New in – Timberlands!

Als er een ding is waar je op dit moment zeker in kunt investeren dan is het wel een paar stevige en cosy boots. Waarom? Voordat je het weet is het echt winter, en met een beetje pech komt daar ook nog sneeuw bij. Vorig jaar ging ik voor warme leren laarzen. Helaas zijn die door het vele dragen niet zo mooi meer en dus ging ik op zoek naar iets nieuws!

Deze keer werden het geen laarzen, maar Timberland schoenen! Op dit moment is dat standaard beige model volgens mij nog steeds best hip en dat vind ik helemaal niet erg. Het zijn namelijk ook echt stevige schoenen waar je lang mee kunt doen, en ze zijn lekker stoer. Ik ging echter niet voor het standaardmodel omdat ik bij een outlet winkel in Schiedam een wat hoger model vond, met super zachte en warme voering! De kleur is een beetje lastig op de foto te krijgen maar komt het meest overeen met de eerste foto – licht en koel beige. En toevallig matchen ze ook nog eens prima met de Herschel tas die ik een tijd geleden heb gekocht, woehoe! Ik vind ze in ieder geval heel cool en ben er erg blij mee. En ik had 40% korting, dus dat was helemaal fijn! Heb jij al de perfecte schoenen voor dit najaar?

Verder Bericht

Vorige Bericht

20 Reacties

 1. Esther 2 oktober 2014

  woew, mijn hart maakt even een serieus sprongetje bij het zien van deze schoenen, omg. Ik ga eens online research doen, want Schiedam ligt helaas niet naast de deur, haha

 2. Svenja 2 oktober 2014

  Ze zijn super gaaf!

 3. Lotte 2 oktober 2014

  Ik vind ze leuk! <3

 4. Tineke 2 oktober 2014

  Wat zijn ze leuk zeg, heel erg mooi voor de herfst!
  Liefs

 5. Natasja 2 oktober 2014

  Wat een leuke combi met die tas! Heel erg tof. Jij bent alvast klaar voor de sneeuw. 🙂

 6. Melissa 2 oktober 2014

  Hele leuke schoenen, ik had dit model nog niet eerder gezien!

 7. Kelly 2 oktober 2014

  Wat een toffe schoenen wauw <3 Lekker stoer, daar houd ik wel van!

 8. Dionne 2 oktober 2014

  Wat een leukerds!

 9. Denise 2 oktober 2014

  Wat een gave schoenen!

 10. Kelly 2 oktober 2014

  Wauw, deze zijn prachtig!

 11. Andrea 2 oktober 2014

  Wat een goede deal en ze zijn heel erg leuk!

 12. beautyforgirls 2 oktober 2014

  Ik heb ze gezien en wil ze ook heel graag. Waar heb je ze gekocht?
  Liefs, xxx

 13. Manon 2 oktober 2014

  Wat een leukerds!

 14. Mariska 2 oktober 2014

  Deze zijn zo mooi! Ik hou echt van Timberlands en dan inderdaad het iets hogere model. Leuk!

 15. Anne Solveig 2 oktober 2014

  Ik vind ze heel tof!!

 16. Lotje 2 oktober 2014

  Ze zijn heel gaaf! xoxo

 17. Natascha 2 oktober 2014

  Wat een gave kicks! Ik ben eigenlijk helemaal niet zo’n fan van Timberlands, maar in deze kleur en dit model vind ik ze echt erg mooi, lekker stoer!

 18. femketje 2 oktober 2014

  ze zijn echt stoer 😀

 19. Nicole 5 oktober 2014

  Ik zocht nog goede winterschoenen, maar ik heb ze nu gevonden denk ik! Ze zijn echt heel mooi en zijn volgens mij ook heerlijk zacht.

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén