Winwinwin – je eigen telefoonhoesje ontwerpen via EGOsketch

Eerder liet ik jullie al mijn zelf ontworpen telefoonhoesje zien, maar ik verklapte ook al dat er een winactie aan zat te komen! Van EGOsketch mag ik namelijk een van jullie blij maken met de kans om ook zelf zo’n telefoonhoesje te laten maken met uiteraard het design dat jij er zelf het liefst op wilt. Op deze pagina kun je checken of voor jouw telefoon een hoesje beschikbaar is!

Wat je moet doen:

> Laat een reactie achter, met een geldig e-mail adres, waarin je duidelijk aangeeft dat je mee doet.
> Volg mij via Bloglovin en like deze blogpost via Bloglovin (mits je Bloglovin hebt).

Wat je mag doen:

> Tweet iets in de trant van: “Ik maak kans op een zelf ontworpen telefoonhoesje bij @marjolean, doe jij al mee? Kijk op http://marjolean.nl/”, en laat de link naar je tweet achter in je reactie! Dit levert je 1 extra deelname op.

De winactie loopt tot en met 10 augustus 2014, hierna neem ik contact op met de winnaar via e-mail!