MacBook Pro cover (eBay tip!)

Als je met je zuurverdiende centjes een MacBook Pro hebt gekocht dan zul je er waarschijnlijk wel aardig zuinig op willen zijn. Ik in ieder geval wel, aangezien het wel een beetje my preciousss is! Een tijdlang had ik een sticker op de klep die natuurlijk niet echt beschermde tegen stoten, maar in ieder geval wel een beetje tegen krassen. Echter wilde ik al een hele tijd zo’n hardshell cover voor mijn MacBook. Niet alleen is hij dan beter beschermd, maar je MacBook heeft ook gelijk een tof kleurtje!


Ik bestelde ‘m voor slechts €7 inclusief verzenden op eBay en hij was behoorlijk snel al in Nederland gearriveerd. Ik ging voor een rode variant in een matte uitvoering. Deze cover bestaat uit twee delen – eentje voor rondom de klep, en eentje voor de onderkant van je MacBook. In dat tweede deel zitten overigens gaten en “pootjes” (of hoe noem je die dingen?) zodat hij goed kan koelen. Ik was bang dat hij echt veel heter zou worden met de cover erom, maar dit valt gelukkig reuze mee. Voor mijn idee wel iets meer, maar niet zo erg dat ik me zorgen ga maken.

Je klikt hem er trouwens omheen en hij blijft prima op zijn plek zitten, maar zit ook weer niet zo strak dat je hem er bijna niet meer vanaf krijgt. Daar was ik namelijk wel best bang voor en die doemverhalen heb ik wel gehoord. Dat valt met deze gelukkig 100% mee. En ik vind de kleur gewoon heel tof! Ik kocht ‘m zelf hier, maar als je eBay zoekt op “MacBook cover” kun je er een heleboel vinden. Zorg wel dat je de goede versie neemt voor jouw MacBook – er zijn immers aardig wat verschillende model. Het handigst is om te zoeken op het serienummer van je MacBook (staat op de onderkant, in mijn geval is het bijvoorbeeld A1278). Wat vind jij van deze cover?

Verder Bericht

Vorige Bericht

14 Reacties

 1. Laura 21 september 2014

  Wat ziet ie er leuk uit, maar het belangrijkste natuurlijk dat ie goed beschermd is! 🙂

 2. Svenja 21 september 2014

  Mooie opvallende cover!

 3. Soesja 21 september 2014

  Ooh, die is supermooi! Ik heb wel gewoon een losse hoes waar ik hem altijd in bewaar, maar zo’n cover vind ik ook wel erg tof. De turquoise vind ik erg mooi, jammer genoeg is die niet op voorraad. Ik heb de eBay pagina dus even opgeslagen, thanks voor de tip! 😀

 4. Sophie 21 september 2014

  Jaaa deze heb ik ook! In het lichtpaars 🙂 Mijn hoes past er zelfs omheen, haha! Het scheelt gewoon zo gigantisch veel geld met het origineel, ik vind ze te leuk!

 5. Ellis 21 september 2014

  Ik vind het een hele mooie kleur!

 6. Milou 21 september 2014

  Mooi! Ik vind de kleur ook erg mooi! Zou graag ook nog eens zo’n cover aanschaffen. 🙂

 7. Eline 21 september 2014

  Hij is echt super gaaf!

 8. Kelly 21 september 2014

  Hij ziet er mooi uit!

 9. Kelly 21 september 2014

  Die is echt super leuk!!

 10. Lies 21 september 2014

  Wat ontzettend leuk die rode cover!

 11. saskia 21 september 2014

  wat een mooie Mac Book! dat notitie boekje is trouwens ook erg leuk!

 12. Esther 21 september 2014

  Super leuk! Heb zelf eentje via de Macstore besteld voor m’n air, een blauwe glanzende. Maar ik hou van afwisseling, dus eentje van ebay voor erbij is misschien wel een leuk idee (:

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén