Telefoonhoesje ontwerpen @ EGOsketch

Laatst kreeg ik een mailtje van EGOsketch, of ik het leuk zou vinden om een telefoonhoesje te mogen laten maken. Nu heb ik wel een beetje een verslaving aan telefoonhoesjes van eBay, maar eigenlijk vond ik dit concept ook wel heel tof! Op de website van EGOsketch kun je namelijk verschillende soorten hoesjes laten ontwerpen voor telefoons, tablets en laptops. Met je eigen foto en design dus! Dat wilde ik natuurlijk wel proberen en inmiddels is mijn telefoon voorzien van een mooi nieuw jasje.


Dat ik een rondom bedrukte hardcase voor m’n Samsung S4 mini wilde wist ik al wel snel, maar een foto kiezen viel niet mee. Ik heb niet zo’n behoefte aan vrienden of familie op de achterkant van m’n telefoon haha. Uiteindelijk besloot ik een foto te gebruiken die ik een tijdje ervoor had gemaakt met m’n nieuwe macro lens, een close-up van een flesje nagellak. Het leek een beetje galaxy-achtig en dat vind ik naast glitternagellak ook wel tof!

Het hoesje kreeg ik super snel binnen. Ik bestelde ‘m ’s middags en de volgende dag lag hij al op de deurmat! En wat me gelijk opviel is dat hij kwalitatief heel goed en stevig aanvoelt. Het plastic is mat en dat vind ik zelf erg mooi (zeker omdat ik ook een matte screenprotector op de voorkant heb). De afbeelding is wel iets lichter geworden dan hij er op mijn scherm uit zien (dit is het origineel) maar bij mij heeft dat juist wel goed uitgepakt omdat hij nu beter bij de kleur van mijn telefoon past. Hij sluit verder qua vorm perfect aan op mijn telefoon en omdat hij best sterk en stevig is, geeft hij ook echt goede bescherming.

Ik vind het concept van EGOsketch heel geslaagd! Het hoesje is mooi en hij was ook nog eens snel binnen. EGOsketch zegt zelf dat het hoesje bovendien op zo’n manier gemaakt is dat de print niet zomaar zal vervagen en ik denk dat dat ook zeker waar is. Een rondom bedrukte hardcase kost €19, wat ik een best schappelijke prijs vind. En het is denk ik ook een leuk iets om cadeau te geven aan iemand! Ook enthousiast geworden? Ontwerp hier je eigen telefoonhoesje! Of.. Wacht tot vanmiddag, want wellicht dat er dan nog een winactie volgt ;). Wat vind jij van mijn nieuwe telefoonhoesje?

Verder Bericht

Vorige Bericht

7 Reacties

 1. Mariska 3 augustus 2014

  Ik vind hem zeker heel mooi!

 2. Sophie 3 augustus 2014

  Wat is ‘ie gaaf! Ik vind hem echt prachtig en de kleur is ook te gek!

 3. Claudia 3 augustus 2014

  Ik vind je foto keuze echt gaaf, elke keer als ik hem zie denk ik dat er echt glitter op zit!

 4. femketje 3 augustus 2014

  wauw super gaaf 😀

 5. Carola 8 augustus 2014

  Wauw wat een gaaf hoesje!

 6. denise 9 augustus 2014

  Super leuk!!

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén