Essence Lash Princess mascara

Essence heeft een vernieuwd assortiment en ik heb al aardig wat reviews voorbij zien komen. Waaronder reviews van de Lash Princess mascara, waar mensen best positief over zijn! Sowieso al vanwege de toffe verpakking. Maar het borsteltje is daarnaast ook net even iets anders – niet kaarsrecht, maar hij heeft een soort curve. Essence belooft je dat deze mascara je mooi gescheiden wimpers en veel volume geeft voor een verleidelijke blik.En voor een budgetmascara vind ik ‘m zo slecht nog niet! Je moet wel oppassen voor spinnenpoten want er komt aardig wat mascara van het borsteltje, maar hij geeft mijn wimpers wel mooi volume. Ik was echt best onder de indruk! Hij is niet zo goed als bijvoorbeeld mascara’s van Benefit of Chanel, maar dat verwacht ik natuurlijk ook niet. Het effect is nog steeds de moeite waard en voor een budgetmascara is het zeker een aanrader. Hij kost je €3,39 en is te vinden bij Kruidvat en Trekpleister! Heb jij deze mascara al geprobeerd?

  1. Ik vind dat mascara’s van essence altijd zo snel afgeven, heeft deze dat ook?
    Verder zijn ze vaak prima, maar rondlopen als een panda is natuurlijk niet zo charmant 😉

  2. Deze staat op mijn lijstje van producten die ik nog wil proberen, net als de nieuwe eyeliner van Essence! Vind het overigens nog best ‘prijzig’ voor een budget product als ik eerlijk mag zijn :’D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *