Catrice Auber-Genious & Return of Space Cowboys

Catrice heeft al aardig wat nagellak in het assortiment maar een breder schap betekent gelukkig ook nog nóg meer nagellak! En hoewel ik de nagellak van Catrice kwalitatief niet heel denderend vind, komt het merk wel met leuke en bijzondere kleurtjes. Ik kocht er twee en probeerde ze uit!Het eerste kleurtje heet Auber-Genious en die naam past er prima bij! Een zacht paarsig kleurtje met een bijzondere shimmer erin, waardoor hij net wat specialer wordt. Hij sprak mij vooral aan omdat het een niet zo heel opvallend kleurtje is en nog vrij business-proof, maar door de glitter zeker niet saai. Dekt in twee laagjes, blijft bij mij niet zo heel lang zitten (net als helaas alle Catrice nagellak).Een tijd geleden had Catrice een collectie met Million Styles effect top coats, vol bijzondere topcoats. Helaas limited edition, maar een aantal kleurtjes lijken nu weer in het vaste assortiment terug te zijn gekomen. Ik kocht Return of Space Cowboys, een doorzichtige lak met daarin kleine duochrome glittertjes. Hij wisselt van blauw naar meer paarsig, afhankelijk van het licht en de kleur nagellak die je eronder gebruikt. Over Auber-Genious zie je het effect wat minder sterk dan over zwart al vind ik het nog steeds best mooi! Een laagje is zeker voldoende om al genoeg glittertjes te krijgen.

Ik vind beide kleurtjes best bijzonder en leuk om te hebben! Beide kleuren kosten €2,99 en zitten in het brede schap van Catrice. Een lijst van vestigingen die dit extra schap hebben kun je onder andere hier vinden (thanks Lara!). Wat vind jij van deze kleurtjes?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *