Ik ruilde mijn leven in voor een Wii U

En vooralsnog heb ik geen spijt, haha. Ik heb in m’n leven volgens mij nog nooit een game console gekocht (ik wachtte altijd net zo lang tot mijn broer een nieuwe versie kocht en ik de vorige kreeg), maar vind het wel best leuk om te gamen! Eigenlijk voornamelijk op een Playstation of computer, al vond ik het altijd super leuk om met vrienden te Wii’en. En.. Dat besloot ik dan nu eindelijk eens te kopen! Eigenlijk wilde ik een gewone Wii kopen want die kost op dit moment niet zo veel meer. Maar daar komen geen games meer voor uit en er is al niet zo heel veel voor. Dus ondanks mijn voornemen om voor een gewone te gaan ging ik toch overstag en nam ik de nieuwe Wii U!


Of nou ja nieuw.. Volgens mij is hij al ruim een jaar uit. Maar er komen nog wel nieuwe games voor uit en je kunt ook de meeste Wii games op deze versie spelen. Het meest anders is de controler – niet meer die smalle afstandsbediening waar je enthousiast mee kunt zwaaien, maar een soort tablet achtig ding wat GamePad genoemd wordt. Het leek me totaal niet fijn spelen, maar het bevalt me eigenlijk prima! Hij ligt fijn in je hand en het scherm kun je als tweede scherm gebruiken tijdens het gamen (waar je extra info ziet), en bij een aantal games kun je ook de game volledig op de controler zien waardoor je je tv niet aan hoeft te hebben (maar wel de Wii U console). Wat ik ook wel een plus vind is dat voor de Wii U niet alleen de Mario games en vrij kinderlijke games er zijn, maar ook wat meer volwassen games.

Want het kopen van de Wii U is 1 ding, maar natuurlijk wil je er dan nog meer games bij hebben. Ik wel in ieder geval haha. Bij de Wii zelf nam ik Mario Kart 8 (LIEFDE!) en later kocht ik er zelf nog Assassin’s Creed III en Rayman Legends bij. En toch nog zo’n gewone controler, zodat ik in ieder geval met 1 iemand Mario Kart kan doen :p. Er staan ook nog aardig wat games op de planning waar ik ook wel benieuwd naar ben, al zijn die nieuwe games helaas best duur. Gelukkig vermaak ik me voorlopig wel met de games die ik nu heb! ๐Ÿ˜€ Ben jij fan van gamen, of heb je er niets mee?

  1. Mario Kart 8 <3333 Ik hou ook van gamen, vind het heerlijk om af en toe te doen! Wel vind ik het altijd een beetje zonde van mijn tijd en doe ik het daarom niet zo vaak als ik zou willen.

  2. Super leuk! Heb serieus nog gezocht naar een simpele Wii die al sinds dat ik 10 ben op mijn verlanglijstje staat, maar ik vond het toch een beetje zonde van m’n geld… alhoewel het me nog steeds heerlijk lijkt met zo’n stuurtje te racen , hahaha

  3. Mariokart is echt zo leuk! Ik Wii niet meer, maar we hebben er nog wel eentje liggen. Ik zou er echt eens tijd voor willen maken, de Wii U lijkt me ook leuk! Of zo’n nieuwe Nintendo DS ๐Ÿ˜€

  4. Wow, Rayman!! Dat deed ik vroeg altijd op de Gameboy, haha. Helemaal vergeten. Mariokart heb ik ook gedaan op de Nintendo DS. Ik heb echter sinds mijn DS kapot is gegaan (ik denk zo’n vijf jaar geleden) niet meer gegamed, maar ik vond het eigenlijk wel altijd heel erg leuk!

  5. Wat leuk dat je de Wii U hebt! Ik ben zelf gek op gamen en heb ook nog hele oude consoles zoals de Nintendo 8 bit en Super Nintendo. Ik kan het ook niet over mijn hart verkrijgen om die weg te doen haha. Ook heb ik de Wii en blijf het leuk vinden om erop te spelen.

  6. IK WIL OOK!! Ik hou echt van gamen en vooral Mario Kart vind ik ge-wel-dig!! Het liefste wil ik deze ook maar ik heb al zoveel game consoles dat ik er eerst maar eens een paar kwijt moet raken haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *