Essence Hello Autumn blush & nagellak

Hoewel ik me toch nog krampachtig vast probeer te klampen aan de laatste zomerse dagen komt de herfst er toch echt aan. En dus ook alle herfstcollecties, waar ik dan wel weer best vrolijk van kan worden gelukkig. Zo komt Essence met de Hello Autumn collectie die eigenlijk al even in de winkels ligt. Van deze collectie kocht ik een blush en nagellakje en aangezien ik ze best tof vind, wil ik er wel nog even wat aandacht aan besteden.De Hello Autumn collectie sprak me in eerste instantie niet zo aan, maar toen ik zag dat er wat colour adapting en colour changing producten in zaten werd ik toch wel benieuwd. Niet dat het zo nuttig is haha, maar stiekem toch wel leuk. Zo zitten er een aantal Thermo Effect nagellakjes in die door warmte van kleur veranderen. Ik koos voor de rode, Beauti-FALL, die ik best tof vind! Lekker rood en nog best goed dekkend na 2 laagjes. Ik probeerde het effect vast te leggen door twee nagels onder koud en twee onder warm water te houden en op zich zie je het effect op de foto nog best goed. In het echt nog wel iets duidelijker overigens. Helaas blijft de nagellak bij mij niet zo goed zitten (zoals helaas meestal met Essence nagellak).Daarnaast koos ik voor de colour adapting powder blush in die in de verpakking wit is, maar eenmaal aangebracht naar lichtroze verkleurt. En hij heeft een mooie glans, wat me eigenlijk nog het meest aansprak. In de praktijk is het eigenlijk niet zo handig dat hij van kleur verandert, want je ziet van tevoren dus niet echt of je al genoeg blush aangebracht hebt. Maar mooi vind ik hem wel! Hij verkleurt naar een lieve roze tint en de glans zie je in real life ook wel aardig terug (helaas niet echt op de foto’s). Een lief kleurtje dat goed bij mijn lichte huidskleur past!

Voor hoe lang deze collectie nog te verkrijgen is weet ik niet precies (en soms zijn ze sowieso bijzonder snel geplunderd). Maar als je ‘m nog tegen komt, dan zijn de items best leuk om mee te nemen. Zeker voor de prijs – de nagellakjes zijn €1,99 per stuk en de blush kost €2,59!