Essence Hello Autumn blush & nagellak

Hoewel ik me toch nog krampachtig vast probeer te klampen aan de laatste zomerse dagen komt de herfst er toch echt aan. En dus ook alle herfstcollecties, waar ik dan wel weer best vrolijk van kan worden gelukkig. Zo komt Essence met de Hello Autumn collectie die eigenlijk al even in de winkels ligt. Van deze collectie kocht ik een blush en nagellakje en aangezien ik ze best tof vind, wil ik er wel nog even wat aandacht aan besteden.De Hello Autumn collectie sprak me in eerste instantie niet zo aan, maar toen ik zag dat er wat colour adapting en colour changing producten in zaten werd ik toch wel benieuwd. Niet dat het zo nuttig is haha, maar stiekem toch wel leuk. Zo zitten er een aantal Thermo Effect nagellakjes in die door warmte van kleur veranderen. Ik koos voor de rode, Beauti-FALL, die ik best tof vind! Lekker rood en nog best goed dekkend na 2 laagjes. Ik probeerde het effect vast te leggen door twee nagels onder koud en twee onder warm water te houden en op zich zie je het effect op de foto nog best goed. In het echt nog wel iets duidelijker overigens. Helaas blijft de nagellak bij mij niet zo goed zitten (zoals helaas meestal met Essence nagellak).Daarnaast koos ik voor de colour adapting powder blush in die in de verpakking wit is, maar eenmaal aangebracht naar lichtroze verkleurt. En hij heeft een mooie glans, wat me eigenlijk nog het meest aansprak. In de praktijk is het eigenlijk niet zo handig dat hij van kleur verandert, want je ziet van tevoren dus niet echt of je al genoeg blush aangebracht hebt. Maar mooi vind ik hem wel! Hij verkleurt naar een lieve roze tint en de glans zie je in real life ook wel aardig terug (helaas niet echt op de foto’s). Een lief kleurtje dat goed bij mijn lichte huidskleur past!

Voor hoe lang deze collectie nog te verkrijgen is weet ik niet precies (en soms zijn ze sowieso bijzonder snel geplunderd). Maar als je ‘m nog tegen komt, dan zijn de items best leuk om mee te nemen. Zeker voor de prijs – de nagellakjes zijn €1,99 per stuk en de blush kost €2,59!

Verder Bericht

Vorige Bericht

18 Reacties

 1. Michaela 22 september 2014

  Jammer dat het lakje van Essence niet lang blijft zitten! De blush ziet er leuk uit 🙂

 2. Lotte 22 september 2014

  Hm, deze collectie spreekt me gewoon niet zo aan. Vind de producten allemaal niet zo bijzonder. Hoewel de blush je dan wel weer heel mooi staat, erg natuurlijk.

 3. Anneloes 22 september 2014

  Ik vind de collectie superleuk! Ik heb trouwens het idee dat de Blush bij mij net wat feller uitpakt dan dit (maar het kan ook zijn dat ik nog niet wakker genoeg ben om dat goed te bepalen hahaha).

 4. Jana 22 september 2014

  Die blush is wel bijzonder mooi 😀 x

 5. Denise 22 september 2014

  Inderdaad mooie items voor een super leuk prijsje!

 6. Mandy 22 september 2014

  Ik heb de blush ook maar wordt te fel voor mij;)

 7. Sophie 22 september 2014

  Die blush vind ik wel grappig! Het is in ieder geval een mooi kleurtje met een mooie finish, maar wat jij zegt is wel waar. Vast moeilijk te doseren. Mweh, deze collectie is niet helemaal mijn ding!

 8. Daphne 22 september 2014

  Wat een prachtig lakje!

 9. Svenja 22 september 2014

  Supper grappig dat de blush verandert van kleur wanneer je hem op de huid aanbrengt. Vind vooral de blush je heel erg mooi staan!

 10. beautyforgirls 22 september 2014

  Het lakje is erg mooi.
  Liefs, xxx

 11. Kelly 22 september 2014

  Wat een grappig product die blush! Ik heb hem in de winkels laten liggen, omdat ik dacht dat het niets zou zijn. Ik geloof nooit zo in producten die van kleur veranderen of zich aanpassen aan je huidskleur. De glans van deze blush is echt super mooi! Nu vind ik het jammer dat ik de blush niet heb gekocht.

 12. femketje 22 september 2014

  ik vind die blush echt super, maar je moet ‘m wel erg subtiel aanbrengen, anders is het al snel too much XD

 13. Manon 22 september 2014

  Ik heb de blush ook en vind hem heel erg mooi, het lakje vind ik ook super cute!

 14. Mariëlle 22 september 2014

  Ik vind het echt een leuke collectie!

 15. Lies 22 september 2014

  Ik vind het idee van beide producten erg leuk, maar ik twijfel nog enorm of ik ze zelf moet kopen.

 16. Bertine 22 september 2014

  die nagellak vind ik erg mooi, ik ben fan van klassiek rood!

 17. Evelien 22 september 2014

  Die colour adapting blush! Die glans erin! ♥ Supermooi!

 18. Maaike 23 september 2014

  Mooie producten, vind vooral het nagellakje mooi. Leuk dat bij jou wel het effect ziet 😀

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén