New in – Timberlands!

Als er een ding is waar je op dit moment zeker in kunt investeren dan is het wel een paar stevige en cosy boots. Waarom? Voordat je het weet is het echt winter, en met een beetje pech komt daar ook nog sneeuw bij. Vorig jaar ging ik voor warme leren laarzen. Helaas zijn die door het vele dragen niet zo mooi meer en dus ging ik op zoek naar iets nieuws!

Deze keer werden het geen laarzen, maar Timberland schoenen! Op dit moment is dat standaard beige model volgens mij nog steeds best hip en dat vind ik helemaal niet erg. Het zijn namelijk ook echt stevige schoenen waar je lang mee kunt doen, en ze zijn lekker stoer. Ik ging echter niet voor het standaardmodel omdat ik bij een outlet winkel in Schiedam een wat hoger model vond, met super zachte en warme voering! De kleur is een beetje lastig op de foto te krijgen maar komt het meest overeen met de eerste foto – licht en koel beige. En toevallig matchen ze ook nog eens prima met de Herschel tas die ik een tijd geleden heb gekocht, woehoe! Ik vind ze in ieder geval heel cool en ben er erg blij mee. En ik had 40% korting, dus dat was helemaal fijn! Heb jij al de perfecte schoenen voor dit najaar?

  1. woew, mijn hart maakt even een serieus sprongetje bij het zien van deze schoenen, omg. Ik ga eens online research doen, want Schiedam ligt helaas niet naast de deur, haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *