Personal & Instagrams

Het is alweer behoorlijk lang geleden dat ik een wat meer persoonlijke update heb gegeven. En dus dacht ik, misschien wordt het toch weer eens tijd. Niet dat mijn leven zo spannend is haha, maar ik vind het bij andere mensen ook wel leuk om dit soort dingen te lezen!

Hoewel mijn leven vooral in het teken staat van werken, zijn er ook wel wat andere dingen gebeurd. Zo is mijn poging tot het hebben van een relatie na 6 maanden gestrand (boehoe), maar gelukkig waren er genoeg mensen om me te troosten met wijn, lekker eten en gezellige avondjes. En het werken houd me ook prima bezig, zeker aangezien ik een nieuw contract heb gekregen en voorlopig nog wel even mag blijven! Ik ga nu ook maar eens de zoektocht starten naar een eigen appartement of huisje, al heb ik nog niet echt iets op het oog. En ik ga beginnen met rijlessen, omdat beter laat dan nooit. Ik vond het nooit echt nodig (en had het geld er niet voor), maar de kans is best groot dat ik wel nodig ga hebben voor toekomstig werk.

Ik deed daarnaast een poging tot lekker fanatiek bloggen, maar zoals je wellicht hebt gemerkt was dat maar heel even een succes haha. Het valt niet mee om het bloggen te combineren met fulltime werken en ook nog leuke dingen doen met vrienden. Gelukkig kan ik het wel prima loslaten – ik heb niet meer de drang om elke dag iets online te willen hebben omdat dat simpelweg niet realistisch is. Al hoop ik natuurlijk dat jullie dat niet erg vinden..

Nog steeds blij ben ik met de fotografiespullen waar ik de laatste tijd in geïnvesteerd heb! Ik kocht namelijk een nieuwe camera (Canon 70D), flitser en een tweetal lenzen. Vooral de macrolens (Canon 100mm F2.8 macro) vind ik tof, want je kunt er leuke close-up foto’s van nagellak mee maken haha. Maar ook de Sigma lens bevalt nog steeds goed en is heel handig voor blogfoto’s! En foto’s maken vind ik nog altijd het allerleukste deel van bloggen :).

Stiekem kocht ik daarnaast nog wel aardig wat nuttige en niet-nuttige dingen, haha. De Wii U is misschien het wel het meest nutteloze maar wel ontzettend leuk. En ik ben me maar vast aan het voorbereiden op herfstig weer met lekker veel truien en nieuwe schoenen! Ik kocht ook best veel beauty dingen om uit te proberen, waar zeker wat nieuwe favo’s tussen zitten. Al kom ik er niet altijd aan toe om alles goed te proberen, vandaar dat sommige reviews nog even op zich laten wachten.

Voor de aankomende tijd heb ik niet zoveel spannends op de planning staan. Ik heb wel nu al zin in Kerst haha, vooral door het herfstige weer en omdat de eerste Sinterklaas- en Kerstpullen al in de winkels komen. Oh en ik ga in februari naar het concert van Jason Mraz, wat ik heel tof vind! Hoe is jouw leven op het moment?

Verder Bericht

Vorige Bericht

14 Reacties

 1. Lotte 8 oktober 2014

  ’t Is ook gewoon lastig om dagelijks te blijven bloggen als je het zo druk hebt met je baan. Wel tof dat je gaat beginnen met rijlessen! Heb ik mezelf ook voorgenomen, voor als ik klaar ben met mijn studie.

 2. Svenja 8 oktober 2014

  Aaaah zo te lezen komt er echt een spannende periode aan. Succes met het zoeken van een appartementje en alle andere leuke dingen die op je staan te wachten <3

 3. Denise 8 oktober 2014

  Begrijpelijk dat het bloggen moeilijk te combineren is met een fulltime baan, je doet het prima zo! De foto’s die je maakt zijn werkelijk prachtig, daar is zo’n investering zeker goed voor geweest! <3

 4. Esther 8 oktober 2014

  Super leuke foto’s! Je maakt werkelijk prachtige foto’s, echt wauw <3

 5. Maaike 8 oktober 2014

  Die foto’s die je maakt met je camera zijn écht heel erg mooi!

 6. Amelie 8 oktober 2014

  Is die parfait van de mc donalds lekker?

 7. Dionne 8 oktober 2014

  ik vind jouw foto’s altijd heel mooi!

 8. Eva | Realitijd 8 oktober 2014

  Fulltime werken en bloggen is niet te onderschatten! Ik doe het ook en er zijn momenten waarop het gewoon even niet lukt, dan is dat maar zo!

 9. Manon 8 oktober 2014

  Het is echt moeilijk om te bloggen als je fulltime werkt.

 10. Mariska 8 oktober 2014

  Vind je foto’s erg mooi!

 11. beautyforgirls 8 oktober 2014

  Wat leuk dat je opzoek bent naar een eigen huisje en gaat beginnen met rijlessen.
  Werk neemt ook veel tijd in beslag. Jammer dat je relatie is gestrand. Succes met alles, ik kijk ook uit naar Kerst.
  Liefs, xxx

 12. femketje 8 oktober 2014

  super leuke foto’s 😀 die macro shot van dat rode lakje is gorgeous!

 13. wies 9 oktober 2014

  Leuk artikel Marjolein, fijn om te lezen dat het goed met je gaat (:

 14. Debby 12 oktober 2014

  Wauw ben jij dat ook met dat stijle haar? Staat je echt mooi 🙂

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén