Fall nail polish picks

Officieel gezien is het nu toch echt herfst! Herfst vind ik op zich best leuk omdat de natuur op standje goudgeel gaat en omdat je jezelf onder stapels cosy dekentjes kunt verstoppen. Al ben ik wat minder fan van herfstweer, haha. Wat ik wel weer leuk vind zijn alle kleurtjes die goed bij de herfst passen, zeker wat betreft nagellak. Ik hou sowieso al best van donker en dat komt goed uit! Mijn favorieten?

Essie Miss Fancy Pants – Essie Wicked
OPI Viking in a Vinter Vonderland – OPI Nein! Nein! Nein! Ok Fine
Chanel Orage

Op een of andere manier vind ik naast donker, ook crème lakken voor dit seizoen mooier. Sowieso trouwens, omdat het toch wat meer office-proof is dan hysterische glitter haha. Maar zeker met dit soort kleuren vind ik crème echt prachtig! Van deze kleuren zijn denk ik de twee OPI lakjes de ultieme favorieten.

Welke kleuren draag jij graag op dit moment?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *