Dove Hair Therapy sprays

Ik vind mijn haar vrij dramatisch. Het ziet er best leuk uit op foto’s, maar eigenlijk is het een wild beest wat verrekte lastig te temmen is, haha. Ik draag het dan ook vaak in een staart, maar vind het wel belangrijk om fijne producten te gebruiken. Een goede shampoo en conditioner, en meestal een serum in combinatie met een lichte leave-in conditioner spray om de ergste pluis te bestrijden. Laatst kocht ik 2 van die sprays van Dove (want 1+1 gratis) en aangezien ze prima bevallen, verdienen ze wel een korte review!Ik heb al weleens haarproducten van Dove geprobeerd, maar de shampoos en conditioners bevielen niet zo goed. Teveel parfum en dus een jeukende hoofdhuid! Met deze sprays valt het gelukkig mee, ook omdat ik ze natuurlijk niet op m’n hoofdhuid gebruik. Er zijn verschillende soorten en ik koos zelf voor de Nourishing Oil Care en Intense Repair versie. En ik kan alvast zeggen dat ik nou niet echt veel verschil merk tussen de versies. Wel doen ze eigenlijk precies wat ik wil – ze maken mijn haar zacht, klit-vrij en aardig pluisvrij, zonder te zwaar of te vet te zijn. Ik gebruik dit soort sprays op mijn hele haar en dus ook echt bovenop m’n hoofd en dat kan prima.

En wat foto’s waarbij ik een van de sprays gebruikt heb (en rechts ook een stijltang). Ik vind het effect wel mooi! Lekker zacht haar waar ik blij van word. De sprays kosten €4,49 per stuk en zijn wat mij betreft zeker eens het proberen waard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *