Kneipp Sugar Body Scrub

De lekkerste pakketjes komen nog altijd van Kneipp, en ook deze keer werd ik ineens verrast door twee hele fijne producten! Kneipp heeft namelijk twee nieuwe Sugar Body scrubs uitgebracht – scrubs op basis van suiker met verzorgende oliën, in de geuren Vijgenmelk-Arganolie en Amandelolie. Ik gebruik dit soort scrubs vaak voordat ik m’n benen ga scheren voor super soft legs, en natuurlijk ook wel op de rest van mijn lichaam.


En die van Kneipp bevallen me uitstekend! Ze zijn best grof, grover dan de scrubs van The Body Shop die ik meestal gebruik. Maar gelukkig zijn ze zeker niet té grof, wat denk ik komt door de combinatie van suiker en olie. Ze zijn wel behoorlijk vettig en je moet echt oppassen dat je niet onderuit gaat in de douche als je met de scrub aan de slag gaat. Voordeel daarvan is wel weer dat ze een lekker zacht laagje achterlaten, wat bijvoorbeeld met droge benen heel prettig is. En ik vind beide geuren heerlijk! De Sugar Body Scrubs van Kneipp zijn verkrijgbaar bij diverse drogisterijen voor € 8,99 / 200ml.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *