Sally Hansen Miracle Gel

Gel nagellak is helemaal hip en hot op het moment. Van de echte gel nagellak die je thuis aan kunt brengen ben ik niet zo’n fan aangezien het bij mij altijd m’n nagels behoorlijk beschadigt en ook nog een aardige klus is om aan te brengen. Sally Hansen komt nu echter met een nieuwe lijn waar je geen UV lamp voor nodig hebt om het te laten drogen, maar wat volgens het merk wel ontzettend goed blijft zitten. Ik kocht een kleurtje en de speciale topcoat en probeerde het uit!

Of nou ja kleurtje.. Ik ging voor zwart, haha. Maar juist omdat je bij zwart slijtage en chips zo ontzettend snel ziet en ik best vaak zwart draag. Sally Hansen zegt over de Miracle Gel lijn het volgende: “De Miracle Gel-manicure bevat de gepatenteerde ‘Tube Technology’. Hierdoor komen er meer actieve bestanddelen vrij in de gellaag die de nagels voortdurend verzorgen en er zo voor zorgen dat de manicure tegen een stootje kan. Het resultaat? Super glanzende nagels die ultralang mooi blijven. En als je het tijd vindt voor een andere look, is Miracle Gel heel eenvoudig te verwijderen met een nagellakremover met of zonder aceton. Geen gedoe met weken, inwikkelen, schrapen of vijlen.”

Klinkt fancy, maar werkt het ook echt? Wat betreft super glanzend heeft Sally Hansen helemaal gelijk. Het is niet zo glanzend als echte gel nagellak, maar zeker al een stuk mooier dan gewone nagellak. Bovendien lakt de nagellak fijn en lijkt de topcoat relatief snel te drogen. Ik schrijf bewust “lijkt”, want ik lak m’n nagels vaak ’s avonds en ik had de volgende ochtend helaas best wel wat beschadigingen van het slapen. Meh!

Daarnaast bleef de nagellak in combinatie met de Sally Hansen topcoat bij mij niet veel beter zitten dan gewone nagellak. Meestal betekent dit bij mij dat het 3-4 dagen netjes is (in ieder geval bij merken als OPI en Essie) en het daarna heel snel begint te chippen. Wat dat betreft was ik dus niet zo onder de indruk van de staying power op mijn nagels, al verschilt dit zeker per persoon. De glans bleef trouwens wel langer dan bij andere nagellak en topcoats. Dat is dus zeker wel een plus!

Ik probeerde het zwarte kleurtje ook nog uit met de INM Out The Door topcoat erover. Van die topcoat ben ik echt fan omdat hij super snel droogt en daarbij heb ik dus niet zo vaak het probleem dat ik wakker word met dekbedpatroon op m’n nagels, haha. En eigenlijk beviel dat ook wel goed! De nagellak was alsnog best glanzend en bleef wederom 3-4 dagen prima zitten (de foto’s zijn na 4 dagen dragen).

Gematigd enthousiast ben ik over de Miracle Gel lijn van Sally Hansen. Ik vind het geen wondernagellak die echt veel langer blijft zitten dan gewone nagellak, maar door de mooie glans en overigens ook nog fijne kwastjes ben ik best fan. Mij spreekt het sowieso meer aan dan echte gel nagellak aangezien dat veel teveel werk is, en dit gewoon prima te verwijderen is met nagellak remover. In totaal zijn er 47 kleurtjes verkrijgbaar en zowel de kleurtjes als de topcoat kosten €11,99 per stuk. Onder andere te vinden bij Etos en Ici Paris XL! Heb jij deze lijn al uitgeprobeerd?

Verder Bericht

Vorige Bericht

9 Reacties

 1. Denise 30 oktober 2014

  Fijn dat ‘ie langer blijft zitten dan een normale nagellak maar jammer dat je niet super enthousiast bent!

 2. Sophie 30 oktober 2014

  Ik wil het nog steeds proberen, maar ik lees veel gemengde reacties. Ik weet zeker dat het bij mij niet lang zal zitten eigenlijk 🙂

 3. Esther 30 oktober 2014

  Een dekbed afdruk in je nagels hebben herken ik echt heel erg, haha! Ik vind ‘m er in ieder geval mooi uitzien, maar echte gel lak vin dik toch ietwat mooier staan …

 4. Emily 30 oktober 2014

  Ze zien er wel leuk uit, ik heb ze al vaak voorbij zien komen. Ik denk toch dat ik dan eerder naar Essie zou grijpen, die lakjes blijven op mijn nagels wel een volle week zitten. Niet over te twijfelen dus!

 5. Dionne 30 oktober 2014

  Ik vind het er wel mooi uitzien!

 6. beautyforgirls 30 oktober 2014

  Ik vind de kleur wel erg mooi, alleen de houdbaarheid had van mij wel iets langer gemogen.
  Liefs, xxx

 7. Manon 30 oktober 2014

  Kleur ziet er goed uit, ik zie veel verschillende meningen hierover.

 8. femketje 30 oktober 2014

  ziet er strak uit!

 9. Evelien 31 oktober 2014

  Dat ziet er nog goed uit, na vier dagen! Enne, ik moest lachen om dekbedpatroon. Ik weet precies wat je bedoeld :’D

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén