Essence Best Hip-Hop

Essence is sponsor van de MTV European Music Awards en brengt daarvoor een speciale Rock Out collectie uit. Ik werd niet zo heel enthousiast van de eerste productshots, maar toen ik eenmaal voor het schap stond zag mijn oog een glitternagellak en was ik uiteraard weer te zwak om ‘m te laten staan..Maar ik vind ‘m toch wel best leuk! Hij heet Best Hip-Hop en is helaas niet echt dekkend, dus je kunt hem het beste over een ander kleurtje aanbrengen. Hij geeft wel een lichte grijze kleur af dus doet het ’t beste over donkere kleurtjes. De glittertjes die erin zitten zijn holografisch en hebben verschillende kleurtjes. Stiekem heb ik al wel meer van dit soort lakjes, maar ze blijven toch leuk en steeds net even anders (smoesjes van een addict?). De Rock Out collectie ligt vanaf half oktober tot eind november in de winkel en de nagellak kost €1,99.

  1. Hm, ik vind deze niet heel erg bijzonder van alle prachtige glitterlakjes die jij hebt laten zien! Maar de combinatie die jij hebt gemaakt vind ik wel heel erg tof met dat donkerrood πŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *