtje vind ik erg mooi en goed draagbaar!#16 Velvet is even een heel ander verhaal. Donker, vampy, awesome! Niet zo donker als dat ik dacht toen ik ‘m in de huls zag overigens. Door de romige substantie wordt het meer een kersentint. Maar ik vind hem echt heel tof en perfect voor party’s. Of Kerst. Of gewoon omdat het kan!


Mijn eerste ervaring met de Artistry Signature lipsticks is eigenlijk heel goed. Mooie verpakkingen, mooie kleurtjes, en je voelt er bijna niets van als je ze op hebt. Doordat ze zo romig zijn blijven ze trouwens niet mega lang zitten, ik denk zo’n 3-4 uurtjes. Vooral met de donkere kleur moet je dus wel een beetje opletten. De Artistry Signature lipsticks kosten €24,03 per stuk en zijn via deze webshop te koop. Welke kleur vind jij het mooist?

  1. #16 Velvet is mooi! Prachtig zo’n donkere kleur. Vind de andere twee kleuren ook mooi, vooral die nude kleurige, staat je goed die tint! En die verpakking, wat luxe ogen ze zeg <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *