Catrice Calligraph Ultra Slim Eyeliner Pen Waterproof

Mijn all-time favoriete liquid liner is toch echt de Liquid Liner Waterproof van Catrice. Cheap, ik kan ‘m redelijk goed aanbrengen, en hij blijft ontzettend goed zitten. Maar redelijk goed aanbrengen betekent alsnog wel dat het ’s ochtends aardig wat tijd kan kosten en het niet altijd even goed gaat. Gelukkig heeft Catrice nu iets nieuws in het assortiment, namelijk een waterproof eyeliner pen met een extra smal puntje. Ik probeerde ‘m uit!

Ik probeerde al eens wat van dit soort pennen – eentje van Essence die in je huid trok, eentje van Catrice die niet waterproof was en vrij snel indroogde, en eentje van L’Oréal die bijna net zo groot was als je oogbal. Allemaal niet echt een succes dus. De Catrice Calligraph Ultra Slim Eyeliner Pen Waterproof lijkt echter alle problemen van al die andere pennen niet te hebben. Hij is waterproof, heeft een heel smal puntje waardoor je dunne lijntjes kunt trekken en hij trekt ook niet in de huid. Fijn, dat is hij zeker weten wel! Ik kan er namelijk verrassend gemakkelijk een dun lijntje mee trekken maar ook een dikkere eyeliner met wing mee zetten.

De substantie is niet hetzelfde als die van de gewone Liquid Liner Waterproof (die brokkelt af als je hem verwijdert en dat doet deze pen niet), maar blijft alsnog goed zitten! Ik gebruik ‘m wel alleen in combinatie met een ooglook, want zonder oogschaduw worden mijn oogleden heel snel vet en redt bijna geen enkele eyeliner het. In combinatie met oogschaduw blijft de eyeliner perfect zitten en heb ik totaal geen last van vlekken. En ik heb ook niet het probleem dat bij het aanbrengen eyeliner op m’n wimpers komt (bij veel liquid liners heb ik dat wel) door het smalle puntje!

Of hij snel uit gaat drogen kan ik nog niet echt in schatten, al is hij voor nu in ieder geval goed gepigmenteerd en zie ik nog totaal geen tekenen van droogte. Ik denk dat de vorige pennen bij mij overigens vooral snel opdroogden omdat ik ze simpelweg niet gebruikte. De Catrice Calligraph Ultra Slim Eyeliner Pen Waterproof heb ik echter sinds ik ‘m kocht bijna elke dag gebruikt en ik ben zeker weten fan! Hij kost €3,39 en is helaas wel alleen te vinden bij Kruidvat vestigingen met een extra breed schap (zie hier een overzicht van deze winkels).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *