LOVE – cities at night

Sowieso hebben grote, drukke steden al snel een behoorlijke aantrekkingskracht op me. Hoewel alles druk en warrig en chaotisch lijkt zijn er toch zoveel kleine rustmomentjes te zien en dat vind ik altijd zo bijzonder. Maar steden vind ik nog zoveel keer mooier als het donker wordt..En laatst had ik gelukkig ook een camera bij en even tijd om wat foto’s te maken! 😀 Rotterdam is ’s nachts misschien wat eng (ik vind het wel meevallen), maar het heeft ook bijna iets magisch. En dit was op zaterdagavond, en zelfs toen was het ineens wonderlijk stil. Ik maakte trouwens de foto’s met m’n Sigma lens en voor het merendeel hoefde ik geen statief of iets te gebruiken! Al worden nachtfoto’s toch echt nog iets mooier als je er wel echt de tijd voor neemt. Vind jij steden ’s nachts ook zo mooi en rustgevend?

Verder Bericht

Vorige Bericht

13 Reacties

 1. Laura 20 oktober 2014

  Prachtige foto’s! Het donker, de rust..wauw!

 2. Jana 20 oktober 2014

  WOW prachtig! 😀 x

 3. Svenja 20 oktober 2014

  Wauw, prachtige foto’s. Het kijken er naar geeft ook al een heerlijk rustgevend gevoel!

 4. Denise 20 oktober 2014

  Wat een heerlijke foto’s!

 5. Sophie 20 oktober 2014

  Prachtige foto’s! Dat metrostation.. Het lijkt echt op 4 stations tegelijk! (Gerdesiaweg, Oude Binneweg?!) Ik weet het niet 😀 Haha! Die foto van het CS, prachtig! Ik vind het ook echt zo mooi geworden! Heel leuk om mijn eigen stadje zo te zien hihi!

 6. Mariska 20 oktober 2014

  Hou van dit soort foto’s, erg mooi!

 7. beautyforgirls 20 oktober 2014

  Hele mooie foto’s.
  Liefs, xxx

 8. femketje 20 oktober 2014

  awesome foto’s ;D

 9. Manon 20 oktober 2014

  Ik werd helemaal rustig van die foto’s, je hebt ze echt geweldig gemaakt!

 10. Daphne 20 oktober 2014

  Schitterend! Dit artikel heeft me echt zoveel inspiratie gegeven <3

 11. Evelien 21 oktober 2014

  Hooo damn, zeker magisch, je weet dat precies goed over te brengen op beeld! Mooi!!

 12. Dhini 22 oktober 2014

  wat prachtig. love BW en ik wil ook een keertje night fotoshot

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén