JewelCandle – kaarsen met een sieraad!

Laatst kreeg ik een mailtje van JewelCandle – of ik het leuk vond om twee kaarsen uit hun assortiment te testen. Ik kende het concept nog helemaal niet maar vond het best tof. Ze verkopen namelijk geurkaarsen met daarin een sieraad. Je kunt van tevoren kiezen uit een ring, oorbellen of een hanger, maar je weet niet precies welk sieraad je zult krijgen. En daarnaast kun je uit verschillende geuren en soorten kaarsen kiezen.


Ik ging voor een kaars met de geur Fruity Watermelon in een glazen pot, en een simpele kaars met de naam “Cuddle Candle” die naar voorjaarsbloemen ruikt. Ik koos daarnaast voor oorbellen in de rode kaars, en een ring in de blauwe. Wat me gelijk opviel is dat ze best sterk ruiken zelfs al voordat je ze aangestoken hebt! Nu is mijn kamer ook niet zo groot dus dan ruik je zoiets al snel haha, maar het viel zeker niet tegen. De sieraden kun je er na zo’n 10-15 branduren uitvissen (ze zitten niet helemaal onderop maar ongeveer op 1/3e van de kaars) en een paar avonden lang zat ik dan ook hoopvol te wachten.Bij de rode kaars duurde het nog best lang voordat ik een stukje folie zag verschijnen, bij de blauwe ging dit gelukkig al wat sneller. Ik kon ze er gemakkelijk uit halen met een pincet. Tijdens het uitpakken werd ik wel een beetje bang van al het kaarsvet wat overal in het folie zat, maar gelukkig zaten de sieraden goed verpakt in plastic. En de sieraden vind ik eigenlijk best leuk! Zowel de oorbellen als ring zijn sterling silver. De oorbellen zijn stervormige steentjes en zoiets draag ik zelf eigenlijk best vaak. De ring vind ik ook wel mooi, al past hij bij mij helaas net niet om mijn ringvinger (grote vingers). Anders had ik ook die zeker gedragen!

Ik vind het concept van JewelCandle eigenlijk wel tof. Het zijn sowieso kwalitatief goede geurkaarsen die veel geur afgeven en ook niet al te snel opbranden, en het sieraad wat erin zit vind ik een leuk extraatje. Ik ben ook blij met de geuren die ik gekozen heb, hoewel ze allebei heel anders ruiken vind ik ze allebei erg lekker. Ik vind de kaars in glazen pot wel veel mooier dan de losse kaars overigens, dus ik raad je zeker aan om een versie met glazen pot erom te nemen. De Fruity Watermelon kaars kost trouwens €19,95 en de Cuddle Candle kaars kost €22,95.

Het hele assortiment van JewelCandle kun je uiteraard in hun webshop vinden, en kijk zeker ook eens op hun Facebook pagina! Oh en ik heb ook een kortingscode voor jullie: marjolean20. Hiermee krijg je 20% korting op je hele bestelling (t/m 30 september 2014)!

Verder Bericht

Vorige Bericht

14 Reacties

 1. Mariska 6 september 2014

  Vind het erg leuk deze kaarsen! Mooie sieraden ook 🙂

 2. Eva | Realitijd 6 september 2014

  Ik vind het echt zo’n raar concept haha!

 3. Mirjam 6 september 2014

  Ik vind dit zo’n leuk concept! Cuddle Candle heb ik ook en ik vind hem zo lekker ruiken 🙂 Mooie foto’s.

 4. Mandy 6 september 2014

  Ik heb er ook 2, het is super leuk!

 5. Sophie 6 september 2014

  Leuk dat er sieraden in zitten! Toch vind ik het een hoop geld voor een kaars met een sieraad wat ik waarschijnlijk niet veel dragen zal. Als cadeau is het wel heel erg leuk!

 6. Manon 6 september 2014

  Ik vind dit een heel leuk concept en er zit een mooi sieraad in.

 7. Simone 6 september 2014

  Apart idee maar toch wel leuk 🙂

 8. Soesja 6 september 2014

  Ah, jij hebt de sieraden er al uit kunnen vissen. Tof! Ik heb ook de watermeloen en nog een grotere versie, cookies & cream. Allebei heerlijk! Ik vergeet ze alleen constant aan te steken dus ik ben echt nog totaal niet bij het sierraad in de buurt haha. Mooie foto’s trouwens!

 9. Denise 6 september 2014

  Super leuk idee maar ik vind ze helaas wel erg prijzig! Mooie foto’s! 🙂

 10. Livia 6 september 2014

  Haha, wat grappig!

 11. Emily 6 september 2014

  Ik ben dol op geurkaarsen, ik vind ze best wel prijzig. In Primark en de Action kan je ook lekkere geurkaarsen halen voor een budgetprijs! Deze zijn ook leuk natuurlijk 🙂

 12. Roxanne 7 september 2014

  Tof concept! Ook leuk als cadeau 🙂

 13. Evelien 21 september 2014

  Je hebt twee heerlijke geuren gekozen! Ik had zelf Cookies & Cream en Vanilla-nogwat. En toevallig zaten er in beide precies dezelfde ring, haha. Jammer dat de ring jou niet past 🙁 Bij mij past 1 ook niet, de 2e wel haha toeval.

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén