Personal & Instagrams

Het is alweer behoorlijk lang geleden dat ik een wat meer persoonlijke update heb gegeven. En dus dacht ik, misschien wordt het toch weer eens tijd. Niet dat mijn leven zo spannend is haha, maar ik vind het bij andere mensen ook wel leuk om dit soort dingen te lezen!

Hoewel mijn leven vooral in het teken staat van werken, zijn er ook wel wat andere dingen gebeurd. Zo is mijn poging tot het hebben van een relatie na 6 maanden gestrand (boehoe), maar gelukkig waren er genoeg mensen om me te troosten met wijn, lekker eten en gezellige avondjes. En het werken houd me ook prima bezig, zeker aangezien ik een nieuw contract heb gekregen en voorlopig nog wel even mag blijven! Ik ga nu ook maar eens de zoektocht starten naar een eigen appartement of huisje, al heb ik nog niet echt iets op het oog. En ik ga beginnen met rijlessen, omdat beter laat dan nooit. Ik vond het nooit echt nodig (en had het geld er niet voor), maar de kans is best groot dat ik wel nodig ga hebben voor toekomstig werk.

Ik deed daarnaast een poging tot lekker fanatiek bloggen, maar zoals je wellicht hebt gemerkt was dat maar heel even een succes haha. Het valt niet mee om het bloggen te combineren met fulltime werken en ook nog leuke dingen doen met vrienden. Gelukkig kan ik het wel prima loslaten – ik heb niet meer de drang om elke dag iets online te willen hebben omdat dat simpelweg niet realistisch is. Al hoop ik natuurlijk dat jullie dat niet erg vinden..

Nog steeds blij ben ik met de fotografiespullen waar ik de laatste tijd in geïnvesteerd heb! Ik kocht namelijk een nieuwe camera (Canon 70D), flitser en een tweetal lenzen. Vooral de macrolens (Canon 100mm F2.8 macro) vind ik tof, want je kunt er leuke close-up foto’s van nagellak mee maken haha. Maar ook de Sigma lens bevalt nog steeds goed en is heel handig voor blogfoto’s! En foto’s maken vind ik nog altijd het allerleukste deel van bloggen :).

Stiekem kocht ik daarnaast nog wel aardig wat nuttige en niet-nuttige dingen, haha. De Wii U is misschien het wel het meest nutteloze maar wel ontzettend leuk. En ik ben me maar vast aan het voorbereiden op herfstig weer met lekker veel truien en nieuwe schoenen! Ik kocht ook best veel beauty dingen om uit te proberen, waar zeker wat nieuwe favo’s tussen zitten. Al kom ik er niet altijd aan toe om alles goed te proberen, vandaar dat sommige reviews nog even op zich laten wachten.

Voor de aankomende tijd heb ik niet zoveel spannends op de planning staan. Ik heb wel nu al zin in Kerst haha, vooral door het herfstige weer en omdat de eerste Sinterklaas- en Kerstpullen al in de winkels komen. Oh en ik ga in februari naar het concert van Jason Mraz, wat ik heel tof vind! Hoe is jouw leven op het moment?

  1. ’t Is ook gewoon lastig om dagelijks te blijven bloggen als je het zo druk hebt met je baan. Wel tof dat je gaat beginnen met rijlessen! Heb ik mezelf ook voorgenomen, voor als ik klaar ben met mijn studie.

  2. Begrijpelijk dat het bloggen moeilijk te combineren is met een fulltime baan, je doet het prima zo! De foto’s die je maakt zijn werkelijk prachtig, daar is zo’n investering zeker goed voor geweest! <3

  3. Wat leuk dat je opzoek bent naar een eigen huisje en gaat beginnen met rijlessen.
    Werk neemt ook veel tijd in beslag. Jammer dat je relatie is gestrand. Succes met alles, ik kijk ook uit naar Kerst.
    Liefs, xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *