Kleurboek voor volwassenen

Ergens vorig jaar verschenen er ineens kleurboeken in de boekhandels. Nou ja, kleurboeken zijn er natuurlijk altijd wel, maar dit waren kleurboeken voor volwassenen! Met iets complexere tekeningen en patronen, waardoor je er toch een stukje langer mee bezig bent dan zo’n kindertekening. Tekenen en kleuren is zeker weten niet mijn talent (binnen de lijntjes kleuren is serieus al een uitdaging voor me) maar het is wel super ontspannend en ik vind het wel leuk om te doen!Ik kocht zelf de reisversie van het Kleurboek Voor Volwassenen. Eigenlijk vooral omdat deze een ringband heeft en niet zoals de andere versies gewoon een normale kaft. Deze kun je omslaan en dat vind ik zelf veel fijner kleuren! Verder zit hij in een kartonnen verpakking om ‘m extra te beschermen, mocht je ‘m mee willen nemen. De meeste plaatjes erin zijn van die zich herhalende patronen, wat ik best leuk vind om in te kleuren omdat je dan met de kleurtjes wilt variëren maar het toch ook allemaal hetzelfde in wilt kleuren. Oké dat is een vage uitleg haha, maar op de foto kun je denk ik wel zien wat ik bedoel!


Zelf heb ik nog best wat tekenspullen, al vind ik deze potloden van het merk Faber-Castell nog altijd het fijnst. En de stiften kocht ik bij Flying Tiger voor €2. Stiften vind ik zelf trouwens veel fijner kleuren dan potloden want dat wordt gewoon een egale kleur, waarbij je geen rekening hoeft te houden met welke kant je op kleurt. Het papier is trouwens gelukkig best dik dus stiften drukken niet zo heel snel door!

Ik ga niet ontkennen dat het een beetje tuttig is haha, maar ik vind het best chill om af en toe te doen! Bij voorkeur terwijl ik op YouTube video’s aan het kijken ben en lekkere m&m’s erbij heb. Comfy! Er zijn inmiddels heel wat verschillende kleurboeken voor volwassenen. De versie die ik heb kost €10 en ik kocht ‘m bij de Bruna!

Verder Bericht

Vorige Bericht

15 Reacties

 1. Lotte 10 september 2014

  Dit wil ik ook nog steeds! Lijkt me inderdaad heel ontspannend. Al weet ik dan weet niet of ik mezelf die rust zou gunnen, haha.

 2. Laura 10 september 2014

  @ Lotte: ik gun mezelf ook nooit rust, maar hiervoor dus wel 🙂 Super-ontspannend!

 3. Nicole 10 september 2014

  Jaa, ik heb het boek volgens mij aan meerdere mensen al cadeau gegeven, haha. Mooie foto’s heb je er ook bij gemaakt 🙂

 4. Denise 10 september 2014

  Jaaa ik heb de goedkopere versie van Action! Bevat precies dezelfde hoeveelheid kleurplaten, bijna identiek voor maar 1 euro!

 5. Jana 10 september 2014

  Ooh wat leuk is dit! Voor als je je een keertje verveelt 😀 x

 6. Dhini 10 september 2014

  wat leuk kleurboekje. ik heb hier liggen. nog niet kleuren geven

 7. femketje 10 september 2014

  ik heb er zelf de eerste twee boeken van :3

 8. Natascha 10 september 2014

  Ik vind het stiekem toch wel heel erg leuk! Ik heb al iemand in gedachten om hem aan cadeau te doen. Maar voor mezelf lijkt het me ook wel heel erg ontspannend…

 9. Daphne 10 september 2014

  Dit ziet er leuk uit zeg! Jammer dat ik er zo weinig tijd voor heb 🙁

 10. manon 10 september 2014

  Ik zag hem laatst liggen, mijn moeder zei ook zo super leuk dat ze dat hebben, ,misschien ga ik hem nog wel kopen

 11. Myrna 10 september 2014

  Ik vind het zelf ook heel erg leuk om te doen, heb zelf dan ook 3 van zulke kleurboeken. Heb het eigenlijk altijd al leuk gevonden, deed het vroeger ook altijd en ook toen ik met kinderen werkte zat ik vaak met de kinderen te kleuren. Gewoon even lekker een momentje ontspannen!

 12. Soesja 10 september 2014

  Lijkt me inderdaad best chill! Mooie foto’s heb je er bij gemaakt 😀

 13. Lisa 11 september 2014

  Deze zag ik al een paar keer voorbij komen en elke keer dat ik hem weer zie wordt ik eigenlijk enthousiaster! Ik weet alleen niet of ik er ook echt vaak in ga tekenen. Maar wat je zegt, volgens mij werkt het heerlijk ontspannend 🙂 Die stiften van de Tiger ga ik ook maar eens opzoeken, zien er fijn uit!

 14. Maaike 14 september 2014

  Ik vind hem wel gaaf om te zien! Maar het zelf doen, dat gebeurd bij mij toch niet

 15. Evelien 21 september 2014

  Ik koop deze kleurboeken bij de Action! Daar zijn ze 99 cent en hebben ze 6 verschillende boeken.

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén