Winwinwin – je eigen telefoonhoesje ontwerpen via EGOsketch

Eerder liet ik jullie al mijn zelf ontworpen telefoonhoesje zien, maar ik verklapte ook al dat er een winactie aan zat te komen! Van EGOsketch mag ik namelijk een van jullie blij maken met de kans om ook zelf zo’n telefoonhoesje te laten maken met uiteraard het design dat jij er zelf het liefst op wilt. Op deze pagina kun je checken of voor jouw telefoon een hoesje beschikbaar is!

Wat je moet doen:

> Laat een reactie achter, met een geldig e-mail adres, waarin je duidelijk aangeeft dat je mee doet.
> Volg mij via Bloglovin en like deze blogpost via Bloglovin (mits je Bloglovin hebt).

Wat je mag doen:

> Tweet iets in de trant van: “Ik maak kans op een zelf ontworpen telefoonhoesje bij @marjolean, doe jij al mee? Kijk op http://marjolean.nl/”, en laat de link naar je tweet achter in je reactie! Dit levert je 1 extra deelname op.

De winactie loopt tot en met 10 augustus 2014, hierna neem ik contact op met de winnaar via e-mail!

Verder Bericht

Vorige Bericht

20 Reacties

 1. femketje 3 augustus 2014

  awesome ik ben nog op zoek naar een nieuw hoesje dus ik doe mee πŸ˜€ ik volg en like via bloglovin!

 2. Jana 3 augustus 2014

  Spijtig genoeg zit mijn gsm niet tussen de modelletjes, maar veel succes aan de anderen die mee doen!
  Liefs, Jana

 3. lisa 3 augustus 2014

  Superleuke actie! Ik doe he graag mee, heb namelijk net een nieuwe smartphone maar vind geen hoesje! Heb helaas geen twitter… wel bloglovin πŸ™‚

 4. Lotje 3 augustus 2014

  Gaaf ik doe graag mee! Vond jou hoesje al zo mooi! Ikvolgde je al op Bloglovin, heb het bericht geliked! https://twitter.com/Bolleke08/status/495957279217561600
  Dit is de link van mn tweet! xoxo

 5. Dionne 3 augustus 2014

  Wat gaaf! Ik doe heel graag mee
  Ik heb de verplichte dingen gedaan!
  Diolifestyle@gmail.com

 6. Anita te Gussinklo 3 augustus 2014

  Leuke prijsvraag.
  Ik volg je op Bloglovin & Twitter
  En dit is de tweet: https://twitter.com/AGussinklo/status/495988366244995072

 7. Beautyding 3 augustus 2014

  Wouw super vet! Ik ben aan het sparen voor een nieuwe telefoon, en daarvoor heb ik ook een hoesje nodig πŸ˜‰ Veel succes, ik doe alleen bloglovin.

 8. Anne-Loes 3 augustus 2014

  Gaaf! Je telefoon blijft toch de beste accessoire dus die moet er altijd leuk uitzien. Dus, ik doe graag mee met de winactie!

 9. Marike 4 augustus 2014

  Ik doe mee, leuk πŸ™‚
  Ik heb alles gedaan wat moest!

 10. Astrid 4 augustus 2014

  Oehh ontzettend leuke actie! πŸ™‚ Zit al een tijdje te denken aan om zelf een hoesje te ontwerpen. Had dat al eens bij mijn vorige telefoon (HTC wildfire S) gedaan maar nog niet bij mn Sony, en hij staat er in ieder geval tussen op de site dus da’s mooi! :p

 11. Nikki 4 augustus 2014

  Ik doe graag mee! πŸ˜‰

 12. Jennifer 5 augustus 2014

  Wat een leuke winactie! Ik moet binnenkort een nieuwe telefoon. Die ik nu heb is er al twee jaar en begint kuren te vertonen, dus wordt het wel tijd om daar binnenkort even een vervanger voor te zoeken .. ook nieuwe hoesjes dus. Ik heb al wel een idee wat ik zou laten maken. Leukkk! Jouw hoesje is trouwens ook the bomb.

 13. Jolijn 8 augustus 2014

  Wat ’n leuke actie! Ik doe graag mee (:
  xx Jolijn.

 14. denise k 9 augustus 2014

  Wauw! Wat heb je een mooi hoesje ontworpen..
  Ik zou dat ook wel willen dus ik doe graag mee.
  Ik heb nog geen hoesje voor mijn telefoon en er komen toch steeds wat krasjes bij:S

 15. Britt 11 augustus 2014

  Ik doe graag mee! Lijkt me al een hele tijd heel erg leuk om te doen!

 16. kim 13 augustus 2014

  Wauw wat een ontzettend gaaf hoesje heb je gecreΓ«erd! Prachtig!
  Ik doe heel graag mee en volg je op bloglovin en heb dit artikel geliked πŸ™‚

  Fijne avond!

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén