Fall Favorites Tag

Door lieve Lara werd ik getagd met de Fall Favorites tag – thanks babe! Herfst is een beetje een love/hate dingetje voor mij. Ik vind bijna alles er leuk aan, behalve als het ’s ochtends regent en stormt en nog donker is en ik m’n bed uit moet haha. Maar het is wel weer lekker knus en cosy, en natuurlijk vind ik als een klein kind door de blaadjes rennen ontzettend leuk ;). Op naar de tag!

Thee – Pickwick Wintergloed forever! Helaas is deze thee vaak maar lastig te vinden (en misschien inmiddels wel volledig uit het assortiment?), maar ik vind ‘m heerlijk. Maar ook speculaasthee en mint vind ik lekker!

Koffie – de enige koffie die ik drink is cappuccino en zelfs dat niet al te vaak. Maar wat ik best lekker vind is de Caramel cappuccino van Buisman. Heeft weinig met koffie te maken, maar is wel heel lekker!

Avondeten – stamppot, erwtensoep, ovenschotels – kom maar op met de bulky foods! Dat je thuis komt na een barre tocht door een herfststorm en dat er dan een dampend bord stamppot voor je klaar staan.. Hmm!

Snoep/koek – Eigenlijk was deze nog best lastig, want wat is typisch herfst eten? Oké, misschien dan kruidnoten met chocolade er omheen omdat dat mega lekker is haha. En ik vind de Sultana’s met kaneel heel lekker.

Sjaal – dik, fluffig en warm alsjeblieft. Ik heb een hele dikke sjaal van Pieces (van vorig jaar en die ik wonderlijk genoeg niet zo snel kon vinden dus die staat niet op de foto) die eigenlijk meer geschikt is voor de winter, maar wel heerlijk warm. Sowieso vind ik van die cirkelsjaals het fijnst en leukst om te zien.

Jas – ik zoek eigenlijk nog een jas voor dit najaar en de winter, al heb ik er al wel twee. Een dunnere in een legergroene kleur met van die zwartleren mouwen, en zo’n wollen zwarte jas in een net model. Maar eigenlijk wil ik nog een jas met teddybeervoering, voor echt koude dagen!

Schoenen – uiteraard mijn nieuwe Timberlands, al draag ik ook wel gewoon sneakers in de herfst. En soms maak ik nog de fout om van die Vans achtige schoenen aan te doen die totaal niet waterdicht zijn, haha.

Geurkaars – ik heb het niet zo op geurkaarsen of eigenlijk kaarsen in het algemeen. Maar als ik iets moet kiezen, dan eerder zoete en zomerse geuren dan van die hele warme.

Lipstick kleur – ik draag bijna nooit lipstick, dus deze skip ik maar haha.

Bezigheid – lekker knus op de bank onder een dekentje film kijken, of juist door het bos hollen en jezelf compleet doorweekt laten worden. Ja echt, allebei vind ik leuk!

Parfum – See by Chloé en Fame van Lady Gaga zijn wat mij betreft de lekkerste geuren voor deze herfst :).

Tag – eigenlijk hoor ik nu ook mensen te taggen, maar van mij mag iedereen ‘m overnemen! Of vul hem in in de comments, dat vind ik ook leuk :).

Verder Bericht

Vorige Bericht

10 Reacties

 1. Dagmar 12 oktober 2014

  Ah wat superleuk ingevuld! Echt leuk om te lezen, heerlijke fall favorites!

 2. Svenja 12 oktober 2014

  Wat een heerlijke tag <3 De Wintergloed forever thee klinkt alleen al heerlijk, jammer dat ie zo lastig is te vinden, want ben er nu ontzettend benieuwd naar geworden!

 3. Charile 12 oktober 2014

  Leuke tag! Bij mij staat hij ook ingepland 🙂

 4. Esther 12 oktober 2014

  Hmmm zo kom je helemaal in de sfeer! Cirkelsjaals zijn inderdaad heel fijn voor de herfst (:

 5. Sophie 12 oktober 2014

  Hele leuke tag! Ik ben echt dol op herfst! Wat balen dat ze je thee niet meer hebben 🙁 Ik drink het hele jaar door muntthee haha!

 6. Jana 12 oktober 2014

  Cirkelsjaals draag ik zo graag 😀 x leuke tag 🙂

 7. Manon 12 oktober 2014

  Leuke tag om te lezen!

 8. Denise 12 oktober 2014

  Leuk om te lezen wat je hebt ingevuld ! Ja lekker knus op de bank, heerlijk 🙂 X

 9. femketje 12 oktober 2014

  leuke tag is dit 😀

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén