Just some nice things

Het nieuwe album van Jessie J vind ik top! Sowieso vind ik Jessie J echt badass cool haha en haar album, Sweet Talker, luister ik sinds hij uit is ongeveer constant. Vooral nummers als Masterpiece, Sweet Talker en Personal vind ik tof. Zeker het beluisteren waard!

Afgelopen zaterdag ging ik niet alleen naar de Markthal, maar ook naar de bios. Dat is overigens iets wat ik belachelijk veel doe, haha. Maar deze keer gingen we naar Gone Girl en wow, hij was echt heel goed! Ik had er alleen een keer een trailer van gezien en meer dan dat moet je er ook echt niet van weten. Hij was wel best heftig, maar toch zeker een aanrader!

De kans is groot dat je de nieuwe Chanel “film” al gezien hebt want hij is op wel meer sites gedeeld. Toch wil ik ‘m ook nog even delen, al was het maar voor de mooie cover door Lo-Fang. En Neerlands trots Michiel Huisman die erin speelt! Die is ook wel mooi, haha. Die timmert trouwens volgens mij aardig aan de weg, aangezien hij ook ineens voorbij kwam huppelen in de serie die ik op het moment aan het kijken ben (Orphan Black).

Laatst ruimde ik m’n nagellak stash weer eens op en wat ik dan vaak doe is het verzamelen van een paar kleurtjes die ik echt weer eens moet dragen. Die leg ik dan apart in een doosje waar ik m’n nagellak basics in zitten, waardoor ze wat meer kans maken om gebruikt te worden. Bijvoorbeeld dit kleurtje van W7 genaamd Metallic Neptune. Een blauw, duochrome en metallic kleurtje waar ik best fan van ben! Ik weet niet of deze nog te koop is, maar volgens mij hebben wel meer merken zo’n kleur.

De producten van Aussie koop ik heel af en toe om het toch soort van bijzonder te houden, en laatst vond ik het wel weer eens tijd! Ik koos voor de 3 Minute Miracle Reconstructor (LOVE!) en de Miracle Recharge leave-in spray. Van die laatste ben ik nog niet helemaal fan, al ruikt hij wel net zo lekker zoet als de conditioner. De conditioner blijft in ieder geval zeker favoriet!

Van welke dingen word jij op dit moment erg blij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *