Catrice Pink Charming

De Catrice Luxury Lacquers lijn vind ik leuk! Mooie flesjes met mooie inhoud, en lekker veel glitter. Ik had al twee lakjes met vrij grove glitter, maa er zijn ook varianten met fijnere glitter die Liquid Metal heten. Zoals Pink Charming, die ik laatst mee nam. Een donkerroze glitterlak met een perfecte dekking waar ik heel vrolijk van word.Twee laagjes is namelijk meer dan voldoende! En hoewel het een gewone gliterlak lijkt, bevat hij als je goed kijkt toch echt verschillende kleuren glitter. Bij het swatchen had ik er een topcoat overheen aangebracht omdat ik dat zelf mooier vind, maar later kwam ik erachter dat achterop het flesje Matt staat en je ‘m dus juist mat moet laten opdrogen. Oeps, haha. Dat effect heb ik wel even gezien en dat ziet er ook mooi uit, al is het op de foto’s dus met topcoat en wat meer glimmend. De Liquid Metal variant van de Luxury Lacquers kun je wel alleen in het extra brede schap van Catrice vinden (verkooppunten zie je hier), maar ik vind ze nu al tof! Ze zijn €3,59 per stuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *