Heel veel Ciaté!

Met een gemengd gevoel maak ik deze blogpost. Deze week heeft Big Bazar namelijk een super toffe aanbieding – 3 Ciaté lakjes voor €10! Helaas loopt die actie maar t/m vandaag (26 oktober) en dus voelt het een beetje alsof ik jullie blij aan het maken ben met een dooie mus. Hierna kosten de lakjes overigens €3,99 en dat is gelukkig toch nog aanzienlijk minder dan de normale prijs (€9,95). Ik kocht er aardig wat en heb in ieder geval nog wat swatches voor jullie!


Members Only – een licht zalmroze kleurtje met glitter erin die na twee laagjes zeker nog niet dekt. Deze koos ik niet uit maar liet m’n moeder in het mandje verdwijnen. Ik ben er niet zo’n fan van omdat het mijn nagels nogal viezig doet lijken. Mehh!


Fly With Me – deze kleur vind ik wel heel erg mooi en bijzonder. Er zit eigenlijk een paarsige gloed in die je op de foto’s niet zo heel goed kunt zien en in het echt alleen onder bepaald licht. De rest van de tijd is het een zeegroen kleurtje met een onopvallend glittertje erin. Dekt perfect na twee laagjes!


Gold Digga – dit is ook een niet door mij uitgekozen kleurtje haha. Op de foto’s ziet hij er nog best bijzonder uit, maar in het echt was het zeker niet mijn ding. Een metallic gouden kleur die een beetje streperig dekt en heel erg niet bij mijn huidskleur past, haha.


Unrestricted Glam – ik hou van zwart en ben van mening dat er zeker verschillende tinten zwart zijn. Zo is deze vrij zacht en een beetje waterig van kleur. Dat staat dan ook wat minder hard dan een echt diepe, donkere zwarte kleur. De dekking had wel iets beter gekund – na twee laagjes had ik nog wat kleine kale plekjes – maar ik vind ‘m zeker wel wat hebben!


Party Shoes – glitterrrr! Dit is in tegenstelling tot de andere glitterlakjes die ik kocht wel echt een topcoat, aangezien er niet mega veel glitter vanaf komt. Leuk om te combineren over bijvoorbeeld zwart dus! Er zitten onder andere gouden, blauwe en groene glitters in en wat grotere duochrome glitter, wat een tof effect geeft!


THe Hamptons – kleine aquablauwe en grote gouden glitters in een doorzichtige basis, dat is deze lak. De dekking is na 2 laagjes net aan, maar het wordt ook al snel wat dikkig dus meer dan dat moet je zeker niet aanbrengen. Wellicht ook wel wat meer geschikt als topcoat over een ander kleurtje, maar zeker een mooie kleurcombinatie!


Monte Carlo – de naam past eigenlijk perfect bij dit kleurtje. Het is een lekker hysterische mix van soorten glitters en kleuren en de dekking is vergelijkbaar met het kleurtje hierboven. Leuk ook voor de kerst!


Love Letter – deze kleur vind ik er in het flesje echt geweldig uit zien, maar eenmaal op je nagels valt hij wel een beetje tegen. De dekking is wat matig en de combinatie van verschillende soorten glitter maakt het op een of andere manier juist rommelig. Toch niet helemaal mijn ding!


Roller Coaster – mijn favoriet is toch denk ik wel dit kleurtje. Wat fijnere glitter in zilver en blauw gecombineerd met wat grotere, blauwe glitters. Deze dekt ook echt al goed na twee laagjes en wordt niet al te dik bij het aanbrengen. En blauw doet het ook al snel goed bij mij!

Ik ben dus weer wat kleurtjes en vooral glitterlakken rijker, haha! Van Ciaté nagellak was ik trouwens sowieso al fan. Ze lakken fijn en blijven lang zitten, en ik vind de flesjes heel schattig. Ondanks dat de actie bij Big Bazar al zo goed als over is, is het denk ik alsnog wel interessant om er even naar te kijken als je toch in de buurt bent. Er zaten aardig wat kleurtjes bij die nu ook nog gewoon te koop zijn bij Bijenkorf of Ici Paris XL voor de normale prijs (€9,95), en dan is €3,99 toch een betere deal!

  1. Leuk dat je ze zo goedkoop hebt weten te scoren! Jammer dat een aantal niet zo mooi zijn als in het flesje. Party Shoes en Roller Coaster vind ik zelf de mooiste. 🙂

  2. lol, toevallig heb ik vandaag ook een shoplog van ciate online staan 😀 maar had er zelf 18 stuks gekocht en dat was een beetje swatch overload als ik die ook meteen gereviewed zou hebben :’)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *