OPI Nordic Collection

Laatst zag ik op meerdere blogs swatches opduiken van de nieuwe OPI Nordic collectie en ik werd er best enthousiast van! Een herfstcollectie maar met alsnog wel frisse kleuren, en niet perse alleen typische herfsttinten. Ik besloot dan ook drie kleurtjes te bestellen die me het meest aanspraken om ook in het echt te kijken of ze zo mooi zijn. En yes!


Het eerste kleurtje heet My Dogsled is a Hybrid en is mintgroen, maar dan wel net iets donkerder dan de meeste mintgroene lakjes. Vind ik wel beter, want lichte kleuren staan meestal niet zo goed bij mijn huid. Deze is te doen, en op zichzelf staand vind ik het sowieso een mooi kleurtje! En hij dekt perfect na twee laagjes zonder streperig te zijn.


Viking in a Vinter Vonderland is een kleur die ik misschien niet zo snel zou kopen omdat paars. Maar hij is zo diep en donker dat ik hem juist prachtig vind! Perfect voor de herfst en winter en lekker vampy. Dekt perfect na twee laagjes, al moet je ‘m wel gelijk zo netjes mogelijk lakken want het is zo’n kleur die je maar moeilijk wegkrijgt haha.My Voice is a Little Norse is eigenlijk de voornaamste reden dat ik wat lakjes wilde bestellen. Glitter! En dit is holografische glitter in een lichtgrijze basis. Helaas is de dekking toch een beetje mwah, na twee laagjes zie je nog wel je nagel erdoor en na drie laagjes vind ik het wel een beetje erg dik worden. Maar je kunt ‘m natuurlijk ook over een andere lak dragen en aangezien er wel behoorlijk wat glitter vanaf komt, is dat zeker een goed idee!


Ik ben wederom blij met m’n nieuwe nagellakjes en wat mij betreft is OPI ook weer erin geslaagd om een leuke collectie te maken! Ik bestelde ze trouwens op eBay bij Beautyzone2007 en betaalde in totaal met verzending zo’n €22. Aanzienlijk goedkoper dan wat ze bij bijvoorbeeld Douglas kosten, want daar betaal je €14,25 per flesje. Al kun je ‘m dan wel gelijk omhelzen natuurlijk ;). Wat vind jij van deze kleurtjes?

  1. Wat grappig dat OPI voor koude tinten gaat in de herfst collectie. Vind ze wel heel mooi, jeetje ik wil ze ook!! Die holografische glitter vind ik echt heel mooi met die grijzige basis, geeft net wat meer. Ik ga eens even bij jouw Ebay linkje spieken ^^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *