LOVE – cities at night

Sowieso hebben grote, drukke steden al snel een behoorlijke aantrekkingskracht op me. Hoewel alles druk en warrig en chaotisch lijkt zijn er toch zoveel kleine rustmomentjes te zien en dat vind ik altijd zo bijzonder. Maar steden vind ik nog zoveel keer mooier als het donker wordt..En laatst had ik gelukkig ook een camera bij en even tijd om wat foto’s te maken! 😀 Rotterdam is ’s nachts misschien wat eng (ik vind het wel meevallen), maar het heeft ook bijna iets magisch. En dit was op zaterdagavond, en zelfs toen was het ineens wonderlijk stil. Ik maakte trouwens de foto’s met m’n Sigma lens en voor het merendeel hoefde ik geen statief of iets te gebruiken! Al worden nachtfoto’s toch echt nog iets mooier als je er wel echt de tijd voor neemt. Vind jij steden ’s nachts ook zo mooi en rustgevend?

  1. Prachtige foto’s! Dat metrostation.. Het lijkt echt op 4 stations tegelijk! (Gerdesiaweg, Oude Binneweg?!) Ik weet het niet 😀 Haha! Die foto van het CS, prachtig! Ik vind het ook echt zo mooi geworden! Heel leuk om mijn eigen stadje zo te zien hihi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *